Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
Ivona1977 spune:
Gata am venit de la curs.
Doar nu va inchipuiti ca o pun pe Ella la regim. Hihi intrebarea era retorica.
Mie imi place dolofana, si daca o fi grasa cand o fi mare, nu ma deranjeaza, atata timp cat e sanatoasa si se simte ea bine.
Lili
vezi ca or sa te calce fetele de 1 mai! Macar una si tot iti pica in vizita!
Va pupam pe toate.
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Ivona1977 spune:
Dana merci de idee cu glanda. Eu nu am mai facut eforturi sa slabesc de cand era sa lesin, dar nici nu ma mai simt grasa, am trecut la fuste lungi. Si azi era sa imi ia masina pe sus ca nu i-am pus permisul de parcare in geam da am dat din gene la nenea si m-a iertat. Deci lumea nu ma vede grasa, in concluzie, asa ca de ce sa ma stresez, incet si bine. Am talie, bombeu si balcoane, hihihi Mesuto na ca am comis si eu una.
Cristiana, asa e cu gradi. Abia astept sa o dau. In 2010. ![]()
Bai ma chinui sa imi schimb jobu si am trimis 100 de cv-uri si formulare completate. Chiar nu ma vrea nimeni? Trimiteti niste ganduri bune si spre mine, sa mi se deznoade norocul!
Lili esti in toane bune azi hihi vasectomie
Hai ca v-am pupat. Am tema acasa de facut, inca 2 formulare pentru joburi de completat si vad ca Ella se misca asa ca acus e de papa.
la fete.
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
ylilimic spune:
Bey, io ies in fiecare zi cu copiii, indiferent de vreme!
Ca doar de aia mi-am tras prezervativ la carut si geaca de 1 mil lui Matei...Dar mi-ar place sa ies de 2 ori pe zi, la pranz si seara, sa fac baloane de sapun cu Matei in parc, sedinte foto cu bb afara din carut, plimbari pe malul marii, sau sa hranim pescarusii cu paine in golf...
La Pampers am votat de 2 ori o Alexia gimnasta si una care dansa cu papusa, dar tare imi face impresia ca sunt filmuletele lui monu. Stie cineva unde e fetita lui roandre? ca ea are zulufi si ochi albastri, dar tot nu am gasit-o... rali help!
cine se baga de 1 mai la mare? ca io ma indoiesc ca vine cineva, desi zic astia ca se indreapta vremea (in ultima vreme a tot fost 15-17 grade)...
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Messa spune:
adela, pai asta si era ideea, sa te mai inveselesti nitel ![]()
Fetele, la Carrefour in Orhideea e o ghereta unde se fac tricouri, imprimari pe cani, chestii din astea. Din cate tin minte, era 40 RON un tricou imprimat cu text cam cat un A4. Deci, daca vreti, puteti merge acolo si le spuneti textul si ei pun pe calculator cu fontul pe care il vreti voi si imprima pe loc ![]()
Liuda, n-am idei de tricoi pentru tine, ca-s invidioasa

kate, mai, asta al tau musca, are tupeu, clar!
Ivona, daca ar fi treaba cu bombeu si balcoane si in rest dispusa grasimea uniform si la mine ar fi bine, dar io am numa' cur si tzatze, in rest sunt schiloada si am o fatza ascutzita de zici ca fac foamea, numa' ca daca te uiti mai jos... nah, noi sa fim sanatoase, la pietricele mari trebe betoniera mare, asa ca nu ma mai stresez, mananc fara paine si fara dulciuri si oi vedea ce se intampla.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
rali spune:
Lili- e fetita ce inoata in bile. Clipul se cheama Alexia in piscina cu bile. Si mai apare si in clipul dans in 2
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
marybell spune:
buna fetelor, in primul rand sa uram si noi La munlti ani
sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si sanatosi.
eric stefan bb de delfinuta
andrei robert bb de eli
david andrei bb de laura popy
liviu andrei bb de pako
calin ioan bb de cristia
ilinca bb de dadap
andreea adelinne si alessia evelinne bb de alydumy
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
ylilimic spune:
Mercic, Rali! votat copii frumosi!
ivona, Marina, Dana, Aelita (a ta era jucausa din burta), si care mai aveti filmulete-inscrieti copiii ca are cine sa-i voteze!Ati vazut sotul meu cum s-a ales cu un bax de bere, tre sa ne vina coletul dupa 5 mai!
messa- dar tu ai o pb cu pusul fotografiilor pe net? Ca se poate si atunci te inteleg, dar daca ma gandesc eu bine, nu prea ne-ai servit frumoasa cu gropite in obraji...sau sunt eu nesatula de privit poze cu bbii?
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
monu spune:
La multi ani bebelusilor care azi au maicrescut cu o luna.
fetelor, ce supriza mi-ati facut! va multumim ca ne-ati votat. eu abia zi dimineata am primit mesaj ca ne-au inregistrat filmuletul la pampers. noi suntem - alexia gimnasta.
am fost la dr cu bb. INIMIOARA E OK.
paloarea si suflul sistolic e de la anemie si de la faptul ca a fost bolnavioara. mi-a luat o mare piatra de pe inima.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Liuda spune:
monu - multa sanatate in continuare
messa voi invidiati curu' meu mic si eu curu mare a bebeilor vostri....
ililimic - aha - ce ma oftici, 2 plozi, de 2 ori pe zi afara, mancare, curatenie si mai si smecheresti filme pe net.... cum pusca mea puteti ca eu cad lata!!!
marybell spune:
criss parca tu intrebai de masina de spalat vase, uite parerea mea daca vrei sa o citesti...cand iti alegi masina de spalat vase, este foarte important sa ai in vedere care sunt nevoile tale (cat este de numeroasa familia ta, care este spatiul disponibil in bucatarie si care este marimea si tipul vaselor pe care le utilizezi). In ceea ce priveste tipul masinii de spalat vase (incorporabila sau free-standing), alegerea o poti face in functie de dotarile din bucatarie si de spatiul de care dispui.
Eu mi-am luat una de inox ptr ca astea imi plac mie
, marca nu o scriu ca sa nu fiu acuzata ca fac reclama, cu latimea de 600 mm se potriveste de minune cu mobila, are si display, fiindca mie imi place sa si vad ce se intampla
. Are 3 programme, dar deocamdata am folosit doar unul singur, clasa energetica A, (ca sa consume cat mai putina energie), si cu o capacitate de 8 seturi. Mai exista si cu 12 seturi dar am zis ca nu avem nevoie de una asa mare.
sfat: cumparati o masina cu latime de 600 mm, fiindca in cea cu latimea de 450 nu ai nici o sansa sa speli in ea tavile de la cuptor, sau vreo cratita mai mare, (cuptorul are latime standard 600 - si nu am vazut latime mai mica la cuptoare).
Inutil sa mai spun ca spala bine, ca practic nu ai cum sa obtii manual acea calitatea a spalarii si uscarii vaselor si paharelor (in special).
maria72 eu zic ca ar trebui sa se linisteasca acum, dar oricum fiecare bebelush reactioneaza diferit dupa vaccin. al meu de exemplu este putin agitat doar in ziua cu pricina.
in rest sa ne spui ce ai ales in privinta steriletului? sper sa fie bine.
cristiana au am luat alocatia lui bebe, si iti spun fiindca ai nostri copii au doar 2 zile diferenta, insa acum depinde si de data la care ai depus dosarul. de exemplu eu l-am depus pe 14 februarie si pe 16 aprilie am primit 6 milioane.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik