Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
rali spune:
Lili- nu sunt Alinuk , dar am indraznit totusi sa pun linkul pe prima pagina? E bine?
Maryela - si eu am facut cum ai spus tu cu clipul...
Marybell- Poate totusi cantarul tau nu functiona bine, zic si eu... Cu proba laptelui si eu am facut la fel cum a zis Lili, se ridica un start de grasime dar ce ramane sub el e apos... dar eu zic ca e ok pentru ca Vlad a luat foarte bine in greutate. Poate are colici si din aceasta cauza se chinuieste la supt sau asa cum a patit Liuda poate are arsuri. Sa nu aveti reactii la vaccin!
Cristiana, Dianamizzi- nici puiutii vostrii sa nu aiba reactii la vaccin!
Romaria - e o dulce Rhianna.
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
maria72 spune:
am descoperitcum se vad pozicile? sub casuta cu filmuletul sunt toate pozele folosite de Lili pentru film. apasati pe poza voastra si apare filmul chiar de la bb-ul vostru. Nici eu nu mai vedeam decat cateva si appoi prin operatiunea asta am vazut-o iar pe Iulia.
maria mama de Iulia
laura ionescu spune:
Lili – multi pupici. Esti o dulce si filmuletul e senzational
Criss 68- La multi Ani! Sa-ti traiasca Ligiuta!
Monu, Anis si Roandre- multa sanatate micutilor piticilor.
Catalina – este extrem de trist ce povestesti despre Alexandra. Mi-au dat lacrimile. Fetita e micuta si simte lipsa parintilor raaau de tot. Pe mine m-au trimis in tabara la 7 ani si am plans 5 zile. Saracuta, ce-o fi pe in sufletelul ei, numai ea stie.
Marybell - nu se fac comparatii intre 2 cantare diferite. Eu cred ca Erik e ok. Fa proba laptelui cum zice Lili si vezi ce se intampla. Daca ai lapte asa mult si bun e pacat.
Fetelor – am trimis in mailul comun ce am strans din traducerile Catalinei. O sa trimit pe masura ce actualizez.
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
Daconst spune:
Lili,am vazut si eu poza cu bubulinul meu!
Imi place tare mult poza asta,care ai ales-o acum.
Mai ales ca e reprezentativa pentru el,ca mai nou sta si in carucior pe burta.Alfel plinge de numa,ca nu-i obisnuit sa stea atat pe spate.
Aelito,te astept,sa stii!!!![]()
Marybell,si al meu ia putin in greutate acum,dar ma bucur ca ia.Nu stiu cit e normal sa scada.Poate vorba fetelor,o fi cintarul.
Aici spun astia ca pina la 4 luni trebuie sa-si dubleze bb greutatea.Ma bucur ca macar asta s-a intamplat la noi.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
anis spune:
quote:
Originally posted by marybell
fetelor uitam ce era mai important sa va povestesc... ce am constatat la doctor azi. Erik la vaccinul de la 2 luni a avut 5.900 kg si azi dupa 2 luni si cateva zile avea doar 6.800 kg,
intrebarea mea este
cat de normal este ca un bebelush sa ia in greutate, in 2 luni doar 900 de grame? eu il alaptez exlusiv, i-am mai dat din cand in cand cate 1 ling de suc de morcov cu mar si portocala, insa doar atat, in rest nimic. la un moment dat luna trecuta l-am cantarit eu si stiu sigur ca avea 7 kg 300, chiar am scris si pe forum la un moment dat (cand te-am intrebat si pe tine Dana cate kg are Lucas fiindca arata foarte bine, bucalat asa...
doctora zice ca se incadreaza in limitele normale varstei si ca greutate si ca inaltime (65 cm), dar totusi... mie nu mi se pare normal sa slabeasca asa de mult in 3 saptamani. in fine...nu stiu care mai tineti minte, dar eu m-am mai plans de vreo 2 saptamani, ca Erik a fost cam marait, nu plangea rau insa se cam smiorcaia si dormea foarte putin, in reprize scurte. el inca se mai trezeste si noaptea de 2-3 ori sa ii dau tzatzica in guritza, dar suge de cateva ori si adoarme. mi se pare ca e si putin cam nervos la san, trage cu manutza de el si tipa, ori de cate ori ii dau sa pape de vreo 2,3 saptamani incoace. oare sa nu mai am suficient lapte? sau nu o mai fi consistent? va suparati daca imi aduceti aminte cum sa fac proba laptelui? la momentul cand s-a tot spus pe forum eu nu am avut nevoie fiindca bebe evolua extraordinar de bine si din cauza asta nu am facut-o, si spre rusinea mea nu am retinut. doctora zice sa incep sa ii dau la 10 dimineata cate un mar cu 2 biscuiti si sa vin la ea peste o luna sa vada cat a luat copilul in greutate. si a mai incheiat si cu fraza: ai sa vezi tu dupa o luna de mar si biscuiti ce bine o sa fie.
ce sa fac? sa ii dau? la naiba, ca eu am zis clar ca o sa urmez schema pusa de Anis ptr noi pe forum, dar dr asta zice sa fac ca ea...ca stie ea mai bine...
stiu poate se gaseste careva sa spuna"google" fato, cauta si tu si vezi cum faci...dar eu mai mare incredere in ce imi spuneti voi sa fac.
astept parerile voastre. ce poate sa fie...?
va pup si va multumesc anticipat
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell, eu zic s a faci cum iti spune instinctul.
Eu as merge in continuare numai pe laptic, nu i-as mai da nimik altceva..nici morcov etc.
L-as cantari in fiecare saptamana.Cate mese are pe zi? Dar noaptea? Si daca e vreo distanta de peste 3 ore noapte, te scoli si il pui pe bb la san.Altceva ,una din mese de peste zi da-i-o la biberon cu lapte de la tine..asta ca o siguranta ca o masa o mananca mai bine..popate are o perioada acnd e mai lenes la supt.Si vezi cat ia pe saptamana.
Altceva bb dupa 4, 5 luni nu mai i-au cate 1kg pe luna.Mie una mi s pare f bine cum e la greutate.Nu stiu de ec zici ca a slabit..aici nu am inteles..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Lili super filmuletul..desi am vazut doar vreo 10...
Eu sunt suparata ..ca am busit masina..s-a dus nabii radiatorul..din cauza unei ingesuieli crunte de masini..am intrat intr-un teu...un rahat..dar mi-a spart radiatorul
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nadiutapm spune:
Lili mulumim pt filmulet sunt absolut superbi bebicicii toti si mersi si pt sugestia cu mazarea, nu stiu de ce dar pe asta nu am pu-so la alimentele interzise si ca rezultat copil plangator, si am mai mancat si astazi o portie 

i-mi vine sa ma strang de gat![]()
![]()
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
nadiutapm spune:
monu, anis, roandre, sa se faca bine copilasii si sa treaca rosu 
Anis,lasa mami nu mai fi trista bine ca sunteti voi bine
se repara hai nu fi supi
sa-ti treaca supararea.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
marybell spune:
fetelor multumesc pentru raspunsuri (Lily, Adinush, Cristiana, Rali, Laura, Anis, Dana, Ivona)
deci cantarul meu de acasa este foarte bun, e digital, exclusa ideea ca nu cantareste bine, asa cm a presupus rali
, e cumparat de curand, e probat. la cabinet au acelasi cantar cu care l-au cantarit pe copil si la 2 luni ca si acum la 4 luni. anis spuneai ca de la 4-5 luni bebelushii nu mai i-au cate 1 kg pe luna, dar el a luat doar 9oo de grame de la 2 la 4 luni, cand zic eu ca e o perioada in care ar fi trebuit sa creasca mai bine. asta intrebam eu daca, e ok?
mese regulate nu are, ca sa raspund la intrebarea cu nr meselor pe zi si pe noapte, il pun la san de cate ori vrea, si vrea destul de des in ultimul timp.
o sa fac proba laptelui in seara asta, mersi Lily ca mi-ai spus din nou cum se face, si buna ideea ta anis ca sa ii dau si din biberon sa vad exact cat suge. dar si aici sunt probleme ca foarte greu scot 20, 30 de ml de la un san.
va multumesc mult pentru raspunsuri fetelor 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
cleopiciu spune:
N-am avut timp sa mai citesc am citit printre rinduri ,va multumim pt. urari .
Multa sanatate bebicilor bolnaviori !!!
YLILIMIC ,TARE FRUMOS FILMULETUL ,MULTUMIM!!!!
Noi acum ne pregatim de baita ,Dariuca e tot o treaba vrea mai mult in brate si se munceste cu minutele de parca croseteaza...
Incerc sa mai citesc un pic din urma..
pupici!!!!