Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 26
Mirabelac spune:
David are 2-3 zile cand papa bine apoi iar ciuguleste ca o pasarica... ma refer la legume si carne, fructele si iaurtul le papa bine, chiar bea din canitza f. bine lichidele mai vascoase, de ex. iaurtul cu fructe, supa crema, altfel se ineaca ca-s prea mari gaurile... i-a trebuit vreo sapt. sa-si dea seama ce se face cu canitza, acum s-a prins si e f. incantat de ea...
gety cum se impaca Maria cu premergatorul, ii place? Imi da si mie cineva unul sa vad cum se comporta, lui D. ii place mult sa mearga, il tin eu si merge f bine, o sa-l mai pun cate 5-10 min in el.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eloise spune:
Fetelor, Sephora a spus sa ne decidem la o zi pt intalneala si apoi sa ii dau de stire. Inteleg ca incepand cu maine, toate sunteti in principiu disponibile.
Gety, cred ca Biotics nu se poate dizolva decat in lapte, asa scrie in indicatii si asa ar fi logic, pt ca el contine lactobacili (bifidus si inca ceva). Cred ca astia numai in lapte se "activeaza".
Felicitari pentru Maria-rostogolici!
Danidani ma bucur mult ca ai revenit si nu ne-ai uitat complet!
Tare bine ar fi daca ai scrie mai des. Felicitari pentru progresele Emmei! Poze nu ne mai arati?
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Cristina, Xandrutza...bem si noi cafelutza...nu conteaza de care...multaa sa fie...
Avem sa va anuntam ceva......
avem 2 dintisori
fix la 7 luni - asta ca nu cumva sa uitam vreodata data
iesiti fara durere, un pic marait, aproape nemancat si nedormit ieri si cu 3 scaune moi...dar suntem asa de fericiti, aseara la baita am observat ca deja i-a crapat gingiuta si se simte asa zimtata
- ne-am bucurat ca 2 copii, daca ne vedeati prin casa cum faceam....mai ales ca este o bucurie imensa pt tati ca acum are pe cine sa- si practice meseria![]()
In rest acum ne pregatim sa plecam la un gratar, daca ne ajuta vremea la bunici la padure...asa ca ne auzim pe seara 
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eloise spune:
Sa va povestesc o faza comica. Vineri a fost vreme foarte frumoasa si am iesit in parc. Inainte de a iesi l-am imbracat pe Vladut intr-un costumas un pic mai deosebit...mai caraghios, pe care nu i-l mai pusesem pana atunci. Am ajuns in Copou si am oprit caruciorul ca sa ii fac niste poze cu floricele in fundal. De noi s-a apropiat o fetita pe tricicleta, care se uita curioasa la Vladut. Din spate venea, pe alta tricicleta, frate-su, pe care il aud strigand "Tati, Alexia-i la un bebelush verde!" 

Aveti aici poze cu bebelusul verde si inca vreo 2 cu bb in fundulet in patutz.
Andra si
puiul meu creste...
eloise spune:
Lili, bine ati revenit, si drum bun in continuare!
Tocmai ieri ce vorbeam de tine! Sunt sigura ca v-a priit calatoria. Mathias cum a suportat-o? Cu ce v-ati deplasat? Cu masinutza voastra?
Andra si
puiul meu creste...
GETY spune:
quote:
Originally posted by eloise
Gety, cred ca Biotics nu se poate dizolva decat in lapte, asa scrie in indicatii si asa ar fi logic, pt ca el contine lactobacili (bifidus si inca ceva). Cred ca astia numai in lapte se "activeaza".
Felicitari pentru Maria-rostogolici!Andra si
puiul meu creste...
Eloise, ma gandeam ca poate fi dizolvat intr-o cantitate mai mica de lichid si sa ajunga in guritza mai usor, nu pe langa.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Vauva spune:
Fetele mele dragi!
Am intrat doar sa va salut ca noi nu prea avem timp de internet! Imi este f dor de voi dar probabil ca o sa imi reaiu activitatea forumista cand ne intoarcem in Finlanda, asta prin iulie. La gaza mea ii merge f bine la mama, ei au curte mare cu multi pomi si flori asa ca va dati seama ca toata ziua stam afara si ne plimbam! S-a bronzat pe obrajori asa de frumos, s-a ingrasat bine si sunt f multumita de cum ii merge. Am avut ceva emotii cu acomodarea la inceput, eu am tras mai mult ca ea(der fapt ea nu a avut absolut nimic) eu am cam trecut din boala in boala: Zona Zoster, amigdalita si apoi faringita. Slava Domnului ca ea nu a facut nimik din ce am avut eu chiar daca toata ziua am stat cu ea. Acum sunt bine si eu astazi mergem in statiune la Geoagiu Bai pt ca parintii mei locuies chiar la 7 km de ea. Vrem sa facem un gratar. Va urez o zi frumoasa in continuare sa va bucurati alaturi de puiutii vostri dragi!
Va pup cu drag pe toate sper sa mai revin cand mai am cate o pauza!
Alina&Bianca(25 August 2006)
www.babiesonline.com/babies/b/bia/" target="_blank">Bianca
POZE
CristinaGoji spune:
Vauva!!! In sfarsit ti-ai facut timp de noi!!! Ma bucur ca va merge bine in Romania. Profita cat de mult poti de odihna si te asteptam cand poti tu!
MamiLili - tu nu intri sa ne arati Jurnalul de bord?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Andra - ti-am mai scris, poti incerca sa-i dizolvi Biotics in lapte pe care dupa aia sa-l amesteci cu cereale.
Lakioana - si eu stiam de siropul de patlagina ca-i foarte bun pentru tuse, dar trebuie intradevar sa intrebi daca e bun si pentru bebei.
Xandrutza - Vladic n-a dormit de la 3 pana dimineata la 7
Oare unde-s canadiencele? Nu este nici una pe fir de foarta multa vreme.
Poze
CristinaGoji spune:
La multe luni si ani pentru Teodor, Ana Iarina, Theodor Matei, Cosmin Mihai!
MamiLili - felicitari pentru iepuras!
Eloise - si voua felicitari pentru iepurasul avansat! Am vazut bebelusul verde. ![]()
Poze