Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 29
GETY spune:
Eu am intrat sa va spun "Buna dimineata". Ma intorc la bebelina si vorbim mai tarziu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
eleņia spune:
sarumana de cafea cristina daca poti una maaaarreeee pt mine c dudumici ma tine in priza si zi s noapte

sunt cu nervii la pamant nu mai pot
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
Mirabelac spune:
Vauva ce ma bucur ca ai dat un semn de viata, imi pare rau ca tu ai avut probleme de sanatate, bine ca au trecut, ce frumos este la Geoagiu, am fost acolo cu sotul la inceputurile noastre
, avem amintiri foarte frumoase de acolo.
alexuta felcitari pt. iepuras.
Andra mi-a placut mult costumasul verde, e super, iar faza cu bebe verde si mai si...
Cristina super Vladicul tau, mi-a placut mult costumatia.
Sympa ma bucur ca ai aparut si tu, deci asa, bei cafele de la noi dar nu zici nik... voiam sa-ti spun ca imi place tare mult cand aud cum spuneti voi ca se iubesc fratiorii, tre sa fie tare frumos cu 2 copii in casa.
Sandra m-a cucerit gargaritza ta cu palariutzele ei, ii sade f. bine.
Am fost si noi ieri la gratarel la mama mea undeva in afara orasului, a fost frig si vant, gratarul l-am servit in casa pana la urma, important ca am iesit, nu mai rezistam in casa.
Ieshence, veniti la intalneala, e soare cu dinti, deci e ok.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, multumesc pentru
Ai dormit azi noapte?
Sandra, ti-am admirat gargarita; super pozele in natura!
Elenia, nici tu nu dormi noaptea?
Monique, cred ca stam pe forum, ca e cam rece afara...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Mirabelac, eu inca nu o asez sa stea mult in premergator, astept sa treaca de 7 luni. Ii place, o singura data impingea cu piciorusele si s-a deplasat un pic, dar cu spatele.
Eloise, frumoase hainutzele lui Vladic. De fapt, parca toate hainutzele de bebei sunt frumoase si foarte colorate. Mie-mi plac toate.
Vauva, te mai asteptam pe la noi, cand ai timp sa ne scrii.
MamiLili eu nu stiu daca ajung la ora 14 la intalnire, pentru ca eu ies cu Maria in jur de 12 si ajungem acasa in jur de 14,30 cand ne pregatim de piureutz.
Vai, Sandra, ai fost si in Sinaia. Unde-mi place mie mai mult si mai mult. Noi ne gandim sa mergem la mare in vara asta, toti trei, dar nu stiu cum o sa ma descurc cu drumul pana acolo, din lipsa de masina. Putem sa mergem cu trenul? Drumul este foarte lung.
Cristina, acusi-acusi merge pe picioruse Vladicul tau. Se cunoaste ca nu are rabdare.
Eu mi-s fericita. Maria a papat de 2 ori tzitzi ieri si asta in timpul zilei. Poate repeta figura si azi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Xandrutza - clar pe forum
...e friiiggg afara si urat...brrr!!!
Elenia- imi pare rau ca nici tu nu reusesti sa te odihnesti macar nptile...ooofff, dar lasa ca se va face el mare![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Venim si noi la cafea, multumim de invitatie.
Pentru inceput as vrea sa urez insanatosire grabnica bebeilor care mai au ceva problemutze de sanatate!
Ieri nu am avut o zi tocmai reusita: era cat pe-aci sa stam pe langa casa (tati a lucrat, ca de obicei); noroc cu unchiul, matusa si verisoara, ca ne-au invitat cu ei in Herestrau. A fost oarecum obositor (dat fiind faptul ca Dudu nu poate adormi decat in patutul lui), dar macar am mai schimbat aerul de Titan.
Alexutza, felicitari pt iepuras. Noi de la 4 luni avem dureri, si tot nu au aparut.
Am vazut toate pozele anuntate: super bebei. Vad ca multi dintre ei merg de-a busilea, sau chiar s-au ridicat copacel. Ei bine, noi suntem inca la faza la care ne bucuram de primele reusite la statul in fundulet, cum puteti vedea aici. In schimb, 'vorbim' de mama-focului toata ziulica, de am ajuns sa se uita lumea in parc dupa noi, ca la urs. Ne-am intalnit ieri cu Itzy-Bitzy si Ana-Maria, si va dat seama ca nu a pierdut ocazia sa 'isi verse naduful' pe ele (ba chiar le-a si 'scuipat' putin, asa cum face mai mereu in ultimul timp, uneori chiar si cu mancarea in gurita!)
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
lilina spune:
Monique, da....e vreme de facut curat in casa
ca e un balamuc la mine...si multe rufe de spalat
vroiam sa merg pe la ai mei la curte....da' o las pe alta data
ca-i prea urat afara
Alexutza, am aflat ca eshti capricoarna cu bb balanta si sotz varsator
e adevarat ? ca eu sunt idem !!!!
microbu, am vazut o gargaritza frumoasa, plecata la munte
am mai vazut toate pozele cu bucurii si le pup dulce ca tare frumoase mai sunt
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
eleņia spune:
nu nici eu nu dorm noaptea
dudu ma trezeste mai des ca atunci cand avea 2-3 luni macar atunci ma trezeam la 3 ore sai dau piept acum s la 30-15 minute daca sar putea nu stiu cat mai rezist plus ca ziua e agitatie mare nu se poate sa stea s el singur numai cu mami
de citit va citesc in fiecare zi s vad toate pozele cu bbei s bbline careimi sunt fff dragi
de raspuns uite ca nu mai apuc sa mai raspund s eu ca nu ma lasa s daca stu cu el in brate la calc vrea s el sa scrie
mira te rog daca citesti trecene s pe noi cu mama la 7 luni s nu mai stiu daca neai trecut cu 9.830kg si 71 de cm la 7 luni
va pupez ca tre sa fug la banca
mamilili bine ai revenit si insanatosire grabnica la toti bb bolnavioari
la multi ani tuturor care au mai adaugat cate o lunita in buchetul minunat al vietii lor
darius s elena 

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
alexutza_26 spune:
Lilina - da asa e...dar de unde ai aflat???? o fi buna combinatia asta????sau deja incep sa ma pregatesc pt multeee scantei???
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!