Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Ylilimic ce bine ai scris de tite mari..... uneori merita sa le zici si pe fata, ....aaaa sa va zic de ce m-am suparat eu acum 3 zile, vine tata acasa si eu obosita cum eram, dar mata nu stie asta si cauta vorba si plimbata si foita... asa ca noi doua discutam ... eu ziceam OOOOOO si ea repeta dupa mineOOOOOO apoi treceam la AAAAAA si tot asa ! la care el dupa 3 minute de ras de noi cica "Ce va distrati voi!!! vad ca chiar va simtiti bine" Mi-a sarit mie... auzi tata da nu vrei sa te distrezi tu in locul meu iar eu intre timp poate fac o mancare sau poate vad si eu un film cap - coada ca nu am mai vazut nimic la tv de cand am nascut! AUzi ca imi ardea mie de obosita ce eram sa ma distrez... faceam si eu unele lucruri si de nevoie (nu ca nu mi-ar place - dar uneori chiar vreau sa ma intind si sa stau de curu' meu in pat. Adevarul ca e doar un vis).

Lilica da la voi nu se drege timpul? ca tu tot de rau scrii si la noi sant 23 de grade (azi e mai inourat - dar in general e bine). Ca asa nu mai stiu cand iesi tu afara.... iar noi ne bronzam....

Sraluca eu intrebam de munca si copil.... hai fata nu mai fi asa incrancenata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ca am plecat la cumparaturi ca las azi musafirii nemancati daca mai stau mult cu voi la vrajeala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Nu sunt mai incranenata. Doar obosita. O sa ma obisnuiesc cu alergatul si imi revin dar .... oricum azi e vineri asa ca o sa ma odihnesc (hi hi ce gluma buna)

Hai sa va povestesc ca aseara am fost la ai mei si maicamea ia intrat in cap ideea ca daca se rasteste la Bila cand da sa planga il linistetste. si asta micu maraia ca se plictisea si voia sa schimbe pozitia si maicamea il tot certa de imi venea sa ii dau cu ceva in cap. Am plecat ramburs de acolo inainte sa ma cert iar cu ea ca aseara a fost vizita de impacare, cica

Dupa aia acasa ma radeam singura ca de ani de zile ma enervez ca de cate ori ma bateam, sau mai nou ma cert cu fratimiu sau il cearta taica-miu mama facea scandal si ne zicea sa il lasam in pace. Exact asa am facut si eu aseara

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cristiana, da, sigur ca e ciudat ca au plecat unu hais si altul cea. Sa zicem ca frate-meu s-a dus la fra'su geaman care are deja de munca si poate ii gaseste si lui si cumnata-mea s-a dus unde gasise deja (dar tre sa stea la doamna pe care o are in grija si cred ca nu o primea cu sotul). In rest, povestea e lunga si intortocheata ... nu am nici disponibilitatea nici nervii sa o pove de la cap la coada. Dumnezeu cu mila.

Raluca, ai dreptate, si cand ii lasam pe alte maini tot aia e dar, tot vb ta, cum e mai bine, stie cineva?

Gata, eu m-am suparat ca vad ca nimeni nu imi zice si mie cand va intalniti la Romexpo, deci daca va vad pe acolo nici nu va salut. Eeee asta-i buna ... Da' salutati-ma voi daca ma vedeti, una mica tziganoasa cu unu umflat tot tziganos. Si daca tot nu ma recunoasteti, vedeti ca o sa le am pe Marina si pe Adinush dupe mine. Sper.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adela,eu speram sa nu fie asta cu copchilu meu,dar acum mi-ai confirmat si tu banuiala.Te-ai prins ca in we asta prelungit cu 1 mai va baga doar tati la biberoane sa se obisnuiasca iar cu el.

Bey,hai sa va spun si voua ce toanta sunt,sa nu patiti ca mine.In perioada sarcinii am avut dereglare de tiroida si trebuia sa iau o pastiluta zilnic.Dupa ce am nascut,am continuat cu pastiluta pina acum 2 saptamani cind s-au terminat si am zis,ca gata nu mai am nevoie ca doar am terminat cu sarcina.
Da de unde,nu am mai slabit un gram de atunci.Adica m-am ingrasat la Pasti si botez si am revenit de unde am plecat,dar de atunci nicio modificare de cintar.Noroc ca azi am vorbit cu o prietena cu probleme de tiroida care m-a luminat si pe mine ca nu se regleaza tiroida asa urgent dupa sarcina si sa iau mai departe pastiluta.Acum abia astept sa se scoale putzulica asta mic sa fug la dr dupa reteta si apoi la farmacie.

Deci fetele,care mai au probleme cu kg si nu slabesc nu v-ar strica un TSH sa vedeti cum stati cu tiroida,ca altfel va chinuiti degeaba si nu slabiti un gram.E testata pe pielea mea,cu sala zilnic si cu multi km la bord de mers pe jos.
Daca nu slabeam 20kg in 3 luni as fi zis ca asta e,nu slabesc,dar asa trebuie sa iau masuri sa nu mai stagnez ca acusi vine vremea de plaja si ma oftic de numa.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

SRALUCA Bobi e sef de operatiuni?

DANA, nu stiu care e compozitia la alte marci de formula, dar Beba 2 fata de Beba 1 are concentratie aproape dubla de Calciu si Fosfor, mie mi se pare foarte important. Pretul este acelasi.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,sincer,nu m-am uitat,dar azi am zi de magazine,asa ca ma documentez ca prea mi-a fost si mie mare mirarea sa aud una ca asta.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Bagam un biberon si plecam pana la posta, sa vedem daca n-a venit cumva alocatia si spertarul asta de postas s-a facut ca uita sa ne lase bilet, nu de alta, dar a mai facut o faza asemanatoare...

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

LA MULTE LUNITE ptr:

andreea adelinne si alessia evelinne de alydumy

eric stefan de delfinuta

andrei robert de eli

david andrei de laura popy

liviu andrei de pako

calin ioan de cristia

ilinca de dadap

Cata sa stii ca la noi se potrivesc descrierile ptr semnele care indica faptul ca ii e somn bebelusului. De obicei cand ii e somn arunca jucariile si se freaca la ochisori si daca e in brate se cuibareste la piepul meu (si ma topeste pe mine de drag ca isi pune capul in pieptul meu, incearca sa isi gaseasca o pozitie buna si ma strange in brate cu manutele).

Apropo de trezit dimineata, eu pe al meu bb il mai iau in pat la masa de 4 jumate si adormim amandoi in pat. Azi dimineata la 7 cum credeti ca mi-a dat trezirea? Mi-a prins degetul in manuta lui si l-a dus la el in gurita si...m-a muscat! Mi-a trecut si mama somnului. Si cand m-am uitat la el avea o figura de ingerash si parca zicea..."mami, dar de ce te-ai trezit? Mai culca-te ca poate esti obosita!"

Ia uitati ce face fi-meo
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070426&ctime=215750" target="_blank">Mami, iote ce am gasit eu!
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070426&ctime=075532" target="_blank">Mananc urechile la jucarie
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070424&ctime=193516" target="_blank">Dragostea lu` mami
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070424&ctime=215257" target="_blank">Sunt baiat de cartier

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Roandre, Monu- am intrat pe pampers.ro si v-am votat printesele...
Daca mai sunt mamici care au trimis filmulete cu pitici sa ne spuna sa ii votam si pe ei...
(Fetele daca vreti sa votati si voi intrati la galerie pe pampers.ro si cautati clipul dupa numele copilasului.)

Kateryna- smecheras tare Anelin...

Sraluca- bine ca ai 2 bone pentru bb Bila

Lili- esti bine dispusa azi nu?

Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput