Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 25
GETY spune:
Daca a ajuns iepurashul la Mathias, poate ii face o vizita si Mariei.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
danidani74 spune:
of, of, de cand n-am mai scris...
Noi suntem tare bine
. Emma are 7.500g la 5 luni si 3 sapt., avem deja 2 dintzuci, si ne rostogolim toata ziua. Nu mai pot sa o las singura nici o sec. Ce-mi place la nebunie e multitudinea de sunete pe care le scoate de vreo sapt. Minunea mea! Sunt atat de mandra de ea de nu mai pot, cum de altfel e fiecare mamica de puiul ei.
De citit va tot citesc dar de scris...mai putin. Desi mama e aici si ma ajuta f. mult Emma are nevoie de 2 pers. ca sa manance(caci mancam la linguritza de 1 luna
). Eu o hranesc si mama sau Dan se scalambaie, canta si...se prostesc alfel nu mananca.Papa frumos 2 mese de cereale (dim. si seara), piure de legume+carnitza de pui la amiaza si ca snack-uri un piure de fructe dimineata si un iaurt dupa-amiaza.Parerea mea e ca papa bine.
Eu am inceput serviciul din martie (noptzi) asa ca nu "pierd" prea multe dar mi-e dooor sa dorm cu greierashul meu
.
Am vazut poze minunate cu copii care mai de care mai frumos. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!Sunt cel mai frumos lucru care ni se putea darui pe lumea asta!
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006
Poze calde
3lunishoare
Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.
xandrutza_76 spune:
![]()
la termos, normal!
Eloise, ce de-a dintisori... bravo!
Felicitari, MamiLili, pentru 
Am vazut o Emma mica si scumpica!
Lakioana, multa sanatate lui Reby! Incearca Stodal pentru tuse...
Mexxa, bine ai revenit!
Gety, si noi asteptam dintisorii...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
La multe lunite, bucurii de 1: Teodor, Ana Iarina, Theodor Matei, Cosmin Mihai!

poze cu noi
CristinaGoji spune:
Neatza! Dau si eu
tare, fierbinte, numa scoasa de pe foc!![]()
Noapte de cosmar!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Cristina eu sint prima la cafea. Buna rau. Azi dim fimea avea chef de joaca la ora 4.30
Cred ca as fi baut de atunci din aia din termosul Alexandrei![]()
lakioanasirop de patlagina luat de la plafar este de tuse, dar nu stiu sigur intreaba vinzatoare daca merge la bb mic.
Ce faceti de 1 mai ??? Cine umbla si pe unde. Ca vad ca este cam vinticel afara. Poate so mai incalzi.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA

www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
Neatza!
Vreau si eu
proaspata!
Cristina, nu a dormit Vladic?
Monique, eu am chef de un gratar... Narcisa se mai scoala noaptea, crezand ca e dimineata si se da pe joaca si vorbit... eu o legan usor si, din fericire, adoarme repejor la loc...
poze cu noi
Mirabelac spune:
Si eu la
cu voi!
Vazut Dudu bronzat si Maria frumoasa, superbi amandoi, ce-mi place cum cresc si deja au fatzuci de oameni mari, oare se mai schimba la fata sau raman asa?
Eloise pup Vladutzul mancacios si care ne-a ascultat si s-a facut bine. Felicitari pt. dintzuci. Pai depinde de noi sau de Sephora, ea cand vine in Iasi? Eu sunt disponibila in fiecare zi dupa 1 mai.
lakioana eu nu i-as da antibiotic inca, doar celelelte, cel mai bine asculti dr, e mai nasol ca nu stii pe care sa-l asculti, de asta nu mai merg eu la 2 dri ca nu stiam pe care sa-l ascult.
Lili bine ai revenit, te asteptam sa vii la Iasi, poate reusim sa ne vedem toate zilele astea. Felicitari pt. dintzuci, cum s-a comportat M?
dani ma bucur mult ca ne dai vesti despre voi, am vazut mezina BUCURIILOR, ce frumos a crescut... seamana bine cu tati, zic eu...
Monique noi am avut planuit gratarelul de sambata dar nu avem parte de vreme buna, cred ca o sa-l servim in casa 
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
La noi nu e de iesit nicaieri. Nu avem nici soare si este si cam rece afara. Nici nu ai chef de mare lucru, cand vezi asa o vreme.
Am vazut pozici cu mezina forumului, le asteptam si pe cele de la 6 luni sa vedem cat a mai crescut.
Eu ma gandeam sa o cobor pe Maria mai jos in patuta, poate incepe sa se tina de barele de la pat si sa se ridice. Acum doarme tot cu mine in pat si doarme, nu gluma, de la 20,30 pana la 6-7 dimineata.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eu merg sa o mai "starnesc" pe Maria sa se rostogoleasca.
POZE MARIA DIANA