Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Seara buna mumoaselor!

Am fost la sala si vreau sa va spun ca bb a ramas cu sotul,ca de obicei.Ei,sa vedeti facatura:n-a vrut sa manance cu el
Va vine sa credeti?Oare a mai patit cineva asa?
El la 9 e in pat in fiecare seara si am respectat mereu programul.Cind am venit de la sala si am auzit ca n-a mancat,am intrat in panica.
L-am trezit atat cit am putut si i-am dat sticla.A supt-o urgent si a adormit la loc.
Oare sa fi simtit ca-s plecata si mi-a simtit lipsa?
Of,eu sper ca nu,ca altfel adio sala sau trebuie sa-mi gasesc alte ore de plecat inainte de a manca el sau dupa.

Liudo,na ca am patit-o si noi sa nu ne mai invidiezi.Oricum,e naspa tare senzatia cind nu mananca puiul.Deja imi zbura mintea in toate partile,sa vad ce-o fi avand.

Maryela,am vazut si eu frumusete de baiat.Are niste ochi tare frumosi.

Adela,vorba fetelor,poate ar trebui sa iei tu initiativa.Sa-l inviti tu la utza daca el e mai "timid".

Cristiana,bine ca n-ati patit voi nimic.

Catalina,Matei are tenul mai inchis si cred ca nu e asa rau ca a stat putinel la soare.Doar ca nu trebuie sa exagerezi.

Criss,eu recomand masina de spalat vase la toata lumea.Cind merg in Ro,cred ca asta imi lipseste cel mai mult.Mai ales ca acolo am musafiri aproape zilnic.Eu zic ca merita investitia.Votez cu 2 maini,acum ca spala si biberoane.

Fete,am intrebat moasa azi ce fac cu crema de plaja.Ea mi-a spus clar ca trebuie neaparat crema de plaja.Si ca trebuie testat intai sa vedem cum reactioneaza pielea lui bb la crema.
Mi-a recomandat o crema de la Weleda(ceva mai natursita)

Inca ceva,am intrebat cind trebuie sa schimbam laptele cu numarul 2.Stiti ce mi-a spus?Ca nu trebuie!
Ca laptele ala nu are nimic in plus fata de nr 1 si e o chestie sa-si vanda firma produsele,mai ales ca nr 2 e si mai scump.M-a pus pe ginduri.O sa iau cutia sa le studiez,ca tare-s curioasa.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinuk,si eu mi-am pus problema asta cind am vazut ca Lucas la 3 luni sarea de 7kg.Acum m-am mai linistit ca am vazut ca nu se mai ingrasa asa ca inainte.Inainte lua 300-400g pe saptamana,iar acum a luat 120g in conditiile in care mananca mai mult.
Eu zic ca se va opri si Margelutza cind se va lungi.Bine ca e sanatos si nu are altceva.
Ti-am mai spus cum zice sotul,ca mai bine sa fie grasunel putin,in caz de o boala,Doamne fereste, sa aibe de unde da jos.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

dana si alinuk hai ca suntem haioase rau...eu azi mi-am facut probleme ca Erik a luat prea putin in greutate, si voi cum ca Lucas si Teo ar fi luat prea mult. si dragutzii, copii nostri sunt perfecti, sunt in grila asa cum trebuie. o sa va aduc aminte de ziua asta, peste 4 ani la parasirea "clubului" ca sa radem de ingrijoratele de azi. va pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adela, scumpa mea, stiu cum te simti, pe vremuri eram si eu asa sensibila. Vrei sa-ti comand ca sa porti un tricou cu "pupati-ma-n curu' meu mare din care-a iesit bebele meu mic!" ? Si lu' conu' tati ce nu-i place? Ia-l de cravata seara si leaga-l de capu' la pat, sa vezi ca sta! Numa' gura e de ei la faza cu slana, nu crede tot ce zice, ca daca i-o aratzi, uita de grasime, macar alea cateva minute

La faza cu tricoul, io vreau o serie intreaga:

Big BUTT and PROUD of it
Big Butt fed small baby
Fundu' mare e pentru echilibru
Ce te zgâi? Am fost gravida!
Ce e mare e si bun
Fundul mare inseamna prosperitate
Eu am pe ce sta jos
Pupa-ma unde te uiti
Nu-ti place, n-am altu'
Noo luni cu burta = noo luni cu cur
Popou in curs de slabire
Nu exista gaura fara fund

...si asa mai departe.

Am citit povestea Alexandrei... of, viata! ce e bine e ca dupa ce va creste poate va intelege... sau poate ca greutatile de mica o vor face sa devina o super femeie. Macar atat... trebuie multa delicatete si rabdare si iubire cu copilutza asta... Catalina, ideea e ca nu exista cineva mai bun ca tine pentru asta, la cat esti de sufletista!

Alinuk, si daca e grasutz ce sa-i faci, sa-i pui dop? Lasa gupilu' sa manance, eu ma lupt cu a mea pentru fiecare mililitru!

Dana, io zic ca barbac'tu n-a avut rabdare sau savoir-faire

Restul fetelor, am citit mesajele, dar pe apucate, ca nu mi-a dat bestiunea pace deloc. Acuma ea doarme si eu scriu. Adica am scris, ca ma duc la somn.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Messa vreau si eu un astfel de tricou.

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, hop si noi pe interval.

Marybell, istorisirea ta mi-a dat fiori. Sincer, sper sa nu fie chiar asa grav cazul Alexandrei si sa reusim noi care suntem in jurul ei sa o tinem cat de cat cu zambetul be buze.
Ai dreptate, si eu cred ca mama Alexandrei mai bine ramanea aici dar ... cine sunt eu sa hotarasc pt ei? Asa cum ziceam mai devreme, deciziile noastre ne influenteaza viata ... . Din pacate nu doar pe a noastra. Da, poate revine in curand.
Ma rog, acum trebuie sa ne descurcam in situatia data (care oricum este mai buna decat ce era sa zic saptamana trecuta).

Mady, ce vaccin ati facut? Si noi facem luni infanrix. De ce incepi diversificarea asa de devreme daca alaptezi? Sau am inteles eu prost? Eu am zis ca incep de luni intr-o saptamana, sa fie o saptamana de la vaccin.

Fato, Adinush, ce s-a schimbat fi-ta mai!!! A crescut mult mult! Cel putin mie asa mi se pare. Si e mortala in faza cu chestia aia pe fata (desi nu pare chiar asa distractiv pt tine - acu te inteleg de ce nu te poti misca de langa ea).

Adela, de ce sa stergi mesajul? Mai ales ca NU ESTI SINGURA cu toate aceste griji si ganduri. Desi eu sunt sigura ca si noi le mai amplificam, din cauza frustrarii ca facem acelasi lucru in fiecare zi, abia putem sa facem un dush, avem atatea efecte nedorite ale sarcinii si toate astea numai noi, nu si ei (a nu se intelege ca nu ne iubim copiii sau nu ne place sa stam cu ei, eu cred ca e cea mai frumoasa meserie din lume), in timp ce sotii pleaca la munca unde mai schimba o vorba cu cineva, se gatesc sa plece, vin seara, mananca ce am gatit noi, stau in casa curatata de noi, se imbraca cu hainele spalate si calcate de noi si dau de doua ori din gene la copil si zic ca pica latzi. Nu, nu trebuie sa te simti nicicum decat f normal gandind toate astea. Din pacate, nu prea exista solutii decat in tine. Eu sa stii ca eram (si inca sunt) f apriga la manie si saream pe el imediat dar am descoperit (ajutata si de fete, of course, mai ales de acel mesaj al Messei, nu stiu daca il mai tii minte) ca degeaba ma agit. Intr-adevar ei vad lumea altfel si ne place nu ne place, trebuie pur si simplu sa acceptam unele lucruri. Ceea ce nu cred ca inseamna ca nu ar trebui sa purtati o discutie serioasa inainte ca lucrurile sa degenereze.
Iti doresc multa putere si rabdare. Si mai ales puterea de a pune fix la cur toate vorbele lumii.

Gio mama, la ce te scuzi doamna? F bine ca mi-ai spus, sa fiu mai atenta data aviatoare. Desi, cum ti-am zis, si racita daca era, tot nu o lasam singura cu mamaie ... .

Maryela, are socra-tu o cratita si de la mine. Io ii dau cu oala sub presiune, sa ma scuzi, ca tot n-o folosesc prea des. RUSHINICA!

Sraluca, te felicit ca te descurci deja si cu serviciul. Cum se impaca bebe cu chestia asta? Cu cine sta? Povesteste-ne cand mai ai nitel timp. Intre timp, multa sanatate si putere.

Criss, eu nu le-am spalat cu detergent de vase niciodata. Doar cu apa rece ca asa am citit in Capraru. Dar daca pana acum a fost ok, nu crezi ca n-are nimica?

Alinuk, nu, parintii nu o pot lua pe Alexandra cu ei. In primul rand ei nu sunt impreuna. Unul e intr-o tara, altul in alta. Si apoi, abia au ajuns si sa vedem ce reusesc sa faca. Din acest punct de vedere cel mai bine e la ai mei. Ea sta de mult la ei, mama e profesoara si in sept Alexandra merge la scoala acolo unde preda mama ... ma rog sunt mai multe dar nu poate.
Zici tu "Consider ca o copilarie sanatos traita (cu dragostea si prezenta ambilor parinti) dezvolta adolescenti si mai tarziu oameni maturi echilibrati. " Foarte frumoasa povestea, dar cred ca esti constienta ca nu se poate realiza in toate cazurile si atunci tre sa faci ce se poate mai bine cu ce ai.

Dana, sotul meu aproape niciodata nu reuseste sa il hraneasca pe Matei. Si e un copil extrem de docil. Dar ba nu il tine bine, ba e incordat, ba se grabeste ... si nu ii iese.
Cu soarele, sa stii ca eu nu l-am lasat special la soare, l-a prins doar asa cand pica soarele pe carut.
Cu laptele nr 2 si eu mai astept. Mai ales ca Matei mananca bine, la 4 ore, n-am probleme, ce motiv as avea ... .

Messa, iti multumesc din suflet pt cuvintele tale frumoase. Iti spun ca exista cineva mai bun decat mine, mama mea. Este inca tanara, lucreaza cu copiii de peste 30 de ani si o iubeste pe Alexandra ca pe ochii din cap. Acum au plecat cu ea la munte (sper ca au plecat si nu i-a fost iar rau) si stau pana marti. Si tata o iubeste mult, toata ziua o duce afara, o spala cand nu e mama, ii da sa manance, se joaca cu ea ... . Are cei mai buni bunici din lume. Ei au crescut-o de la 2 la 5 ani cat parintii ei au fost iar plecati din tara si in ultimul an tot numai la ei a stat.
Eu nu stiu sa ma port cu ea. Ieri l-am neglijat complet pe Matei de frica sa nu vada Alexandra imaginea unei mame cu copilul. I-am dat de mancare si atata. In rest nici nu am vb cu el, numai cu ea. Nu stiu sa ma rup in doua pt doi copii si presupun ca asta este pt ca Alexandra nu e copilul meu.
Oricum, toata ziua ieri ma gandeam ca daca as fi avut o palarie eram toata ziua cu ea pe jos pt mamele cu doi bebei.

Gata, v-am pupat ca ma duc sa ma distrez ... stiti voi. Vaz ca va adunati multe la Romexpo. Initial i-am zis lui Adinush ca nu merg dar cred ca ma razgandesc. Dupa ziua de ieri am si eu nevoie de fete vesele. Hai ca poate ne vedem.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTE LUNISOARE:

andreea adelinne si alessia evelinne bline de alydumy

eric stefan bb de delfinuta

andrei robert bb de eli

david andrei bb de laura popy

liviu andrei bb de pako

calin ioan bb de cristia

ilinca bb de dadap

dana poate a avut el o faza sa poate ar trebui sa-l lasi mai mult cu tati ca sa nu fie dependent de tine.

alinuk mie nu mi separe bb teo asa grasun, nu arata a bb umflat cu pompa.

cata de data asta ai fost mai harnivcuta decat mine.

messa esti tare fato.

o sa fac si eu un kidex azi dar fara emmi si oricum dupa ora 14.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

iubirea mea
nu mai vreau suzi

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, pai cred ca si io plec in jur de ora 12. Acum astept sa vina mamaita ca mai am de calcat :))) Hahalera care sunt hahalera, sa las mamaia de 80 de ani sa imi calce ... Dar ea insista ...
Si ma gandesc ca dupa targ, unde ajung pe la 13, 14 asa, o sa il astept pe tati in Herastrau ca sa vie sa ne ia ca el lucreaza f aproape. Cam asta e planul meu ... acuma sa vedem.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Fac si eu act de prezenta si imi cer mii de scuze ca nu postez asa des, va citesc dar nu apuc sa scriu, mi-e atat de dor sa vorbesc cu voi, va simt aproape ca ati fost de la inceput impreuna cu mine.

Lili- multumim mult pentru colaj, f frumos

Noi avem 3luni si trei saptamani, apropos va rog sa ma ajutati cu info de pe prima pagina, Serban s-a nascut pe 8.ian.2007 , natural, nu am mai luat mult in greutate , avem 7kg si 64cm si inca manacam numai lapte de la mami.
Va punem cateva noi poze sa ne vedeti

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103

Timpul asta inca nu e prieten cu mine, sper sa fie cat mai curand
Va sarut pe toate si pe stelutele voastre

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput