Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

lilimic, eu nu-mi vad puiul in filmulet

ralu, sa stii ca si eu gandesc ca tine...nu vreau sa-l las sa planga, as face orice numai sa nu planga...stiu ca orice mama ar face la fel....dar eu cred ca sunt exagerata.Nu fac nimic toata ziua ci stau cu el in brate sau il pun in carucior si--l hatzan...seara ma dor picioarele de atata stat in sus...il pun cu mine in pat ca stiu ca se dezveleste cu piciorusele asa il pot inveli imediat....cum zici tu poate acum e o greseala dar mai bine sa-l vad sanatos.Pe Andreea am dus-o in brate pana la 2ani, ca asa am invatat-o(prost, stiu dar am multumirea ca nu mi-a plans asa mult cat a fost bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Ralu, ma intrebam cum ai pus tu poze din albumul tau de pe Yahoo, pt ca eu le am si pe alt site si vad ca daca le iau de acolo mi se vad fff mici, in stanga paginii, nu se vad cum trebuie..am vazut ca tu le ai in semnatura luate de pe yahoo photos..hai ca poate vad fetele ce probleme amsi imi raspunde cineva..sunt blonda!

Monu, ce ma bucur ca e bine cu inimioara!sanatate in continuare!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Eli- ce draguta esti tu "sunt blonda" hahahaaaa si ce eu sunt bruneta, eu am upload-at poze in albumul comun de pe prima pagina din calculator "my picture" si nu dintr-un alt album personal.

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Eli - deschizi poza si iei adresa de susu din bara de ex. pentru carucioare adresa este http://good-times.webshots.com/photo/2692563250100717770yccQoi

Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Nadiuta pentru bebelusha ta.
Oare n-ar fi bine sa mai vezi si parerea a inca unui medic bun??
Tin pumnii si fii otpimista!! Va fi bine!! Daca esti supi ii vei trasnmite starea ta si ei...gandeste-te ca lucrurile se vor rezolva!

Si noi si noi la kidex... s-au intalnit bisericutzele pe acolo...

cu plientenu' davidutz si balonashele buclucase

clowni de kidexpo si Margicutza vizitatol

iaaaaa sa vad ce faceti acolo la bilou' vost'

fujim la baitza

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

monu ma bucur ca sunteti ok. in sfarsit te-ai mai linistit si tu.

kate dulcic foc anelinus...

nadiuta sa dea DD sa fie totul bine.

mai fetelor ma apuca frica. cum se poate depista displazia asta, numai la eco? unde se face ca parca as merge si eu numai sa ma asigur ca e totul ok cu emmi.marybell astept info...unde e dr asta, cum se ajunge la el?

pako eu ii dau emmei milumil si ii merge ff bine.

lili superbi flacaii tai.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nadiuta,imi pare tare,tare rau sa aud ca sufera Lidiuta.Dar te-as sfatui si eu sa va mai vada un medic.Cunosc un caz care s-a chinuit mamica si fetita cu cadru ala metalic si in final sa mearga la alt medic sa afle ca nu are displazie.
Am inteles ca mai mult fetitele au,nu?Si ca iti poti da seama dupa cutele de pe picioruse daca-s simetrice.Sper sa nu vorbesc prostii,dar asa am auzit.
Ce bine ca aici se face la controlul de 2 luni eco la sold.Macar cu asta sa ma linistesc.

Monu,ai vazut ca Doamne Doamne a fost cu voi.Ce bine!

Alinuk,super pozele de la expo.Abia ma abtin sa nu-ti zic ceva de dulce,ca ma enervezi.

Eli,nu vad pozele decit foarte mici.

Ivona,bafta cu jobul.E important sa te simti bine in pielea ta,egal cite kg ai avea.

Lili,e tare poza unde alapteaza Matei.

Liudo,daca tot schimbi laptele,de ce nu treci pe Töpfer?vad ca fetele care au schimbat sunt tare multumite.Iar noi il folosim de la inceput si chiar e bine.

Cristiana m-am uitat pe cutie de la Töpfer si calciu nu era mare diferenta,adica numarul 1avea 450 si numarul 2 avea 620.Deci nu prea semnificativa diferenta.Iar la pret e un euro si ceva mai scump.In schimb la calorii e mai consistent numarul 1.Nu stiu ce sa zic,sincer.Daca o sa vad ca bb nu se mai satura cu 1,o sa trec pe 2.

O seara frumoasa si o noapte linistita la mamici si bebici!

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Ivona, pt link. Tinem pumnii pt job. Poate iti poarta noroc Ela, ce-ar fi sa o iei cu tine pe la interviuri? Tare scumpa grasunica de ea.

marybel, chiar iti multumesc pt informatii cu masina de spalat vase. Ideea e ca eu la mana chiar le scot la o supercalitate, arata ca in reclame, iar oalele toate ca noi, dar nu ma intreba cat stau numai la un pahar. Deci chiar am nevoie. Multi (dar care nu aveau de fapt asa ceva) imi spuneau ca e o piesa inutila si ca oalele tot la mana trebuie frecate.

am fost in seara asta iar la dr cu sanul, mi-a marit doza de antibiotic, iar daca in 2 zile nu se schimba mare scofala il schimbam. Arata congestionat tare, ma chinui sa alaptez si fiica-mea parca de asta trage mai cu ciuda, dar nu in ideea de a manca, pur si simplu se joaca cu sfarcul, precum cainele cu osul. ufffffff Nu mi-e de durere, vad ca o suport bine, mi-e teama sa nu am nevoie de incizie si sa-mi strice aspectul, plus ca as pierde laptele. Oricum, dr-a a facut o fatza cand a vazut...

apropos de modificarile de sarcina, eu cred ca fizic teoretic pot arata identic, inclusiv la sani (pt ca la mine dinainte erau nitel lasati hihihi - avantaj eu) Nu cred ca scap de puzderia de alunite protuberante de pe gat si decolteu, precum si de durerile de genunchi, glezne si maini.
Dana, si tu te vaitai de genunchi, asadar de slabit mai putin cu alergatul, eu merg pe ideea de fitness pe aparate care imi lucreaza numai muschii pe care ii vreau eu si fara sa-mi solicite articulatiile dureroase. De fapt si inainte faceam la fel. Ce faza cu tiroida! Pai de-aia multe femei nu mai slabesc dupa sarcina, dar nimeni nu le trimite la endocrine. La noi cel putin toti medicii, inainte de ABSOLUT orice investigatie, te lasa sa te chinui cu cine stie ce dieta de doi bani si abia apoi fac dozari hormonale, care oricum se platesc chiar si cu internare. Atentie ca de la sarcina si suprarenalele se mai "strica".

Doamne, Nadiuta, ce vesti... DD sa fie cu voi, poate scapati fara operatie. Cred ca e cumplit sa nu te poti bucura de ingeras acum cand e o perioada atat de frumoasa

messoooooooou, da lunga mai e fie-ta!

anis, ce faza cu masina! Lasa, voi sa fiti sanatosi, stii ca d-zeu ia cu o mana si da cu alta. Cu rosul in gat cum mai e?

vazut poze cu bebei de lilisor, baaaaaai sunteti bestiali. Tare de tot Matei, dar cu cine sa semene atat de original daca nu cu mami si tati lui?!

daca mai am noutati intervin

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

eu doar atata va zic: ma enervati la culme.
Bine mai, adik eu va zic ca sunt cu un capitol juma' in urma si voi scrieti si mai cu spor? si eu cand citesc atatea pagini?
ca maine iar umblu teleleu.
eli, gio, am reusit si eu sa descarc pozutze. vi le dau pe mail, sa imi dati acordul sa le pun in album :)
kate, merci inca odata pentru link-ul cu leganush. acum avem swing
pana miercuri, e vacanta, asa cava rog eu, sa nu umpleti o suta de pagini, da?

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

nadiuta

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput