Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 13
Daconst spune:
Mary,acum am inteles mai bine mesajul tau.Deci a luat 900g in 2 luni?Eu zic ca nu e rau.Si al meu daca merge tot asa mai departe luna asta va lua doar 450g in greutate,dar sunt multumita ca de la 3 luni nu mai cresc asa mult.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Catalina spune:
Gio, hai ca m-ai speriat rau cu enteroviroza aia ... cum se manifesta stii? Ca a stat toata ziua in pat cu Matei si s-a jucat cu el ... . Of, dar nici sa o las cu mamaie nu puteam ... .
Ea de azi dimineata nu a mai vomat, nici diaree nu a avut, pe bune, cum se manifesta ? Si in cat timp vad la Matei daca a luat ceva?
Pupici
ylilimic spune:
rali - multumesc! Nu e amuzant ca imi ocup timpul cu pozele bbilor, dar inca nu mi-am batut capul cu modificarile din lista...Desi am primit instructiuni de la Mihacarm si nu ma indoiesc ca zice de bine in ele...Poate odata si odata...
Am totusi si o veste proasta, totusi: Aveam in cap sa fac inca 2 filmulete cu primul Paste din viata piticilor si cat mai multe poze de la increstinarea lor (au fost prea multe superbe pt a le lasa trecute cu vederea)...Insa, multe din poze, asa cum am mai zis, sunt puse pe albume personale de la care eu nu pot descarca pozele (dropshot, yahoo...) Va trebui sa ma multumesc cu acele cateva exemplare puse in albumul comun, iar voi sa nu uitati ca exista pt ca eu sa am surse de inspiratie!
Acum fug afara ca am trimis copiii inainte ![]()
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
cristiana70 spune:
RALI, multumesc, bebe David e deja mult mai bine, acum tocmai e intr-o perioada d-aia ca mananca ca un haplea! De s-ar vedea si la cantar, ca are doar 5300 g!
ANIS, lasa fata, ca eu am patit si mai rau alataieri, am luat pe capota un pustan de 18 ani care a tasnit printre masini sa prinda nu stiu ce autobuz care nici nu se vedea inca! A sarit ca un hopa-mitica, si pantofii i-au sarit din picioare, l-am luat pe sus, l-am dus la Urgente desi nu voia nici in ruptul capului, ca pierde autobuzul. A aparut si Politia la Urgente dupa vreo 20 de minute, ne-a luat declaratii si bietul prunc, in afara cucuiului care i-a crescut mandru pe cap, s-a ales si cu 39 RON amenda pentru traversare in loc nepermis! Sa nu-ti spun ca m-am speriat si eu, era si David in masina, un sunet n-a scos pana n-am ajuns acasa dupa toata tarasenia. Masina a scapat ieftin, capota f putin indoita, ca e tanc, din fericire.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Catalina spune:
Gio, nu stiu daca am spus, eu azi am dus-o pe Alexandra la doctor inainte sa ii dau orice. A consultat-o, s-a uitat in ochii ei, in gat, a pus mana pe ea (daca avea temperatura ma gandesc ca isi dadea seama), a palpat-o la stomac .... Oare chiar sa nu isi fi dat seama daca era enteroviroza? Sau chiar asa smecherite sa fie bolile astea ... .
Pediatra lui Matei e si dra ei asa ca am stiut unde sa o duc ... .
Offff, acuma am un mare morcov.
ylilimic spune:
Nu mai merg afara, ii las de capul lor - pregatesc albumele pt Adam pe net si impachetez rufe dansand! Yuuuupiii, sunt Home alone!
Cata - nu te panica, nu se va intampla nimic!
Cristiana - mi-a stat ceasul cand am citit, bine ca ati scapat doar cu atat...
anis - imi pare rau de masina ta, e greu sa te lipsesti de ea mai ales cand ai 2 copii si un botez intrat in linie dreapta cu pregatirile...
mamici de bb2- la site-ul pampers este concurs de copii care merg deja, intrati sa vedeti detaliile, poate va alegeti cu ceva... Copii frumosi si umblatori sigur aveti
Daca as avea camera l-as filma si eu pe Matei, dar asa nu pot decat sa va vand pontul...
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Liuda spune:
fetele santem treze asa ca raspund pe unde apuc
faina de orez - nu mai stiu cine a intrebat ca am citit pe fuga - ca nu mai stam noi jos - mi-a zis dr. o lingurita la 100 ml si asa fac.
la 4 luni copilul trebuie sa dubleze ngreutatea de la nastere dar nu e obligatoriu, e bine chiar daca ia si 300 gr pe luna - depinde cum se simte, daca nu plange, doarme bine inseamna ca e doar mai energic si misca mult!
Catalina sanatate nepotelei!
daconst sant suparata ca voi mancati bine... si noi ne plimbam cu bibe dupa noi prin casa...
cine a zis ca am tigla plecata de pe casa - mare dreptate ai!!! Asa sant o nebuna de gura
pupici ca noi vrem in cur - nu mai este bine jos. am mai pacalit cu scaunul de masina dar nu mai merge nene - brata vreau in cur!
marybell spune:
am reusit si eu sa citesc din urma...
am vazut dragutzele de gemene ale Flaviei ce au mai crescut, si ce dragutze sunt. ![]()
Maryela l-am vazut si pe Mihnea, un dragut si vanjos. ![]()
Monu sunt superbe fetitzele,mi-au adus aminte de copilaria mea. eu eram ca Alexia cand s-a nascut una dintre surorile mele si mama povesteste la fel ca aveam o grija, si anume sa o sterg la guritza tot timpul si sa ii imping suzeta in guritza. dar pacat ca noi nu avem posibilitatea sa vedem momentele astea, asa cum o au copii nostri de acum. iti dai seama cand s-or vedea ele mari, ce dragutze erau acum.![]()
Catalina ceea ce povestesti tu despre Alexandra, nepotica ta, mi-a adus aminte de un caz pe care l-am vazut de curand la tvr1, si m-a impresionat foarte tare. mama si tatal unui baietel de 9 anisori, mai avea cateva luni sa implineasca 10, locuiau intr-o casa amarata cu multe lipsuri, aveau doar cu strictul necesar. mama s-a hotarat sa plece la munca in Italia. copilul a ramas cu tatal acasa. tatal un om bun, care avea grija de copil asa cum reuseste un barbat, dar un tata bun. copilul a suferit enorm din cauza despartirii de mama. la scoala si acasa se plangea continu de lipsa si de dorul ei. am inteles, din reportaj ca de cate ori vorbea cu ea la telefon o ruga sa vina acasa, ca o sa se descurce ei cumva cu banii, ca o sa incerce sa se duca si el la munca dupa orele de scoala, numai sa vina acasa. si mama tot nu a venit...copilul cu o zi inainte de a se intampla tragedia, a spus la scoala colegilor din clasa ca in curand mama lui intr-un fel sau altul tot va veni acasa la el. si ce credeti ca a facut? s-a dus acasa si s-a spanzurat ![]()
apoi mama normal ca a venit la inmormantarea copilului si ii luau astia interviu la mormant. spuneau saracii parinti ca ar da orice numai sa poata intoarce timpul inapoi, si sa aleaga sa ramana acasa cu copilul chiar daca ar manca o data in zi. spuneau ca acum nu mai pleaca in Italia, ca va sta acasa sa-l viziteze zilnic la cimitir si sa ii fie aproape asa cum si-a dorit copilu.
pe mine una, cazul asta m-a facut sa plang.
in cazul Alexandrei, imi aduc aminte de ce povesteai cand eram noi gravide de fratele tau, si el (zic eu)a facut bine ca a ales sa plece, avand in vedere strict cazul lui. poate ca aici ii era mai rau...si stii la ce ma refer ca sa nu mai aduc aminte...dar mama...poate era mai bine sa ramana langa fetitza. parerea mea. poate totusi se va intoarce curand inapoi...
toate gandurile bune pentru tine si familia ta 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
delfinuta spune:
Buna seara! Am intrat putin sa va salutam si sa va pupam...noi am stat mai mult pe afara zilele astea si n-am mai apucat sa scriem.
Maine mergem la biserica sa stabilim cu botezul si cununia si vine si dna dr sa ne faca vaccinul..
Seara buna tuturor!
Irina si bb Erik
mady23 spune:
Marybel,si noi tot azi am facut vaccinul de 4 luni si ca si tine cand o cantarii avea 6.350 g, acum la 4 luni, iar la 2 luni avea 5.400...deci tot 900g.Mie nu mi se oare un copil slab.E asa cum trebuie,are cutite la picioare si maini dolofane,burtica maricica.Nu stiu ce sa zic...si mie mi se paru cam putin dar dr zice ca e bine si ca se incadreaza f bine in schema de crestere.
Reactii adverse gen temperatura pana acum nu are si e chiar f linistita ,mananca normal si e vioaie.
Despre diversificare,imi zise sa incep acum la 4 luni cu supitza de legume si apoi sucurile si sa o mai sun sa mai zica ce sa-i mai dau.Ma mai gandesc daca sa incep sau nu.oare o lua mai bine in greutate daca incep diversificarea?
Si la mineBianca face la felca si Erik atunci cand suge..e nervoasa ,se matzaie,e agitata.Cand vad ca nu mai vrea si o ridic sa-i scot aerul incepe sa planga si iar o pun dar mai trage de 2 ori si iar nu mai vrea...
Am vazut toate pozele...toti bebelushi sunt absolut superbi.
Va invidiez ca puteti sa va intalniti mai multe mamici in parcuri si cred ca discutati cate in luna si in stele.O sa fie super cand o sa creasca bebeii si o sa se joace ei toti impreuna.
Pupam bebei bolnaviori si ne rugam sa se faca bine cat mai repede.