Bucurii de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La noi dovleceii sunt 55.ooo la Kaufland.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITZE! GABRIEL. Sa cresti mare, frumos si sanatos.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!
Am linistit si noi poporul cu mancare (grasanu - care a siadormit intr timp) plimbat pe afara (cateaua), trimis la servici pe tati...si acum avem timp de ale noastre...
Multumim de cafea Xandrutza - chiar ca aveam nevoie ca doar incepe o noua sapt!!! si multumesc mult pt urari

Multumim pt felicitari..si noi va am pe toate si bineinteles ca si pe bucuriile voastre..sa lea dea DZEU la toti bebeii multa sanatate, noroc si minte multa!!! - asta e ce ii doresc si grasanului meu; nici nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 7 luni....maine, poimaine face 1 anisor...

Marina - imi pare rau pt o asa noapte agitata - cu piure de pere ai incercat sa-i dai???sau daca tot continua constipatia incearca cu Duphalac 5 ml/ dimineata 5 zile..si poate pe urma se va regla singurica....

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Gety - felicitari pt rostogolirea Mariei de 100%..., ai vazut ce fata mare ai???
La noi am gasit in piata dovlecei de import bineinteles cu 45.000 kg

PRINTZUL

Mergi la inceput

Fetili - pe undi umblati???...ati iesit deja pe afara????...la noi e cam urat afara...nici nu stiu ce sa fac..sa iesim sa nu iesim??!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI BUCURIILOR DE 29 si 30 !

La multi ani Acd2you ! ce mai faceti, nu ai mai dat de mult pe la noi...

Noi suntem bine, cam somnorosi din cauza vremii ploioase. Pacat ca zilele astea n-am avut noroc de vreme buna, sa iesim mai mult prin natura. Eu cel putin am devenit dependenta de stat la aer, nu ma mai dau dusa acasa.

Lui Vladut i-a trecut aproape de tot abcesul, adica acum a mai ramas doar urma (se vede ca a fost infectie acolo). Mai are inca 2 zile de antibiotic si gata. In schimb am ceva probleme cu administrarea de Biotics Baby, pentru ca nu ii place sa bea din bibe si mult lapte ajunge pe alaturi. Am incercat si cu "ciocul" pt canitza de la Avent dar nu stiu cum naiba e proiectat ca tot asa, curge de undeva de pe langa cioc...nu pricep de ce, cand trage copilul, e o gaurica mica alaturi de cioc prin care se scurge lichidul pe fatza copilului. Supapa am pus-o bine si am incercat cu 2 ciocuri de ala, gandindu-ma ca e unul defect...dar tot asa!
Papica mananca in continuare foarte bine, nu-i fie de deochi: dimineata un mar intreg pasat, apoi tzitzi la jumate de ora distanta, la ora 13-14 200gr de piure de legume amestecate (azi introduc o lingurita rasa de piept de pui) seara cereale... Marea lui bucurie a ramas in continuare tzitzi, e asa amuzant ca, fiind marisor de acum, stie cand urmeaza sa suga si chiuie, scoate tot felul de sunete entuziaste de nerabdare vazandu-ma ca ma pregatesc sa-l alaptez.

Am vazut pozele Mariei-Diana, la fel de dragalasa si vesela ca intotdeauna, si l-am vazut si pe Dudu, care a crescut, s-a bronzat si s-a facut tare frumusel!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Fetele din Iasi, Sephora e la parintii ei la Roman si va da o fuga pe la noi zilele astea, ma intreaba cand ne-am putea intalni, voi ce spuneti? Haideti sa fixam o zi.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Marina, Lili spunea ca in jur de 1 mai se intorc, daca retin eu bine. Si eu abia astept sa revina, ii simt lipsa.

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca avem 8 dinti. Adica toti incisivii. Cand ma musca de mana ramane semn un mic cerculetz

puiul meu creste...

Mergi la inceput

Eloise, noi n-avem nici un dintisor, dar macar s-a rostogolit.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput