Stelute de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

LA multi ani bb. Ligia! Sa cresti sanatoasa, mare si frumoasa!

Catalina - trista situatia nepotelei tale... si eu stiu foarte bine ca avem si noi 2 cazuri in familie... e trist ...acum parintii fac cum cred ca e mai bine, dar pe copil nu cred ca-l intereseaza motivele pentru care nu e langa parinti, mai ales la varsta de 7 ani. Verisorii sotului meu acum 4 ani erau niste copii tare buni (14 respectiv 12 ani)... mama lor a plecat in Italia pt. ca nu se ajungeau cu banii... copii au ramas cu tatal care era alcoolic, tatal a decedat dupa cateva luni... mama si acum e in Italia vine de doua ori pe an acasa... iar copiii: fata nu a reusit sa-si ia examenul de capacitate (era premianta)si acum e la o scoala profesionala, iar baiatul nici macar nu a terminat 8 clase si acum lucreaza cu ziua pe unde apuca, merge la tara...DECI la ce folos ca mama a plecat in Italia si le trimite lunar o suma de bani? La ce folos ca le-a mobilat camera si le-a cumparat calculator?... Pana la ce varsta o sa le poata trimite mama bani... ma apuca plansul... fiecare parinte face cum crede ca e mai bine pentru familia lui, dar mai trist e ca nu invatam din greselile altora si spunem... noua nu ni se poate intampla... (Catalina te rog sa nu te superi pe mine ca am indraznit sa asociez situatia nepotelei tale cu a verisorilor mei)

Lili - eu am vazut si ieri si azi - intreaga colectie de stelutze!

Flavia- am vazut pozele cu gazele tale... si o data cred ca am si trecut una pe langa alta... stai in Racadau nu? Poate reusim sa ne intalnim!

Multa sanatate piticutilor bolnaviori!

O zi buna!

Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Monu sunt superbe buburuzele..si cum are grija Alexia de Iulia...m-a topit.
Vreau si eu doi copii asa apropiati ca varsta......Cred ca sunt inconstienta!!!!!!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

lilica criss va multumesc ca va ganditi la mine am scris ditamai mesajul cu motivele ptr care sunt trista l-am recitit si l-am sters
o sa-l rescriu cand am mai mult timp
catalina imi pare asa rau de alexandra eu am avut o prietena care a plecat 3 ani in italia si-a lasat fetita de cateva luni la o matusa si s-a dus sa fie sigura ca nu o inseala sotu si nu o paraseste ; s-a intors dupa 3 ani si se mira ca nu stie copilu cine e
monu am vazut filmuletele e asa haioasa alexia cum spune si ea hopa si cum se inteleg ele pe limba lor
maryela cred ca te-ai stresat pup micutul mihnea sper sa fie bine la dr sa intri sa ne spui ce a zis
kateryna alea sunt pe bune ??? nici nu stiu daca sa rad sau sa plang ; ei bine

eu cu o mana scriu mesajul cu alta legan scaunul de masina unde e alexia si ma gandesc ca am un munte de vase in chiuveta si nu am nimic de mancare
car copilu la bucatarie si ma apuc de treaba

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Marina multumim ca ne-ai "vizualizat". Un pupic dulce pentru Emma!

Cred ca bebeii pe la varsta asta incep sa se plictiseasca de statul pe spate...De aici incolo sa te tii..:)
Eu intr-o seara mai sa ma cert cu sotul meu fiindca eu in pusesem pe Mihnea pe spate sa doarma si pe la 2 dimineata, cand m-am dus la el in camera il vad ca doarme pe burta. Imi intreb sotul daca l-a intors el si zice ca nu...Cum draga nu daca copilul e pe burta si eu l-am pus pe spate....??!!:0Intr-un final am inteles ce se intamplase, fiindca ziua urmatoare numai asta a facut: s-a intors de pe spate pe burta si invers...

P.S. Numai la mine merge DC-ul asa de prost???!!!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Maryela - e un dulce Mihnea!
MArinar- se pare ca se mareste cercul de copii precoci!
Monu- sunt niste scumpe fetitele tale!
Ivona- Ella e o dulce cum sta ea in leagan!
Adela- e bine ca iti incape scanul pe birou!
Roandre- si eu am vazut pozele- sunteti niste frumosi!
AM vazut toate pozele puse sa stiti, toti bebeii sunt niste dulci si imi cer scuze ca nu mai nominalizez!
Sraluca- cum e la servici?
Kateryna- ce ti-e si cu justitia americana!
Liuda - sunt si la noi legi, dar la ce birocratie e si la cum se misca lucrurile in justitie.. iti mai vine sa dai in judecata ca vanzatorul sau bugetarul s-a uitat urat la tine?!!!

Astept sa se trezeasca Vlad si sa iesim si noi la plimbare!

O zi buna!

Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Cu plecarea parintilor... cazul meu!
tata a plecat la munca un "tarile calde" cand eu eram in anul 2 de facultate si sora mea la liceu! Nici nu s-a pus problema sa plece si mama... eu oricum nu eram acasa dar sormea era inca comparativ mica... Dupa vreo 4 ani, eu deja munceam la fel departe de casa, deci oricum nu ma mai supravegheau, sor-mea a plecat si ea la facultate la 100 de km de casa! Atunci s-a aprins si tata s-o ia si pe mama cu el, ca si lui ii era destul de greu singur acolo si sa vina odata pe an... Asa ca a plecat si ea la el, acum ca concluzie ce sa zic - mama a stat cat a trebuit acasa, in momentul in care sor-mea nu a mai fost acasa ea oricum nu mai putea sa fie zi de zi langa ea, avea 18 ani, a mers pe ideea ca daca a educat-o pana acum bine o sa stie sa-si calculeze pasii. Ori era mama acasa ori nu - sor-mea tot era departe si putea sa-si faca de cap si tot nu afla mama. De atunci au trecut 4 ani, sor-mea e ultimul an la facultate, in septembrie se marita, eu - cum stiti, iar parintii mei muncesc impreuna, sant impreuna ceea ce ii face sa depaseasca mai usor departarea si dorul de casa, ceea ce face ca sa nu se destrame familia!!! maica-mea e disperata ca inca nu si-a vazut nepotica in realitate, doar poze ce ii mai trimit, daca ii zic sa vina... sant sigura ca lasa tot si vine, dar nu vreau. Ma bucur ca ei doi sant impreuna acolo si nu e fiecare cu viata lui, au adunat ceva banuti, au investit in casa, acum aduna pentru nunta. Eu zic asa - sa munceasca acum cat mai sant in puteri si le permite sanatatea sa adune si ei ceva acolo sa le fie mai usor cand o sa se intoarca acasa, ca tot aici o sa se intoarca ca aici este casa lor.
Noi am fost mai marisoare cand s-a schimbat situatia in tara si cand sa supravietuiesti a devenit tot mai greu, daca eram mici nu cred ca tata accepta sa ne lase acasa fara mama, mai bine se chinuia el acolo singur dar stia ca copiii sant acasa, supravegheati si educati si hraniti ! Cand situatia a permis plecarea si mamei de acasa a plecat - oricum statea toata saptamana singura ca sormea venea ea acasa odata in saptamana sau la 2 saptamani.... dar tot singurica era. E greu, ne este dor de ei, si lor le este dor de noi, ne sunam de 2-3 ori pe saptamana, numara lunile pana la venirea lor acasa! Asta e viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine. Am fost si am luat-o de la mama unde statea numai cu bunica mea. Ce sa va spun, e atat de trista ca imi vine sa plang langa ea, aproape nici nu ma pot uita la ea. Am fost si la dr cu ea, cica are gastroenterocolita. Dar eu zic ca a mancat prea mult si numai prostii ieri si pe fond nervos acum ii e rau. Mi-a dat sa ii dau picaturi de metroclopramid si i-am dat 8 si sper ca intr-o ora sa manance macar putine paste cu branza (de aseara nu a mai mancat nimica si a vomat de cateva ori). Acuma s-a intins (ca am urcat in casa) si poate doarme putin. Sper sa ma descurc, daca aveti ceva sfaturi pt mine, le astept. Am si messengerul deschis pt contact mai rapid. Cel mai teama imi e sa nu se dezhidrateze pt ca a vomat si ceaiul de dimineata pe care i l-a dat mamaie .... . O sa ii dau asa cate putina apa plata sau sa ii fac si eu ceai ... .

Rali, nici o suparare, ai dreptate in ceea ce spui. Dar din pacate la fratele meu nu mai era nici o sansa daca ramanea aici, povestea e lunga si pur si simplu nu s-a putut altfel. Sunt practic niste oameni care iau niste decizii gresite la un moment dat si isi termina toata viata sau le vine foarte greu sa se redreseze. Ce sa mai ... nasol.

Imi pare rau ca v-am intristat ... astept orice sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Merci Liuda, m-ai mai incurajat, dar eu sunt cam suparata pe dr pentru ca eu nu am vrut, eram cam impotriva, dar a reusit sa ma convinga ca este necesar si e cea mai potrivita alegere.
Trebuia sa ma linistesc cu alaptatul sa creasca Iulia si apoi sa pun sterilet. Am pierdut atata sange si alaptatul ma solicita fizic, noptile nedormite de o saptamana, am niste cearcane. Si simt ca ma prabusesc.
Catalina, exact cum povesteste Liuda am avut si eu tatal in tarile calde, eram in liceu si plangeam dupa el. Aveam momente de depresie, pentru asta am ratat si primul an de inscriere la facultate si am stat un an pe tusa. Plangeam de parca il pierdusem de tot si m-am imbolnavit pe sistem nervos de stomac si m-am dereglat hormonal. Poate reusesti tu sa-i mai aduci o raza de soare cu Matei. Incearca sa o antrenezi sa se joace cu el sa uite de parinti. Iar problema asta cu stomacul sigur e si de la stresul prin care trece acum.
mama de Iulia (29 ian. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata,
Cata, am citit mes tau referitor la Alexandra si mi-au dat lacrimile stiu prin ce trece si cunosc si sentimentele tale, asa am patit noi cu nepotica noastra, sora mea a trecut printr-o experienta neplacuta cu sotul ei (prins cu amanta, batuta ca de ce s-a bagat )noroc ca a fost desteapta si a plecat prin tari straine, insa nepata-mea a avut de suferit. Pe atunci era clasa I si suferea enorm chiar daca la bunici nu-i lipsea nimic, cu timpul sor-mea a luat-o cu ea in Italia a inscris-o la scoala acum este cel mai bun copil din clasa si e fericita alaturi de maica-sa. Sper sa se rezolve si pt Alexandra cat mai bine lucrurile.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Astazi am facut vaccinul de doua luni ca luna trecuta nu impliniseram 2 luni cand au vaccinat la policlinica. Astept cu frica reactiile vaccinului. Am luat si eu batista bebelusului, dar nu reusesc sa-i trag din adancul nasului, tot se aude si noaptea se tot trezeste la 2 ore sa manance si se enerveaza la san.
Adela tu ce mai faci? Vad ca ne cam asemanam cu starile astea depresive, de fapt de cand eram gravide am tot gasit asemanari din ce povesteai tu. Cred ca avem cam aceeasi fire, ne consumam prea mult si pierdem multa energie. Sau poate gresesc eu, perceptia mea asta a fost.
mama de Iulia (29 ian. 2007)

Mergi la inceput