Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna

Liuda,ce lapte ii dai?Ca noi papam milumil si cam tot 450ml pe zi...sunt curioasa dac merge cu nan...sa-mi zici.
Am citit de tati vostru...pai voi stati bine in comparatie...al meu nu l-a luat in brate decat in 2 randuri a cate 1 minut(sa nu zic de Andreea care a fost luata in brate ;a 4 luni--asta de frica)...iar cu baia poti sa numesti ajutor chestia cu cada...io fac totul singura ca nici nu mai limpezesc copilu, il iau cu spuma si asa il sterg.

Kateryna,scump foc puiul tau....sa vezi mai tarziu cand o sa-ti bage degete in ochi si nas ca sa te trezeasca..hehe..

Messa, mie imi place asta "Noo luni cu burta = noo luni cu cur"

Ivona, eu iti urez bafta la cautare de job!

Nadia,nu pot decat sa te impratisez si sa-ti spun ca-mi pare tare rau de ce se intampla cu voi...sper din tot sufletul sa nu se ajunga la operatie.Andreea a avut si ea diplazie ...am tinut-o cu 2 pampersi 2 saptamani de zile.Cel de al doi-lea pampers pus peste hainute.Tin pumnii sa fie bine!

al meu copil a adormit la 9 seara,pe la 6 dimineata a inceput sa se frichine...i-am pus repede biberonul cu laptic in gurita si a mai dormit pana la 9 dimineata....boierie, nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

...am uitat

multumim tare mult de urari...sunt fericita ca am ajuns la 3 lunisoare

Criss, multa sanatate la sanulet!!
Ralu, sunteti niste frumosi toti 3...imi place ultima poza f. mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

votat toate cele 4 filmulete

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

la multe lunite si multi ani :
eric stefan bb de delfinuta
andrei robert bb de eli
david andrei bb de laura popy
liviu andrei bb de pako
calin ioan bb de cristia
ilinca bb de dadap
andreea adelinne si alessia evelinne bb de alydumy

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

nadia - mi-au dat lacrimile; nu pot sa concep sa aud despre astfel de pb la copii; pe aici aud prea des de incompetenta si oasele se sudeaza aiurea, apoi le rup efectiv pe viu, pt ca apoi sa le puna corect...Ma rog sa va fie bine, si voua si tuturor bbilor care trec prin astfel de incercare!

adela - ma bucur ca ai ras, si vezi? aveam dreptate cand ti-am spus sa ne zici ce te framanta ca iti gasim solutii! Doar sunt coleric ca temperament si astia MEREU au dreptate! In alta ordine de idei tu fa cum ti-am spus si daca nu se "misca flamura rosie" promite-i ca nu te mai atingi de el...

pako - baga-l la reforma pe tati al vostru; io cand am inceput cerealele la Matei i l-am pus in brate cu tot cu bibe si tuleooo! Ca daca titi nu ii da el, de schimbat nu-l schimba el, de linistit nu-l linistea el, bibe putea sa ii dea! Na!

Adam a fost extrem de cuminte azi, insa Matei s-a trezit la 10:30 motiv pt care nu a mai servit somn la amiaza...si asa as dormi si io...Pt o clipa m-am gandit ca tare era bine daca nu-l aveam pe Matei, ca viata doar cu 1 bb e boierie!

si acum spre amuzamentul meu si al altora (sper) sa va arat
ce fac baietii in lipsa mamei din camera
febletea lui Marybell ma imita in toate
asa se doarme pe balcon
aseara am tras o balaceala pe cinste

Colectia de stelute!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lilimicule, asa e, eu nu pun pe yahoo, pun la mine pe site, aici: http://www.animalutze.com/images/messa/bebe/

liuda, la mine e si mai rau, si ploada mofturoasa, si curu' cat o masa...

nadiuta, tare rau imi pare... daca te pot ajuta cu ceva, sa-mi zici. Va tin pumnii sa fie bine... poate totusi scapati de operatie...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

pako- nu uita sa cauti bble tau in filmulet!
dadap - si Ilinca e acolo...

Am intepenit iar de spate, de 2 zile plang cand ma intorc in pat, pe bb abia il iau in brate..."Finalgonul, bunicule! Finalgonul!" scrie pe mine.

Colectia de stelute!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

buna,

multumim mult de urari , fete, pisoiul meu chinez va pupa pe toate
La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa cresteti sanatosi, mari si frumosi!
andreea adelinne si alessia evelinne bebelushe de alydumy

eric stefan bb de delfinuta

david andrei bb de laura popy-ti l-am vazut azi, e un scump, seamana cu tine!

liviu andrei bb de pako

calin ioan bb de cristia

ilinca bb de dadap

Nadiuta, ma rog pt Lidia, imi pare asa rau..hai ca o sa fie bine, o sa vezi.va pupam

am fost azi la targ, cu Gio si o alta mamicuta, mi-a placut, i-am si luat lui Andrei niste lucrusoare taaare fainute, ne-am intalnit si cu Laura si Alinuk si baietii lor mumosi..pe urma am iesit in parculet, acum ne-am adunat, ca vad ca s-a innorat, ma duc sa-i fac papa.
intru mai incolo sa pun poze de azi, la 3 lunite

pupici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

va multumesc ca-mi sunteti alaturi la fiecare mesaj al vostru ma ia plansul, i-mi trec cele mai negre ganduri prin cap si incerc sa fiu tare ca sa nu-i transmit starea mea micutei si sa nu pierd laptele ei, dar nu prea i-mi iese, sper sa ma mai calmez si sa nu vad lucrurile chiar asa de rau, i-mi cer scuze daca sunt oarecum off-topic. nu stiu daca voi mai avea puterea sa va scriu, i-mi sunteti fte dragi, va pup si va doresc multa multa sanatate.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

aici o gashcutza de pitici, ieri in parculet

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput