Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 24
GETY spune:
Eloise, eu n-am nimic programat saptamana asta. Asa ca, atunci cand ziceti voi, vin si eu.
Noi am fost afara, dar ne-a alungat acasa o ploitza scurta. Cred ca o sa mai iesim odata pe la 4-5 pm.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ce bine cu bebeii care papa si tzitzi si mancarica. A mea s-a saturat de ele, zic eu. Azi noapte nici nu se mai trezea sa traga si ea un supt, am luat-o eu "pe sus" pe la 5 dimineata, ca altfel devenea constienta si iar o refuza.
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
Salutare si de la noi...
Deja suntem mai bine..Sebi incepe sa isi revina, eu incerc sa ma odihnesc cat pot de mult pentru a ma recupera dupa saptamana groaznica ce am avut-o care ma terminat si fizic si psihic.
Andra bravoo pt dintisori.Pana la vara mananca gratare![]()
Gety,stai linistita ca asa e si Sebi...lenes nevoie mare.
Cu dintisorii...nimic a aparut si a disparut..nu inteleg.Medicu zice ca e foarte infamata gingia si la acoperit,deci...
Maria e o dulceata
Cu intalnirea ne vedem cand vreti voi...numai nu maine ca pleaca mama si mai stam putin cu ea.
pentru toti sarbatoritii.

Pupici si merg la treaba ca azi e zi de curatenie...dupa o saptamana in care nu am facut nimic,e jaleee
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
GETY spune:
Mexxa, las' ca ccc curatenia mai poate astepta. Voi trei sa fiti bine, in frunte cu Sebicu.
Voiam si eu sa scriu Eloisei ca maine se pare ca va fi mai racoros de poimaine se mai incalzeste putin. Numai ca nu stim cat sta Sephora in Roman.
Sa vedem ce zice si Mirabelac.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Am laudat-o eu nevoie mare, aseara cel putin n-avea astampar, azi se pare ca s-a calmat (cel putin pana acum) ca nu s-a rostogolit deloc.
Eloise, Biotics nu se poate da simplu, nediluat in alte lichide?
POZE MARIA DIANA
lakioana spune:
Fetelor, vin iar cu o rugaminte la voi:
Am un pui bolnavior. De doua zile tuseste...am fost la medic si are rosu in gat...cica ar fi ceva viral. Am consultat doi medici (pediatra fetei si o pediatra de la un cabinet privat). Prima ne-a recomandat Eurespal, Panadol Baby in caz de temperatura (multumesc lui Dumnezeu ca temperatura inca nu a facut si sper sa nici nu faca)...si antibiotic Amoxicilina cu Biotics Baby pt. combaterea distrugerii florei intestinale. A doua ne-a spus sa nu mergem inca pe antibiotic. Asa am si facut...mai asteptam putin...sa vedem cum decurge.
Intrebarea mea este voi ce i-ati mai dat la bebe in asemenea conditii...exista oare altceva mai bun sau auxiliar care sa mearga in asemenea conditii??? Sau poate ceva naturist pt. calmarea tusei si evitarea coborarii racelii catre plamani?
Ma doare sufletul cand o vad ca tuseste uneori pana se ineaca. Acum va inteleg cu adevarat pe cele care ati avut puiutii bolnaviori. E groaznic. Sper sa nu faca temperatura.
Ce ziceti? Ma ajutati? 
_
Lakioana mami lui
Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)
matahut spune:
Lakioana, imi pare tare rau pentru micuta. Chiar nu stiu ce se poate da pentru tuse, noi nu am patit-o pana acum. Anei ii dau Eurespal, dar nu vad sa aiba vreun efect pozitiv. Pana la urma tot mijloacele naturiste sunt mai sigure: ceiut cu miere si lamai. Din pacate....nu de la varsta asa de mica. Poate iti spun fetele care s-au confruntat cu asa ceva la bebei.
Oricum de antibiotic eu zic sa nu te apropii...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eloise spune:
Lakioana, nici eu nu i-as da antibiotic. Am auzit ca si Stodalul ar merge la bebelusi, nu stiu insa daca are si efect... Vladut a avut o usoara raceala si a tusit un pic, dar nu i-am dat nimic, si nici pediatra nu i-a recomandat pt ca in plamani nu se auzea nimic ingrijorator. I-a trecut in cateva zile. Multa sanatate lui Reby!
Andra si
www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
MamiLili spune:

Ne-am intors!
Avem
2 dinti 
iesiti pe nesmitite si 7 tari vizitate
. Revin maine cu detalii.
Miercuri ajung pe la Iasi, nu promit ca ne vom putea vedea dar fac tot posibilul. Tot maine seara o sa scriu daca organizez o intalneala sau nu.
Sambata plecam iar din tara
...mi-am reluat vechile obiceiuri calatoare.
Sper ca toata lumea e ok, voi recupera curand ce s-a scris in lipsa mea.
Noapte buna!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
GETY spune:
Lakioana, multa sanatate micutzei. Noi nu am avut probleme cu rosu in gat, doar cu ochisorii.
MamiLili, bine ai revenit. Calatorului ii sta bine cu drumul. Nici nu apuca motorul masinii sa se raceasca, ca o si iei din loc.
POZE MARIA DIANA