Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana nu am de ce sa ma supar, stiu ca seamana mai mult cu tati. eeee, o sa pun si fimluletze dar nu stiu cand, inca nu am fact cont.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

messa m-ai facut sa rad cu lacrimi de dimineata ; cred ca-mi voi inoi garderoba cu cateva tricouri noi pe care le voi purta la reuniunile de familie

acu sa nu ma intelegeti gresit cu telenovelele ma mai uit si eu betty cea urata am vazut-o deja ( ca acu e in reluare si pe acasa si pe romantica ) si preferata mea ramane inger salbatic ;
imi plac la nebunie serialele politiste ( ce sa-i faci ma documentez ptr crima perfecta in cazul in care vreau sa scap de vecina de sub mine ; asa sunt eu o psihopata mica )

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa cresteti sanatosi, mari si frumosi!
andreea adelinne si alessia evelinne bline bebelushe de alydumy

eric stefan bb de delfinuta

andrei robert bb de eli

david andrei bb de laura popy

liviu andrei bb de pako

calin ioan bb de cristia

ilinca bb de dadap

Flavia - ti-am trimis si eu un PM.

Alinuk - la fel ma intrebam si eu acum 2 sapt., daca Vlad nu este prea gras la 2 luni si jumatate - 7 kg la 64 cm? Si el papa numai titi iar eu nu pot spune ca mananc prea mult ... Dar asa cum spunea si sotul lui Daconst- daca va fi bolnavioar are de unde slabi... Doctorita a spus ca a crescut frumos si ca oricum dupa 3 luni nu o sa mai ia asa mult in greutate.

Anis, Cristiana - bine ca nu au fost mai grave accidentele, masinile se repara...

Liuda- ce face gaza ta a mancat pana la urma?

Adinush, Marinar, Ralu74- foarte mumosi bebeii...

Adela - nu te mai lasa suparata... fa-ti un tricou cu sloganuri a la Messa! Iar in leg. cu sotul ia taurul de coarne...

Criss68- sotul tau merita un pic tras de urechi, e mai ceva ca un copil .... poate pana la urma o sa revina si el la sentimente mai bune! Cu sanul nu stiu ce sa-ti spun... poate daca o sa o pui pe Ligiuta mai des o sa se rezolve problema!

Maria- poate e mai bine sa mergi sa scoti steriletul si sa-l pui (daca mai vrei) cand esti pregatita

O zi buna!

Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

dana aceasi faza cu laptele am patito ieri a incercat al meu sa-i dea lapte si nimic se tragea plangea nu a vrut deloc sa mance pana nu am stat si eu langa ea ; eu tot mai sper sa nu fie cum zici tu adica sa se fi obisnuit prea mult cu noi
maria nu stiu ce sa-ti zic ai intrebat doctoru e normal sa sangerezi atata ? poate ar trebui sa-l scoti ; alexia a fost maraita vreo 2 zile dupa vaccin ( ala de la stat ) nu a prea mancat , i-am pus in fiecare seara ( vreo 3 sau 4 ) supozitor novocalmin sa nu faca febra ; o sa-i treaca trebuie sa ai nervii tari si multa rabdare ; daca incepi sa faci febra si sa te simti mai rau eu zic sa suni doctoru sa vezi ce-i de facut cu steriletul ; cat despre muci si mie mi se pare ca oricat as scoate cu batista bebelasului tot mai are
ivona celulita sau cum ii spune la bebelasi are si fica-mia al meu se distreaza cand ii spun ca ar trebui sa o dau cu crema anticelulitica zice ca invat fata prostii de mica

ce v-a venit cu bebelasii dolofani ? cum sa-i infometati ? lasati copii in pace dupa 5 , 6 luni nu mai iau asa spectaculos in greutate atunci o sa ne plangem ca sunt prea slabi a mea are 7 kile jumate si e in continua dezvoltare
si ptr ca tot avem copii asa mari voi ce numar mai folositi la pampi ca noi am trecut la 4 si nu vad mare diferenta ma tot intreb cum tin aia pana la 18 kile ?

va multumesc ca sunteti alaturi de mine ; de aia va iubesc eu

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

merci fetelor de raspunsuri. L-am sunat pe dr. Daca pana diseara nu se amelioreza starea il scot!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

IVONA, aoleu, trebuie deja sa inscriu copilul la gradinita?

ADELA, ia-ti scumpo setul de tricouri dar, asa cum zic fetele, nu-l ierta nici de o discutie deschisa, oricat de groaznica pare. Noi am avut de-a lungul relatiei noastre multe episoade care s-au rezolvat prin discutii in care fiecare spunea de la A la Z tot ce-l supara. Oricum, dupa parerea mea, atat cat esti nelinistita, nesigura pe tine si pe sotz, si daca ai manca o aluna pe zi si tot nu ai slabi. Chiar nu stiu in ce filme idioate vad barbatii astia doar femei care intr-o luna devin mai slabe decat inainte de sarcina.

CRISS, lasa-l sa si-o dea de pereti daca crede ca-i mai bine, cum adica relatia voastra in timpul sarcinii a fost una de convenienta? Fetelor, ce au barbatii astia ai vostri? Ar trebui sa va faca cate-o statuie!

CATALINA, binenteles ca tu nu ai fi putut lua hotararea in locul parintilor, dar mie mi se pare ciudat si faptul ca au luat-o fiecare in alta directie.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata !!!
DA CE MA SUPARATI, DA MA SUPARATI, MOR DE DRACI CU VOI!!!!
alo, acum aveti voi bube in cap ca copiii sant prea grasi? Bine ma ca nu am eu piticii astea!!! Ce sa zic, voi mancati ca porcii nu aveti probleme si tot voi va plangeti - auzi cica a facut copilul celulita si cred ca e prea gras si nu stiti nici un regim pentru bebei?!?!?! Santeti de coma - ziceti mersi ca mananca, si nu va chinuiti ca mine cu 3 mese in 24 de ore si alea mai mult cu forta si prin somn sau pacalita dupa baie, cand ii sete de la apa fierbinte. Noi eri am mancat 450 ml vai de mama lor si alea mai cu forta, 3 biberoane in 24 de ore!!!! sant disperata!!! trec de azi pe NAN, Poate in cateva zile se prinde ca e alt gust si poate mananca macar asta !!!!

Maria eu zic sa te duci la dr.... deci eu nu stiu de ce nu te duci si ce astepti... nu strica sa fii mai prudenta!

Adela - mama stii de la mine - iti dau un an dupa nastere pentru ca sa-ti revii, incet dar sigur si nu baga tot cacatu' in cap, eu mai bine ramaneam grasa dar nu treceam prin durerile care le-am avut!!! Bai voi alaptati, lasati voi prostiile zise de soacre, si apropo de ce nu le raspundeti inapoi?!?1 eu nu cred ca inghiteam in sec si taceam, chiar ii dadeam de-a binelea peste bot ca alta data nu o sa indrazneasca sa comenteze unde nu o intereseaza! Asa voi taceti si ele vad ca isi pot permite... si mananca din gura aia!!!
Iar de tatici.... eu nu mai comentez ca eu am fost prima care am zis ca la noi tati nu are treaba cu copilul.... dar eu stiam asta inainte de a naste, pentru ca il vedeam de atatea ani ca el nu s-a uitat odata la un copil mic, doar la copii de peste 2 ani, cu care poti sa vorbesti, razi, sa-l pacalesti.... astea ii plac , iar mai mici... ii plac si astea dar nu stie sa se comporte cu ei, asa ca se da la o parte. Saptamana trecuta i-am tras mata pe spate ca asta mica cand l-a vazut a inceput sa planga - ei, si mie atata motiv mi-a trebuit sa fac scandal "ca copilul nu te cunoaste, ca plange ca la un strain, ca nu iti faci timp si pentru ea... " ei si chestii din astea. In brate o ia atat cat i-o dau eu, dar asta mica ma cauta cu ochii si maraie si se intinde la mine... asa ca el scapa repede de mata! de hranit, spalat, culcat - nu mai vb, ca nu stie, v-am zis doar la baie - pune apa in cadita, aaa si apoi o arunca! Asa ca nu santeti numai voi cele lasate singure... nici noi nu santem ca inainte, adevarul ca uneori nu mai am eu chef ca sant obosita, inainte eram mereu impreuna, terase seara dupa munca, sucuri, plecari, munte, mare, ... acum e alta situatia, Ne vedem mai putin - ma apuca si pe mine uneori sa-i mai citesc ca m-a lasat balta... dar asta e - un an cel putin asta va fi viata noastra, apoi cresc astea mici si o sa ne putem permite mai multe! Asta daca nu faceti altii intre timp si nu o luati de la capat...

Crisss - fata tu chiar arati bine!

Messa cauta-mi si mie ceva pentru tricou.... ca eu am cu 2 kile mai putin decat inainte de sarcina....

Sraluca... cum e fata la munca? cu cine lasi bb?

fetelor plec ca tre sa iau de crapat acasa ca vine sormea si vine si cu domnul mire si tre sa am ceva la frigi... asa ca am treaba la cumparaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor

MESSO esti bestiala. Ar trebui sa ne facem toate tricouri din astea. Ar fi criminal si sa iesim (adica iesiti) toate in parc cu tricouri din alea

CATA am uitat aseara sa iti scriu. E tare nasol de nepotica ta. Eu stiu cum e ca tata navigator, barbatul navigator (bine ca s-a lasat desi il mai barai eu cateodata ca sa plece in voiaj). Tin minte ca eram mica mica si era tata plecat si cateodata plangea mama si plangeam si eu cu ea.De ce nu stiam pe atunci. Am aflat dupa aia. Pe de alta parte mai e si situatia ca stau acasa parintii dar lucreaza ca nebunii de dim pana seara, weekend pauza, vezi Liuda. Ce crezi ca ei ii ardea de dus la munca imediat dupa ce a nascut. Si tot asa le duc copii lipsa parintilor. Ca nici nu stii cum e mai bine. Poate ca era mai bine pe vremuri cand stateau mamele acasa si isi cresteau copiii si numai tatii mergeau la munca. Dar de am vrut emancipare, ne-am ars sutienele, acum la munca nu la crescut copii!!!!
Se vede ca am inceput munca si stresul ca inainte eram mai pasnica
Am un somn pe suflet ca am dormit azi noapte pe fast forward.

CATA mersi pt traduceri ca sunt f interesante.

VA PUPIC si minivacanta placuta pe unde plecati!

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!
Zici ca sunt de la buletinul meteo, dar ce sa fac daca voi ma enervati cu inatlnirile de mamici cu bebici in parcuri...La noi s-a inourat si avem si vant, asteptam ploi in WE
adela- e clar ca fetele au dreptate! E limpede ca sunt feminista si il gasesc vinovat pe al tau sot! Dar e si mai limpede ca e timpul sa i-o spui verde in fata: auzi? da' ia plimba-ti tu putza ta mica intre tzatzele mele mari si vezi daca nu-ti vine nici un chef! si ca sa vedeti ca mai am ganduri "bune" il zoresc pe al meu sa se gandeasca la vasectomie (care intre timp a devenit reversibila) cica daca da peste unul ca Ciomu? Da' io mai faceam copii cu gandul la cate femei au fost mutilate d.p.d.v. gineco? Si apoi sa vedem partea plina a paharului: ma scot cu banii din daunele morale

da, bine, radeti ca si io rad! sunt curioasa daca Amaya l-a convins pe al ei?

alinuk, ivona- sotul meu la 4 luni avea peste 10 kg!!! Si de aia ii tot spune soacra mea "aschiuta"... Si eu cred ca nu e inca mom sa va faceti griji...slabesc cand incep sa faca efort, sa se lungeasca, cand vin dintii si mofturile!

na, ca vine socru in vizita! ce o mai vrea, ca noi suntem in pijamale...cu muzica tare si dansam ca nebunii!

Colectia de stelute!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

A, si ma tot intrebati cu cine ramane Bila. Credeam ca v-am zis.
Bila e bine mersi cu matusa mea, sora mamei mele. E mai fericit decat cu mami alui ca matusica ii face toate poftele sio sa fie un baiat rasfatat. Plus ca e si Bobi pe acolo si avizeaza toate operatiunile.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput