Bucurii de sept-oct 2006 (61)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

GETY - felicitari pentru rostogolirea Mariei!

La multe luni si ani pentru Gabriel, Dora, Alessia!
La multe luni si ani pentru Bucuria de 31 Adelina Oana!

Mirabelac - imi pare rau ca treci printro astfel de perioada si ca trebuie sa te intorci la servici. Intradevar este cum zice si Marina, incearca sa te impaci cu situatia aceasta, ca sa nu ajungi sa-ti urasti jobul si oamenii de acolo.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Neatza! Te-ai smecherit, Xandrutza, urezi la multe lunite si faci de cu seara cafeluta Dar mi-a prins bine. Saru'mana de la termos
Acuma o sa ma uit la poze, beau cafeluta si revin.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Da `eram in grafic ca era deja 30...

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xandrutza_76 multumim de cafeau la termos. Buna si asa.

Slaba miscare pe forum.Toata lumea a fost la plimbarici. Sa vedem astazi....ca este dupa ploaie.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Neata!
Xandrutza, si eu am avut dial-up cu abonament pt 10 ore gratuit de la Conex, dar...se plateste si romtelecomul ceea ce nu prea ma incanta fiindca ma conectam FOARTE greu si FOARTE prost, imi lua nu stiu cat timp doar sa imi verific emailul, imi copiam paginile de pe forum pt a le putea citi in liniste, trebuia sa ma logez si de cate 4, 5 ori pt a putea face toate aceste operatii. E, un chin, pe bani multi, fiindca romtelecomul imi venea vreo 3 sute de mii (30 lei!) iar acum atat platesc pt reteaua de cartier si stau cat vreau!!!

Noi raportam o noapte de cosmar... Maruca e constipata rau, a gemut TOATA noaptea, dimineata (pe la 6) am dezbracat-o si avea un kk-utza la poponeata care nu putea iesi Of, saracutza, cat s-a chinuit, i-am tot flectat piciorusele, in fine, pana la urma a facut maslina. In plus, are muci multi care nu vor sa iasa, toata noaptea s-a inecat, daca nu gemea de kk, plangea de muci Nu va puteti inchipui cum arat si cum ma simt. La 6 si ceva am iesit din barlog ca sa iau pompitza de nas si, evident, am trezit-o si pe Ana Asa ca....adio somn.
Gata cu vaicareala, uite, iese soarele, incepe o noua zi si trebuie sa fim tari sa o trecem cu bine si pe asta

Tre' sa cumpar pere ca poate o mai descui la burtica pe Maruca. Morcovul il scot definitiv din piureut, dar o sa ii dau putin suc de morcov crud, care cica e bun la asa ceva.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Marina, am uitat de romtelecom... ce rau imi pare sa aud ca iar nu ai dormit... Baga-te la pere, prune (uscate), portocala, multe lichide...
Neatza, Monique! chiar te asteptam, stiam ca tu nu ratezi cafeaua de la ora 7...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna dimineata si de la noi!
Mai punem lucrurile la punct pe aici si revenim. La Iasi a iesit soarele.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cucuoancea, tare imi pare rau pt. micutza. Eu am avut probleme cand o alaptam exclusiv, acum face si de 2-3 ori / zi. Dar cu morcovul mai amestec o sumedenie de legume si cred ca se pierde si el pe acolo.
Noi avem o firma de internet la care platim 29 ron pe luna, atat.
Merg la Maria, ca s-a apucat de cantat.
Mirabelac, am visat si eu c-am fost la servici
.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Xandrutza, problema e ca si eu m-am cam constipat de cand m-am pus pe regim...si deci si lapticul de la tzitzi s-ar putea sa aiba o influenta in seansul asta. Alt lichid nu bea, o sa incerc cu putin suculet de morcov, sa vedem. Sper ca e deschis Carrefourul azi ca vreau sa fac o aprovizioare de fructe si legume (in piata sunt niste preturi obraznic de mari! Dovlecii sunt 9lei kg)

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Marina, maica-mea e fan ceaiuri si-mi dadea pentru constipatie ceai de crusin (dar la BB nu incerca), doar ca trebuie sa ai grija sa nu bei prea mult, ca dupa aia faci vizite dese...
Sau mananca un mar dimineata, pe stomacul gol...

poze cu noi

Mergi la inceput

Sau o linguritza de miere pe stomacul gol.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput