Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 20
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Haidetzi ca de la 3/4 ne-am apropiat de 9/10. Progresam rapid.

Bravo, Mariuto!!!!Noi....
A, Mira, trece-ne si pe noi la 7 luni cu 8,550gr! Of, nu am apucat sa o masor. Las ca pana maine sper sa reusim sa o intindem bine pe masa

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
S-a modoficat procentul pentru ca, eu tastam si ea progresa cu rostogoleala pe canapeaua din spatele meu. Acum, de la atata efort a adormit putin.
Cucuoancea, sa vezi, daca se intoarce si Mirabelac la servici, vine si perioada estivala si mamicile o sa plece de acasa, in concedii sau la iarba verde, o sa se scrie o pagina intr-o saptamana. O sa ramanem mai putine
.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Gety, am folosit doar galbenusul, amestecat cu branza calcica, mamaliguta si cateva picaturi de zeama de lamaie. Albusul il pap eu...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
Sa vezi cum pap eu de fiecare data albusul si 1/2 de galbenus. Eu atat ii pun la o masa, 1/2 galbenus. Ajung la 1/saptamana.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:

LA MULTI ANI! MARUCA si TUDOR. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

POZE MARIA DIANA
matahut spune:
Gety,
Mariutzei...I-am vazut noile pozici 
Eeeee, eu scriu acum ca sa imi ajunga....fiindca de la 1 iulie nu o sa mai am net...nu stiu pt cata vreme, fiindca ne mutam si daca nu gasim retea de cartier pe acolo, nu o sa ne permitem sa ne punem pe cablu tv (iar la dial up nu mai vreau sa apelez ca ma falimenteaza si e si GROAZNIC de prost).
Mirabelac spune:
Marina multumesc mult pt. incurajare, m-am mai linistit putin, am mai vb. si cu Roxana (Lullabay) care e in aceeasi situatie si m-a incurajat si ea. Sper sa fi luat hotararea cea mai buna pt. noi si sa ne obisnuim cat mai repede cu noua situatie.
Azi a plouat si nu am iesit din casa, am dormit la pranz amandoi, sa vedem cum o fi maine ca planuisem un gratarel. Am mancat ceva mai bine cateva zile, azi nu prea, sa speram ca nu revine iar cu mofturile. Voiam sa va zic ca am revenit cu unele alimente care nu le voia deloc si mi le-a acceptat, deci au dreptate astia ce scriu prin carti ca gusturile lor se modifica pe zi ce trece.
Cam slaba miscare pe aici, azi a fost vreme de vara in tara, lumea e la mici si bere.
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
alexutza_26 spune:
Buna seara si de la noi!
Aum ne-am intors dupa un weekend superb petrecut la munte, la Cheia cu bunicii si aproape tot neamul...astazi au facut ai mei 31 de ani de casatorie, un moment emotionant, bunicii fiind ff fericiti ca au fost impreuna cu nepotul atatea zile...ce sa mai, au fot ff multi copii vreo 7 la numar, de diferite varste, grasanu fiind cel mai mic si cel mai rasfatat
![]()
Inca nu am citit ult 2 pagini, dar ma informez eu si revin![]()
Aaaa, sa nu uit...LA MULTI ANI MARUCA SI TUDOR, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voiosi!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Adriana mica spune:
Buna seara tuturor,
Mirabela, te rugam trece si la noi 8.400kg la 7 luni.
Cristina, nu am ajuns inca la ortoped, dar sper sa ne programam saptamana care vine.
Eloise, ce bine ca ati scapat de operatie. Multa sanatate lui Vladut.
Intr-adevar, progresele fiecarui puiut nu pot fi decat motiv de mandrie pentru parintii lui. Asa este si in cazul nostru: ne bucuram fantastic cand Dudu rosteste atat de haios (cu limbuta intre dinti) 'ta-ta, sau atunci cand sta (pentru cateva secunde) singur in fundulet (sprijinindu-se cu manutele pe genunchi).
Suntem bucurosi ca, in sfarsit, am reusit sa ne intalnim cu vecinii nostri Vlad si Cosminuta. Acum este mai uspr, mai ales ca sambata si duminica stam mai mult pe afara decat in casa. Va invitam sa vedeti www.totsites.com/tot/dudu/photosS/g43558" target="_blank">poze recente cu noi
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
matahut spune:
Multumim pentru urari!!!!
Uram si noi la randul nostru multi ani si santate lui David, Toma si Tudor!!!
Mai, mesajul Adrianei Mici a disparut! De fapt, nici nu a aparut...Cand am intrat pe pagina clubului scutecelor am vazut ca ultimul mesaj era de la ea...dar aici...nic