Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
marinar spune:
adinush ce bentitza are ayleen...e frumoasa foc. aaaaaaaa, deci si voi ati baletat azi. o fi ceva in aer?!
adela nu stiu ce sa-ti spun. poate cum te-ai descarcat la noi ar trebui sa vb si cu el pana nu se inalta un zid intre voi. putin curaj!!!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gio spune:
cata, n-am vrut sa te sperii, scuze. banuiesc ca daca gastro-enterita era de natura virala te punea in garda dr. hai pupici si scuze inca o data!
Maryela spune:
Adela, iubita, nu-ti mai face tu sange rau din cauza celorlati .Ei si ce daca ramai asa? Ce cred ei ca un copil, in noua luni, se face asa, pocnesti din degete???
Dar ca sa vezi ca nu esti singura: Vine socra-meu la mine zilele trecute si cum credeti ca ma "complimenteaza"? Tin sa precizez ca noi intre bucatarie si balcon avem spart. El cica glumea:" bey copii. voi trebuie sa mai spargeti un rand de zid ca sa poata sa intre si Mari pe balcon...sa incapa si ea...ha, ha , ha..."
Imi venea sa-i arunc cu o cratita in cap...Dar m-am abtinut.
Dupa cum ziceam Adela...lume si lume. Pe mine insa ma supara sotul tau...si vrei nu vrei n-ai decat sa iei taurul de coarne si sa discutatati. Si cine stie , poate lucrurile nu sunt atat de gri cum le vezi tu. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa cred una si de fapt barbata-meu sa aiba alt motiv pentru care facea ce facea....
In alta ordine de idei, trebuie sa slabim noi cumva...ca na, asa e societatea asta ...nu mai merge faza cu "grasa si frumoasa"...
Te pupic tare si sa stii ca te inteleg perfect( nu ca te-ar incalzi cu ceva).
Trimit mesajul asta si revin...
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
anis spune:
quote:
Originally posted by Misha_tp
ANIS, piureul de legume daca-l faci cu legumele fierte in aburi nu e inecacios? Il diluezi cu ceva? Pentru ca ma bate si pe mine gandul sa-mi iau un steam si nu stiu ce sa fac. Ma gandeam ca daca fierb legumele in apa folosesc si din zeama ca sa fac un piure mai moale, usor mancabil. Please, astept raspuns urgent, ca sunt pe cale sa fac achizitia, dar inca sunt in dilema :)
Misha
Am scris piureul d e legume se face ,gateste cu o lingura de ulei de masline.Sa stii ca ramane destula apa in ele si fierte in stemer, deci nu sunt uscate fara zeama.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Intru pe fuga sa va las o adresa de unde puteti comanda materia prima pt a face marturii de botez, poate are nevoie careva. http://www.gesica.ro/kitbotez.html
Sunt f suparata comanda radiatorului pe care l-am busit azi la masina mea, a piesei dureaza ,venirea ei cam 2 saptamani, plus o saptamana reparatia cica...ca e si bara din fata un pic indoita..deci 3 saptamani..sunt terminata.
Mai rau ca si masina sotului e in servis pt revizi pt saptamana viitoare, ca vrea sa o vanda sa isi ia alta, adica nu mai avem nici o masina...si e si botezul..off
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Maryela spune:
Adinush, e belea rau Ayleen
!!!
Sa va intreb si eu ceva: exista oare vreo cifra, aproximativa, cat ar trebui sa ia bebeii in greutate dupa luna a treia. Nu ma refer la graficele care iti spun limitele de greutate ale bebelusilor la o anumita varsta. Intreb fiindca si mie mi se pare ca Mihnea a luat mai putin in greutate decat pana acum. Stiam ca pana pe la 3 luni ar tb sa ia in jur de 200 de grame pe saptamana. Dar de la trei luni incolo???
Marybell, Rali, multumim de aprecieri
.
Va doresc o noapte linistita.
Pupicei la mamici si bebei.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
sraluca spune:
LIUDA aici sunt. Sau undeva pe drum intre constanta si saturn. De cititi citesc cu sarg dar nu mai apuc sa si raspund.
LILISOR am incercat si de acasa si nu am vazut decta vreo 7.
Nu vrea si pace la mine. Asta e.
Maryela noroc cu tine ca nu ma uitam in josul paginii. Mersic.
YEEEES l-am vazut pe Bila, ce BB miha, BB Bila![]()
Desi acolo e BB Oblio![]()
![]()
![]()
BAI ce e cu psihoza asta cu grasimea. In carti scrie ca isi revine organismul dupa sarcina in 9 luni parca asa ca sa va pupe undeva aia care se iau de formele voastre. Si daca mai fac pe nebunii spuneti-le ca sa faca ei bine sa se ingrase atatea kile si sa isi de tot rganismul peste cap dupa care sa slabeasca in 2 sapt. sa-i vedem daca sunt in stare ca barbatii se abtin cel mai greu. EEEEEE, va spune o "grasa" consacrata. Ca ma si enerveaza astia. Avem atatea probleme si greutati pe cap sa ingrijim bb (nu ca nu ne-ar face placere) si ei ne mai streseaza cu greutatea. Toata lumea care te vede te intreaba: te-ai ingrasat dupa sarcina, cand dai jos. Dar mai vedeti-va frate de treaba, ..... hai ca m-am enervat nici nu mai stiu ce voiam sa scriu. Si pe mine ma seaca astia, ma intalnesc cu cate cineva si in loc s ama intrebe de bb, ma intreaba: te-ai ingrasat? sau constata singuri.
In alta ordine de idei, am intrat la servici direct in paine, adica in pregatirea minunatului sezon de vara 2007. Ajung acasa de abia vorbesc, moarta de foame, mananc seara mult = ingrasat si mor de oftica. Plus ca inafara de ingrasat mi-a ramas burta cam umflata si probabil ca o sa ramana mult si bine asa pana isi revin muschii abdominali. Ca binenteles ca gimnastica nu are cine sa faca. Ma inviat o colega cu ea, ieri cica au facut tae-bo, dat dupa ce am batut ieri :metro/praktiker/selgros in cautare de oferte de pret numai de tae-bo imi lipsea ca sa am ziua implinita
. Adevarul e ca plec la drum cu inima stransa, ianinte ma duceam cu bucurie, dar acum cand ajung pe la eforie incep sa ma intreb ce-o face bila.
Va pup si incerc sa mai scriu
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
criss68 spune:
Adela,
M-am gandit eu ca de pe aici e tristetea ta. Pe langa faptul ca nu te trateaza ca pe o sotie, nici de copil nu se ocupa. Pai tu sa ai vointa de pe lume ca tot nu poti slabi. Decat dieta, dar nu totdeauna e de ajuns. Hai sa-ti zic una poate te consoleaza. La cum arat sotului i se scoala totusi, dar mai bine si-o da da pereti decat sa facem dragoste. Cica asta-i forma de protest pt ca nu se simte bine in casnicie, iar toata perioada de gravi cica a fost doar convenienta 
Sa mor daca inteleg ceva, ca nu mi s-a parut nefericit si nici vreun motiv de suparare recent. Doar nervi pe la serviciu etc. E si suparat pe viata ca s-a ingrasat si ma scoate datoare ca nu-l ajut sa slabeasca plus ca are psoriazis palmar si nu mai poate face aproape nimic ca-i da sangele. Totusi..... de ce-s yo asa vinovata?!
Cred ca tu ai sanse sa-l apropii, poate te deschizi fata de el sa stie ca te macina kilogramele, ca te simti singura si ca ai avea nevoie de suportul lui.
Va multumesc tuturor pt urari, nu nominalizez, sunt cu fata in brate.
Am vazut poze de Ayleen si multe altele. F frumoase.
Sunt topita, ce dulce a fost azi Ligia. Ma imita pe mine cum o pupacesc, evident ca m-a lins toata pe fatza, dar ce conteaza cand am atata dragoste de la un pui mic, mic de 3 lunite.
Cata, ma inscriu si eu bocitoare, dar povestea Alexandrei e intr-adevar emotionanta. Ma rog si eu pentru ea sa fie fericita.
Baaaaaaaaaai, nu mai ziceti de pireuri si supe de legume ca mor. Eu abia imi duc zilele, cand sa mai fac si asa ceva?! Oricum dupa 5-6 luni incep.
A, ziceati de spalat bibe cu malai, sare... sa inteleg ca detergentul de vase nu-i bun??? ooops! Sper ca nu am facut ceva nasol.
Si inca ceva, robotul de bucatarie de ce nu-i bun pt suc de morcovi etc? Mie dintr-un morcov imi iese mult suc, cat nu vrea fata beau eu.
Zicea cineva de masina de spalat vase. Si eu vreau si nu gasesc pe nimeni carre are sa-mi dea detalii, eventual daca merita sau nu. Ma intereseaza sa clateasca bine, sa arate bine paharele, avantaje si dezavantaje.
Va las, am amortit complet datorita pozitiei
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
alinuk spune:
Monu, Anis, Roandre, multa sanatate puiutzilor vostri, sper ca intre timp lucrurile sunt spre bine.
Flavia 
pentru comorile tale
Catalina ma
pt Alexandra. Oare nu o pot lua parintii si pe ea acolo?? Incearca sa ii sprijini in sensul asta.
Maryela pupici la obrajorii parguitzi. hihi si eu imi pun asa basmalutza rosie ca focul
Ivona adicatelea tu iti inscrii gupil la gradi de acumpt 2010??/sau nu inteleg io bine?
Rali super ca ai pus tu linkul...Lilica felicitari pt filmuletz! Ai vazut ca pana la urma a iesit si toata lumea e multumita?? este?
Laura_ionescu merci pt mail!! aipupiu
Anis, Cristiana mamica o fi ceva in aer pt soferime?? Aveti ggrija. Si io am o zgarietura pe o usa...dar asa am gasit-o in eparcare la Cora...mamalor..o fac in curand - urasc demersurile politie+asigurari+service
Adela eu in locul tau i-as explica direct nemultumirile. I-as spune simplu (pt barbati e mai bine sa nu fii subtila ca nu se prind mereu..sau se prind doar de ce le convine) care sunt pb ce ma nefericesc si l-as intreba daca e dispus sa facem ceva impreuna pt a depasi situatia de criza (daca e asa)..
curaj fata draga, incearca sa mergi la o sala undeva - sportul chiar daca nu da rez spectaculoase pe termen ft scurt, iti da incredere in tine si un tonus exceptional. Poate si ceva masaj, sauna... ceva pt sufletzelul tau. hai incearca!!!
Eu personal nu sunt de acord cu separarea familiei pt munca in strainatate si pt "bunastarea" copilului. Lipsa parintilor duce la traume grave pentru copilutzi, uneori poate iremediabile. Spre exemplu lipsa tatalui ar putea avea ca efect preferinta adolescentei pentru barbati mai in varsta... tocmai pt a umple acel gol din copilarie si exemple sunt multe...
Consider ca o copilarie sanatos traita (cu dragostea si prezenta ambilor parinti) dezvolta adolescenti si mai tarziu oameni maturi echilibrati. Unele lipsuri materiale pot fi mai usor inlocuite si explicate decat lipsa unuia dintre parinti.
Din ciclul...o femeie nicodata nu poate fi multumita
Intrebare serioasa, nu glumesc chiar imi pun aceasta intrebare:
Fetele oare bb Margelutza e cam grasutz? Are cred (mi-e si frica sa-l cantaresc) intre 7.5 si 8kg la 3 luni si doua saptamani (s-a nascut cu 3.200g )/este alaptat doar cu laptik de la mine - are de vreo 3 sapt cate 4 mese pe zi. Eu n-as vrea sa fie grasan..pe bune. Oare e posibil ca ce mananc eu sa ingrase copilul, desi eu am slabit constant de la mom nasterii?? Nu tin regim, merg la sala. pap insa si dulciuri si cam de detoatelea..inclusiv la chinezesc (dar nu iute!). O fi vreo pb, gresesc pe undeva???
PS: fetele azi s-a incheiat tranzactia pt care Margelutza m-a asistat la negociere...pupalar mama de norocel!!
Laurici maine ne vedem sa mergem la Kidexpo??? Mai vine careva??
E bine pe la 11h00-12h00 la Romexpo? Apoi facem poate un Herastrau..daca ne mai tin baierele!!
ptiuuuu ce am ratat intalneala de azi...da las ca-mi iau revansa sapt viitoare
Teo va pupiceste
eu merg la nanel,
pup fete cucuiete!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
laura-popy spune:
Alinuk, ne vedem maine. iti trimit pm cu nr de tel . si facem sigur si un herastrau, ne vor tine baierele daca si anul asta e targul la fel de micut ca si anul trecut.....
cine mai doreste, cine mai serveste.....va asteptam
Laura si
David Andrei ( 27ian2007)
Poze David