Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
dianamizzi spune:
buna la toate fetele! hai ca am disparut complet de acum cateva zile cand v-am zis ca revin... numai peripetii pe aici.
azi am fost cu thea la vaccin nr2 si e ranita in aripa saracuta... nu mai am timp de nimic. poate maine seara ca sunt singura acasa vin la vorba ca mi-e tare dor de voi . va pup si sper sa aud de bine de la toata lumea! iesim afara ca e tare frumos , cald.
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
nadiutapm spune:
fetelor, copilul meu a plans in noaptea asta in reprize, dormea cate o ora si iar plans se poate sa fi fost ca am macat niste mancare de mazare??, ea de doarme bine noaptea nu se trezea pana acum sa planga nu accepta nici sanul sa manace, si azi toata ziua la fel ad ormit in reprize de plans. Voi ati patit asa ceva??
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
adinush spune:
Marybell poate imi scapa mie ceva dar biscuitii nu sunt cu faina de grau care faina are gluten care gluten n-are voie?
Faza cu cantarul...cred ca stiai deja ca nu se pot face comparatii decat daca ambele controale au fot facute pe acelasi cantar si chiar si asa..la pediatra mea intr-o saptamana a fost dieferenta de 800gr,noroc ca s-a prins si a schimbat cantarul.
Daca esti nemultumita de greutate eu ti-ar recomanda cerealele..sunt speciale pt bebei si sunt satioase.Sfatul asta mi l-a dat si mie pediatra cand luase Ayleen putin in grutate dar intre timp am renuntat ca s-a mai reglat
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Ivona1977 spune:
Buna fetele!
Cata imi pare rau de Alexandra, si de ceilalti copii care sunt singurei. Imi amintesc si e de povestea fratelui tau, sa-i dea DD putere
. Si la mine a plecat tata dar eu eram deja la facultate, sora-mea la liceu, maica-mea a stat ca e profesoara are job bun si avantaje, dupa 20 de ani. Si erau despartiti deja asa ca nu a mai contat. Insa plecarea tatei parca m-a apropiat mai mult de el si in prezent ma impac mai bine cu el decat cu mama.
Cristiana70 n-a scris de mult. Pe unde esti Cristiana?
Nadiuta, a dat strechea in bebei.
A mea s-a sculat la 3 si a cerut mancare! nu a facut faza asta de vreo luna cel putin. Plus ca scartaie asa aiurea, nu stiu ce sa-i fac sa se calmeze. O fi vremea, diferentele de temperatura si presiune, or fi dintii?
Azi am fost harnica: am schimbat adresa la banca, mi-am redirectionat posta pe 6 luni, am anulat plata chiriei ca ne mutam pana pe 15 mai, si am si cumparat mochete pentru sufragerie si dormitor. Eu cu Ella. Si am fost si la gradinita sa ma interesez: veste buna, au locuri pentru 2010!![]()
Lili eu le-am vazut perfect pozicile, cred ca e vorba de accesari multiple, de aia nu vad fetele, sunt toate o data pe site. 
Marybell nu te stresa cu greutatea, eu stiu o fetita care la un an are 10 kg, sanatoasa tun, asa ca bebeii nostri sun bine!
Multumim fetele care ne-ati vazut buburuza! 
Iar incepe scartaiala
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
cristiana70 spune:
Buna, fetele, n-am prea avut vreme de net in ultimele zile. A venit si tati acasa pentru doua zile, nu pot sa-l las cu ochii in soare si sa vin la calculator pe cand el e plecat cu zilele de acasa ca noi sa avem tot ce ne trebuie. Asta apropo de subiectul CATALINEI, e trist ca au decis amandoi parintii sa plece, sa nu fie daunele mai mari decat castigul. Copiii sufera dupa parinti, in special dupa mame, nu cred ca as fi in stare sa-mi abandonez puiul si sa plec. Banii nu vor compensa niciodata tristetea unui copil singur.
LIUDA, te-am tot intrebat saptamana trecuta cum faci cu praful de orez, banuiesc ca nu ai vazut intrebarea, asa ca am facut dupa capul meu: ii pun cate-o lingurita plina intr-un biberon, si-i dau afacerea asta cu tetina cu orificiu variabil, si vad ca e tare multumit. Nici acum nu ne omoram cu mancarea, papam cate 5 biberoane de 120 ml pe zi, dar e mai bine dacat halul in care se hranea inainte.
LILISOR, si eu m-am luptat cu pozele, e foarte frumos ce faci tu, sa le puneti la loc de cinste pe prima pagina!
MARYBELL, pe mine m-a luat tare vecina din fundul curtii, ca de ce nu-i dau lui David banana cu biscuite, ca ea i-a dat fetei de la cinci saptamani. Fata are acum 15 ani si e obeza, asa ca eu sigur n-o sa incep cu aceasta faimoasa banana pe care toata lumea o proslaveste...
ADINUSH, cred ca exista si biscuiti fara gluten, parca am vazut pe undeva...
In alta ordine de idei ieri am facut vaccinul de patru luni, a fost un pic marait dar azi a fost iar ok, e un bebe mare si curajos! Iar mami a reusit azi (in sfarsit!) sa-si depuna dosarul de CIC, tanti de la primarie a fost asa de topita dupa David ca a completat ea acolo data pe cereri, ce noroc sa mergi la agatat cu asa un seducator!
marinar spune:
yupiiii mi-am vazut stelutza smecherita. pup u lili
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Fetele, Alexandra e mai bine. Nu a mancat decat cateva paste cu branza (cand zic cateva cred ca puteam sa i le numar pe degetele de la maini), putin cascaval si branzica (f putin) si a baut ceai si apa. Acum e vioaie, parca si rosie in obraji. Nu are temperatura si pana acum nu a facut diaree. Sper sa nu faca. O duc la mama dupa ce mananca Matei si mai vedem.
Va multumesc din tot sufletul pentru toata sustinerea.
Pupici
gio spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine. Am fost si am luat-o de la mama unde statea numai cu bunica mea. Ce sa va spun, e atat de trista ca imi vine sa plang langa ea, aproape nici nu ma pot uita la ea. Am fost si la dr cu ea, cica are gastroenterocolita. Dar eu zic ca a mancat prea mult si numai prostii ieri si pe fond nervos acum ii e rau. Mi-a dat sa ii dau picaturi de metroclopramid si i-am dat 8 si sper ca intr-o ora sa manance macar putine paste cu branza (de aseara nu a mai mancat nimica si a vomat de cateva ori). Acuma s-a intins (ca am urcat in casa) si poate doarme putin. Sper sa ma descurc, daca aveti ceva sfaturi pt mine, le astept. Am si messengerul deschis pt contact mai rapid. Cel mai teama imi e sa nu se dezhidrateze pt ca a vomat si ceaiul de dimineata pe care i l-a dat mamaie .... . O sa ii dau asa cate putina apa plata sau sa ii fac si eu ceai ... .
Rali, nici o suparare, ai dreptate in ceea ce spui. Dar din pacate la fratele meu nu mai era nici o sansa daca ramanea aici, povestea e lunga si pur si simplu nu s-a putut altfel. Sunt practic niste oameni care iau niste decizii gresite la un moment dat si isi termina toata viata sau le vine foarte greu sa se redreseze. Ce sa mai ... nasol.
Imi pare rau ca v-am intristat ... astept orice sfaturi.
Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)
pui,imi pare tare rau pt fetitza.
revenind la paranoia mea - vezi ca bantuie o enteroviroza, ai grija cu matei

ylilimic spune:
nadiuta- mazarea e probata si urlata si de noi! stai departe de ea...
hai ca mi-a mai venit inima la loc! Daca nu accesati toate odata site-ul se incarca si pozele...slava Domnului...
Colectia de stelute!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Maryela spune:
Fetele daca vreti sa vedeti toate stelutele puteti sa va duceti in jos, sub filmulet, si sa dati click pe una din poze, si o sa inceapa de acolo... Ca va recunosteti voi plozii, chiar daca sunt pozele mai mici. Eu de exemplu am dat click pe mihnea..si a inceput de acolo filmuletu`. Sper ca ati inteles ceva...
Pupam dulce.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)