Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 25
cristiana70 spune:
NADIUTA, 
pentru Lidiuta, au dreptate fetele, mai cere parerea unui ortoped inainte de a incepe tratamentul.
MARYBELL, sunt
ca nu am rezolvat nimic, dosarul l-am depus in 19 ianuarie si nici acum nu au venit banii. Miercuri ma duc la Directia Muncii sa vad ce se intampla.
DANA, la Beba diferenta e mai mare, 596 fata de 340 la Ca si 395 fata de 170 la P. Topferul e mai bogat in calciu, se pare, dar in Arad nu exista.
MONU, ma bucur ca sunteti bine cu inimioara, si noua ne-a spus suflu sistolic, dar din cauza anemiei. Din cate imi aduc aminte, si micuta ta era inainte de termen, e adevarat?
Fetelor, dati-mi si mie un sfat, o idee:
Astazi David, la mesele de la ora 17 si 21 mi-a urlat cate jumatate de ora, dar urlatul acela isteric, cum vedea biberonul, cum urla. Acum seara a reusit sa faca kk, dupa asta a mai urlat cateva minute, l-am lasat in carucior, si dupa ce s-a linistit a mancat tot. E bolnav sau il deranjeaza burtica, ce sa fac cu el? Dupa ce a mancat ne-am pus impreuna pe pat, am "vorbit" vreun sfert de ora, acum doarme. Si ma musca tot timpul de degete, am cautat sa vad, mugurasi de dinti nu se simt, ce are oare?
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
criss68 spune:
cristiana, iti spun ce mai patim noi. Eu alaptez la san si se intampla de multe ori sa ceara mancare, de fapt vrea sa suga, nu neaparat mancare, atunci cand o doare ceva, de multe ori se chinuie sa faca kk si nu poate. Astfel, suge putin, trage sfarcul de zici ca mi-l rupe, apoi incepe sa planga/ scancet mai mult, iar se napusteste asupra sanului si se reia ciclul, dar pare ca se cearta cu sfarcul. Se teremina fie cu niste bombe atomice, fie cu ceva gros in pampers. Poate la el fiind doar bibe... reactia e plansul. Sper sa nu fie ceva important
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
cristiana70 spune:
CRISS, David a urlat la modul cel mai convingator, s-a inrosit, i-au dat lacrimile, genul de plans caruia nu-i gasesti nici o explicatie. Kk a fost de consistenta normala, fara miros deosebit, nu cred sa aiba vreo infectioe intestinala. A, si au is=esit si niste partzuri de-am crezut ca se rupe pampersul
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
criss68 spune:
cristiana, poate parturile alea il deranjau asa rau. Mai urmareste-l sa vezi daca nu se comporta suspect in continuare.
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
marybell spune:
cristiana eu zic ca daca s-a linistit acum sa nu te sperii asa de rau sa mai astepti, si sa vezi daca se mai repeta episodul asta. daca zici ca a facut kk si arata "bine" ca sa zic asa, probabil ca nu il doare burtica. cine stie?!, mai au si ei micutzii momente. dar daca se repeta...trebuie investigat. el s-a calamat dupa partzurile alea? daca e asa atunci l-a durut burtica...off Doamne abia astept sa se faca mai maricei sa ne poata spune cand si ce anume ii dor, sa stii ce anume sa faci...
criss sper sa reactioneze sanul la tratament si sa nu fie ceva mai rau. asa cum povestesti tu de Ligia ca face la san cu sfarculetzul, parca l-am vazut pe Erik. exact asa face si el, mai ales ca in ultimul timp laptele mi-a scazut cantitativ. calitativ nu stiu ce sa zic, in seara asta fac din nou proba laptelui...imi doresc atat de mult, sa am macar pana la 6 luni sa ii dau laptic de la mine...
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Ivona1977 spune:
Cristiana, si eu cred ca e de la parturi. Cad Ella pateste asa eu incalzesc un prosopel mic de fata 20 de secunde la microunde si i-l pun pe burtica, peste paturica. Intai faci proba, ti-l pui tie pe fata, aca il suporti de fierbinte, il suporta si el. Caldura ii 'inmoaie' intestinele si trece partul mai usor. La mine e foarte eficient. Si incearca sa il faci sa ragaie si intre mese, nu numai imediat dupa masa, ca gazele se formeaza in stomacel in timp.
si sanatate
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
ylilimic spune:
Seara bua, am venit de afara si am hranit micul Mare Fomist. A plans o tura si apoi a adormit ca un inger in brate la mami
Matei nu pleca la culcare tot cerand de mancare, lucru destul de neobisnuit pt el. In fine, i-am linistit pe amandoi si am putut urmari cu atentie concursul Dansez pt tine, unde in continuare tin cu Doina si Cosmin Stan, chiar daca stiu ca nu sunt cei mai buni dansatori. Fara a fi rautaciosa cred ca celelalte cazuri sunt rezolvabile si cu mai putin de 50.000 euro...Urmeaza finala, caci de duel au trecut...
alinuk - nu am reusit sa vad ce faceati voi la birou
cristiana - si eu votez cu basinutele zgomotoase...avem si noi in program...
marybell - oare nu l-ai vazut pe Matei?!
Fetele, sa stiti ca io nu-l vazusem ce face in spatele meu, insa o prietena aflata in vizita mi-a zis ca ar fi bine sa imortalizez momentul; si nu a gresit se pare!
Astept rezultatul final al concursului Dansez pt tine si o zbughesc la culcare, se anunta o noapte buna (am observat ca Adam nu mai scoate aerul ca inainte, dar nici nu mai urla de colici ca inainte...)
Pupici si noapte buna tuturor!
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marybell spune:
Doamneeee, Lily asta e culmea, eu una chiar stau si citesc toate mesajele atenta...si am scapat tocmai...vai de mine, nu l-am vazut eu Matei, intr-adevar febletea mea
. ce sa mai! cum am vazut intrebarea ta, am facut ochii cat cepele si m-am si dus in urma sa caut ultimile tale postari sa vad despre ce poze vorbesti
. am si salvat poza la mine in calculator, sper sa nu te superi ca nu ti-am cerut voie, dar mi-e drag de el de nu mai pot. cand vin la mare ne vedem cu siguranta in primul rand ca sa-l cunosc personal. ![]()
pai ce sa fac mai Lilysor ? daca tu ai la tine la semnatura mereu "tzaspemii" de link-uri, probabil s-a obisnuit ochiul meu cu ele si nu am mai observat acum...
mersi din suflet ca m-ai facut atenta. te pup de mii de ori. mi-a placut foarte tare si cea in care stau amandoi in pat, si cand faci baitza cu ei si nu mai spun de cea in care te imita. ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
criss68 spune:
marybell, si eu tot 6 luni am target. Daca am reusi ar fi minunat, da-ti seama, altfel in curand ar trebui sa avem casa plina de morcovi, mere si alte alea, iar bebe mai putini anticorpi. Vom trai si vom vedea.
Baaaaaaaai, eu nu ma imbolnavesc cu anii, dar si cand prind ceva nu-i dau drumul usor. Ma oftic de mor cu sanul asta - in primul rand ca nu am fost in stare sa previn, apoi ca nu m-am dus din prima zi la dr. Nici nu-mi vine sa ma culc, parca ajut eu cu ceva la vindecare! Dar cand il vad acum aproape visiniu!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
marinar spune:
neata
LA MULTE LUNISHOARE:
Tudor bb de sim
Teodor bb de oana bucur
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)