Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

catalina, de multe ori in viata luam decizii gresite, uneori nu dorim asta dar santem impusi de viata s-o facem... nu pleaca nimeni de langa propriul copil de viata buna, e nevoia care ii impinge pe unii la disperare... Incercati sa fiti cat mai atenti cu Alexandra, clar ca o sa-i fie greu, mai ales primele saptamani, nici dupa nu e mai usor... dar daca situatia e de asa natura!
De sterilet - eu chiar la un moment vroiam sterilet - ca ziceam ca pun si scap de o grija! dar dr. mi-a zis ca nu recomanda dupa nastere si mai ales dupa ceza un an de zile. Si am dr. foarte bun si am incredere in ce zice, asa ca am renuntat si ma chinui cu pastilute ca tare mai uit de ele, noroc de alarma de la telefon.Dar de sangerari am aflat acum de la cineva care si-a pus acum o luna si ceva si cica a fost anuntata ca asa se va intampla si acum este foarte multumita.

Maria dar tu ii pui ser fiziologic inainte de a scoate mucii cu batista? Ar trebui sa functioneze, eu pun ser fiziologic si in 2 minute bag aparatul in functiune si scoate tot! Sper sa nu aveti reactii la vaccin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Buna fetelor !

Va dulce pe toate, sunteti niste scumpe, la fel si bb-ii vostri !

Fetele mele nu sunt identice, este si diferenta de greutate cat si de fizionomie ! Eu si tati le deosebim, le cunoastem bine, doar sunt ale noastre...cat despre musafiri, ei nu le cunosc si mai avem de lucrat si cu bunicii.

RALI iti fac PM cu nr meu de telefon, mi-ar placea sa vorbim, stau in Racadau, si tu ?

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna dragele mele forumiste,

acum am ajuns si noi acasa, am fost plecati la d-na doctor sa ne faca vaccinul de 4 luni. sper sa nu avem reactii adverse, eu i-am dat preventiv 3 ml de panadol, ca sa fiu sigura ca nu face temperatura. nu a plans deloc, a fost tare cuminte, saracutzul de el nici nu si-a dat seama cand l-a intepet. pe drum dupa ce am plecat cred ca a inceput sa simta ceva la piciorus ca incepuse sa se smiorcaie putin, dar am ajns repede acasa i-am dat sa pape si acum doarme...

va pup, ma apuc sa citesc din urma ca am vreo 6 pag de citit si vorbim mai tarziu un pic

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Dar SRALUCA a disparut... cred ca a iesit la munca si nu mai are timp si de internet.

AELITOOOOOO eu tot te astept pe aici

si celelalte fete "prapadite" pe undeva..... alo hai aici, hai acasa, hai la barfa cu fetele!

Mergi la inceput

flavia - zi-mi si mie ca mor de curiozitate... te ajuta cineva? da daca zici ca nu - iti pun si o lumanare, eu cu una cad lata seara si am si bona, dar tu cu doua si daca nu te ajuta nimeni.... bine te ajuta tati al vostru asta e clar, dar inafara... ca el omu' cred ca mai si munceste!!! Ca daca ai unu asa ca al meu - ca numai ajutor nu am.... ca e priceput la copii... 2 minute stie sa o tina in brate, apoi il apuca cacatu', fumatu', foamea, scarpinatu' il apuca toate belelele atunci.... dar ne ajuta la baie, pune apa si imi tine mie lumanarea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

fetelor uitam ce era mai important sa va povestesc... ce am constatat la doctor azi. Erik la vaccinul de la 2 luni a avut 5.900 kg si azi dupa 2 luni si cateva zile avea doar 6.800 kg,
intrebarea mea este
cat de normal este ca un bebelush sa ia in greutate, in 2 luni doar 900 de grame? eu il alaptez exlusiv, i-am mai dat din cand in cand cate 1 ling de suc de morcov cu mar si portocala, insa doar atat, in rest nimic. la un moment dat luna trecuta l-am cantarit eu si stiu sigur ca avea 7 kg 300, chiar am scris si pe forum la un moment dat (cand te-am intrebat si pe tine Dana cate kg are Lucas fiindca arata foarte bine, bucalat asa...
doctora zice ca se incadreaza in limitele normale varstei si ca greutate si ca inaltime (65 cm), dar totusi... mie nu mi se pare normal sa slabeasca asa de mult in 3 saptamani. in fine...nu stiu care mai tineti minte, dar eu m-am mai plans de vreo 2 saptamani, ca Erik a fost cam marait, nu plangea rau insa se cam smiorcaia si dormea foarte putin, in reprize scurte. el inca se mai trezeste si noaptea de 2-3 ori sa ii dau tzatzica in guritza, dar suge de cateva ori si adoarme. mi se pare ca e si putin cam nervos la san, trage cu manutza de el si tipa, ori de cate ori ii dau sa pape de vreo 2,3 saptamani incoace. oare sa nu mai am suficient lapte? sau nu o mai fi consistent? va suparati daca imi aduceti aminte cum sa fac proba laptelui? la momentul cand s-a tot spus pe forum eu nu am avut nevoie fiindca bebe evolua extraordinar de bine si din cauza asta nu am facut-o, si spre rusinea mea nu am retinut. doctora zice sa incep sa ii dau la 10 dimineata cate un mar cu 2 biscuiti si sa vin la ea peste o luna sa vada cat a luat copilul in greutate. si a mai incheiat si cu fraza: ai sa vezi tu dupa o luna de mar si biscuiti ce bine o sa fie.
ce sa fac? sa ii dau? la naiba, ca eu am zis clar ca o sa urmez schema pusa de Anis ptr noi pe forum, dar dr asta zice sa fac ca ea...ca stie ea mai bine...

stiu poate se gaseste careva sa spuna "google" fato, cauta si tu si vezi cum faci...dar eu mai mare incredere in ce imi spuneti voi sa fac.

astept parerile voastre. ce poate sa fie...?

va pup si va multumesc anticipat

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

monu tare dulci buburuzele.

maryela sunt activi rau copii astia. a messei deja e experta...

cata nu stiu sa te sfatuiesc, dar sper din suflet sa fie bine.

quote:
Originally posted by Liuda
Ca daca ai unu asa ca al meu - ca numai ajutor nu am.... ca e priceput la copii... 2 minute stie sa o tina in brate, apoi il apuca cacatu', fumatu', foamea, scarpinatu' il apuca toate belelele atunci.... dar ne ajuta la baie, pune apa si imi tine mie lumanarea!!!

liuda fata nu esti cu toata tigla pe casa.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

In concluzie unele incercari de a vedea filmuletul au dat gres, poate ca sunt si multi utilizatori in acelasi timp ce acceseaza slide-ul...

Ramane de vazut cine stie, poate Alinuk, sa il puna la loc de cinste langa al Gabrielei...

Colectia de stelute!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
Nu am mai avut timp de internet nici de scris nici de citit, azi am trecut si am citit si din urma. Am vazut pozele si aveti niste bebelusi f frumosi.
Liuda si eu tot la fel pic franta chiar daca am si ajutor.
Catalina imi pare rau de Alexandra, poate daca mai sta cu tine o sa-i fie mai bine.

Fetele deja va ganditi la bebe 2?????
Noi suntem bine crestem mari, nu mai stam deloc in patutz vrem numai in bratze.
Multa sanatate bebelusilor bolnaviori.

Poze noi

Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

acum am vazut mesajul tau:
1. Proba laptelui: pui lapte matern intr-un pahar transparent, macar de un deget si il lasi la temp camerei cateva ore. Daca deasupra se strange grasimea, laptele e bun, daca are consistenta si culoare apoasa, baga formula...laptele nu mai e satios.
2. Formula cu "mar cu biscuiti" mie nu mi-a adus decat MAAAARI batai de cap, nu cred ca functioneaza la toti, si daca laptele se dovedeste bun, ce folos sa ii dai acum...n-as incerca. Ce spunea Anis-suna bine, mai ca as incerca si eu!
3. cica noile cercetari in materie arata ca la 5 luni bb tre sa isi dubleze greutatea avuta la nastere. oricum lunile ce urmeaza nu mai iau spectaculos in greutate.

Apoi cica intre 2 luni juma si 3 luni juma, copii manifesta figuri in ale suptului si multe mame sunt tentate de diversificare, sau intarcare. Depinde cat de tare ai nervii, sa insisti cu lapticul tau (daca e bun) si sa nu ii faci jocul. Eu i-am promis lui Adam ca nu vede diversificarea PANA NU HOTARASC EU! Sa puna mana sa mance tzatza ca nu degeaba sunt cat China!

Colectia de stelute!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput