Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 23
eli1977 spune:
iar aici bb Andrei azi, de ziua luihappy bithday to meeee
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
ralu74 spune:
Nadiutapm- sunt alaturi de tine si ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bine, sa nu sufere nici Lidia si nici tu...mi se rupe sufletul
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)
ralu74 spune:
Dana si Pako va multumesc

Catalina- multumim mult pentru informatii , sunt foarte interesante, insa parte cu dormitul lui bebe in patul lui, ofofof, nu se aplica la mine, am incercat o data dar sincer a fost greu si pentru bebe si pentru mine si asta pentru ca il hranesc san exclusiv si am considerat ca e mai bine pentru amandoi sa stea cu mine in pat. Dar dupa 6luni o sa-l invat in patutul lui. Adevarul e ca nici patut nu mai am ca l-am pus in cutie sa-l trimit acasa. S-ar putea sa gresesc dar atat greseala sa fac si copilul meu sa fie sanatos in rest si sa nu am nici o alta problema cu el.
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103
Ivona1977 spune:
Merci Pako, fetele 
Nadiuta tare rau imi pare ![]()
Marybell eu am masina de spalat vase slimline, mai mica, si incap tavile de aragaz, le pun oblic. La mine era spatiu mic in bucatarie si a trebuit sa iau de asta mica, dar sunt multumita ca suntem doar noi 3 si abia o folosesc in fiecare zi, cateodata la 2 zile!O masina mai mare ar fi insemnat folosirea mai rar - si vasele miros daca le lasi prea mult. Intr-adevar ies mult mai bine vasele asa spalate decat la mana dar trebuie sa iei si vase care se spala la masina. A mea e Bosch, am toata gama de electrocasnice Bosch si sunt foarte multumita, nu s-a stricat nimic niciodata.
Lili ce frumusei sunt baieteii tai, cum se tin ei de manuta! Eu credeam ca sunt obraznici cand ii lasi singuri...
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
eli1977 spune:
Ralu, te rog mult, zi-mi cum faci cand pui poze din Yahoo, unde vad adresa pozei pe care vreau sa o pun sub un cuvant?
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
miciurin spune:
Pe noi ne scuzati...... nu rezistam sa nu ne uitam la "Dumbrava Minunata" la ProCinema.......
Cel putin mami.........ca Lizuca mea doarme de cand a auzit cantecelul de leagan din film.........
Abia astept sa fie mai mare sa-l luam si pe Patrocle!
Catalina spune:
Buna fetele, am ajuns si noi acasa de la Kidexpo, sincer nu m-a impresionat mai nimic. Ma rog, decat preturile care m-au lasat cu gura cascata.
Nadia, nu imi vine sa cred!!!! Mi-a stat inima cand am citit ... Doamne ajuta in continuare. Sa stii ca eu am un cuplu de prieteni la care le-a stat fetita in ghips mai mult timp dar nu au operat-o. Hai, incearca sa te linistesti, sa nu te mai simta si pe tine agitata ca si asa micuta cred ca e ... .
Offfff. Nadia, dar tie din maternitate ti-a zis sau cum?
Nadia, hai nu pleca, mai intra, te mai descarci cu noi. Te ajuta cineva, ai nevoie de ajutor? Spune-ne ca doar stam aproape.
Monu, ce ma bucur ca e bine. Acu' votez si eu.
Ralu, ai dreptate, sanatosi sa fiti ca restul se rezolva.
Pupici
ralu74 spune:
Eli- nu inteleg intrebarea, probabil ca e inca dimineata la mine si nu m-am trezit ca lumea, iarta-ma 
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103
maria72 spune:
Fetele mi-a trecut starea. L-am sunat pe dr si mi-a zis ca inca nu sunt motive sa ne ingrijoram. M-a pus sa iau antiinflamator, imi mai zisese dar eu am citi ca nu tr luat in alaptare si nu l-am luat. Acum ma simt mai bine dupa ce l-am luat. Astept sa vad ce mai urmeaza.
vorba Liudei cum reusiti atata vorbaraie pe net ca eu nu am timp, as vrea si eu sa citesc tot ce a scris(tradus) Catalina, e in mailul comun?
Lili ca si tine, eu zic cateodata ca era boierie cu un singur copil. La mine e nebunie, facem lectii, ne certam ca nu vrea sa le faca, calca uniforme ca le murdareste zilnic. Si e si rasfatata asta mare, era invatata sa stau numai in fundul ei si acum vrea la fel. Vai ce-mi place poza cu balaceala. Esti curajoasa, cate grade ai tu in baie? La noi au oprit caldura si ii fac in sufragerie ca acolo sunt 23 grade. Noaptea doarne la 22-21 si tot infundata e pe nas si are muci. A vazut fata mea cea mare poza aia si mi-a zis ca vrea si ea sa fac baie cu ele. M-a mancat in fund sa i-o arat.
Acum doarme Iulia si ar trebuie sa dorm si eu, dar nu pot, nu stiu ce am.
Nadiutapmmult curaj iti doresc. Imi imaginez ce in sufletul tau. Dar sa stii ca pe mine de multe ori m-au ajutat incurajarile fetelor de aici, chiar daca nu ai puterea sa mai scrii, macar citeste pentru ca suntem langa tine. Eu cand eram gravida m-am internat in spital cu fata cea mare, pentru o punctie la picior(pt. lichid la genunchi). A facut anestezie generala, am stat la reanimare si credeam ca nu mai se termina. Acasa am stat inca 2 saptamani cu tot piciorul in ghips si facea kk la plosca si eu abia mai tineam sarcina cu injectii de intarire de col. A fost greu, dar a trecut, priveste mereu in perspectiva, gandeste-te ca trece si veti fi bine. 
Adela
Care imi descrie si mie cum se pune poza dupa mesaj (cuvintele alea subliniate din care intri pe poza)ca sa pun si eu, nici semnatura nu stiu sa o pun, o scriu de fiecare data, of ca tare natanga mai sunt!
mama de Iulia si... Diana