Bucurii de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Asa...iar is singura pe-aici. Nu-i bai, ca m-am obisnuit
Cand mai intrati pe la noi uitati-va cum ii place lu Vladic sa stea si incepand de aici niste poze facute in Feleac (5 buc.)

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cristina - superbe pozele...mi-a placut ultima cand si el si tati sunt oarecum incruntati, asa concentrati fiecare pe treaba lui...e un dulce si cum sta el intr-un genunchi...Doamne cand l-oi vedea si eu pe grasan ca face scheme din astea????

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salutari

am vazut ca au aparut MamiLili si Vauva

noi am fost plecati...de vineri o tinem numai in petreceri
sunt terminata
am intrat acum, ca saptamana trecuta nu prea mi-a mers netu'
si acum incerc sa recuperez

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Vad ca acum am ramas eu singura p-aci...e nu-i bai, mai stau oleaca, grasanu meu doarme bustean, eu inca nu intrevad urme de somn...

Cristina - gata? a adormit Vladic?

MamiLili - cam zgarcita in detalii si mai ales in poze din calatorie...poate tragem sperante sa vedem poze cand va intoarceti din urmatoarea calatorie???? - sau poate de la intalneala de maine??? Felicitari pt iepurasul Mathias!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Sunt franta... dar am tras azi un gratar... a-ntaia! Plus alte lucrusoare de papat, pe care le-am tot muncit de ieri incoace, dar merita...
Am vazut un BB verde, super haios!
Acum ma voi uita si la pozele lui Vladic... sper ca in noaptea asta sa faca nani...
Felicitam pe toti
MamiLili, dar sucevencele pe cand?
Alexutza, mai stiu pe cineva care e bronzata ca tractoristii: ...Narcisa...
Vauva, ce bine-mi pare sa te aud! Si Sympa... Buna fetelor!
Cred ca va scutesc de la termos, facem proaspata dimineata...
P.S. Cristina, Vlad arata foarte bine! Cum sta el intr-un genunchi...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

Pup toate mamicile si bucuriile din dotare
Lili si Eloise, felicitari pt . pt Vladut Cel Verde.
Gety, felicitari pt dulcica ta "rostogolici".

Noi nu prea am stat pe acasa zilele astea, ne-am cam plimbat. Avem si cateva poze de la munte (6), din parc (3) si de 1mai la gratar (3).

Eu sunt intr-o stare fff avansata de oboseala, stres si nervi. Unde pui ca mai e si primavara (astenii, chestii, socoteli?!) si luna plina . Eeeeeee, trecem noi peste toate.

Gargaritza a fost f cuminte la munte, ca de altfel in toate deplasarile noastre zilnice. Ii place la mall, in parc, in masina, la aer...Nu face scandal, papa si doarme dupa programul obisnuit indiferent unde suntem. Avem dificultati doar la schimbarea pampersului, se intoarce pe toate partile si nu sta locului. Ii place ff tare la baitza, plange de fiecare data cand o scot din apa. A papat si carnita de pui si ousor, a acceptat sucul de portocale (indulcit cu ananas si mar ). Noua ei placere (ocupatie) este sa se ridice singura in picioruse si sa se catere pe absolut orice/oricine.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Gety, iarta-ma ca nu am avut timp sa-ti raspund. Daca pleci in calatorii cu absolut tot ce ai nevoie, nu ai griji deloc. Vara este f usor sa faci baita copilului in piscina de plastic (eu nu aveam cum, la munte e totusi frig). La munte am luat-o cu mine sub dus iar sotul a "preluat-o" in prosop pana m-am sters eu. Biberoanele le-am spalat si le-am fiert (am luat in bagaj un vas mare si un fierbator), apa calda pt laptic am pastrat-o in termos. Cel mai ciudat lucru a fost cand am comandat mancare pe rand pt ca nu vroia sa doarma in carutz , unul statea cu ea si unul manca.
Daca mai ai intrebari, te rog.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Va astept cu facuta, numa buna de servit!
Alexutza, Xandrutza - multumesc

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Crstina buna cafeaua.

Brrrr ce vreme afara.

Cristina vazut Vladut um sta el ca "smecheru" in funduletl. Imi place cum e imbracat in portocaliu. Ca un om mare cu camasuta.

Microbu vazut gargarita la munte,parc si 1 mai.....se vede ca i-a placut.Idem ca la cristina , imi place cum este imbracata si palariuta in dungiin mod special.

Lilina bine v-ati intors. Iete ca e vreme de odihnit. Pupci lu Vladut.

Ce facem azi...stam calare pe forum ca de iesit nu prea este.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele!

Cristina - multumim de ..sa pastrezi si pt mai tarziu ca va fi nevoie!!! Ce matinala ai fost! Cum a fost noaptea asta?[:D ]A dormit Vladic?

Sandra - am vazut una bucata gargarita superba, frumusica, cumintica, numai buna de papat obrajorii!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput