Bucurii de sept-oct 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirabelac spune:
Merci de
Cristina.
Andra ma bucur mult ca nu veti mai avea nevoie de incizie, sanatate multa va doresc!
Eu sunt intr-o stare psihica destul de nasoala, am realizat ca mai am 1 luna si merg la serviciu si nu as vrea nici in ruptul capului sa ma duc, nu pot si nu ma lasa inima sa-l las pe David, fie si cu mama sau cu sotul. In sufletul meu stiu ca nu e bine ce fac insa imprejurarile ma obliga. Imi vine sa plang numai cand ma gandesc, visez noaptea tot felul de chestii despre asta...
Una peste alta l-au piscat tantarii pe fata si s-au inflamat piscaturile, l-am uns cu ung. de galbenele si cu hidrocortizon, sper sa-i treaca.
Mamicile care ati inceput serviciul, este cineva care mai alapteaza? Cum s-a impacat bebe cu situatia? Cum si cand mai papa san? Ii lasati laptic de-al vostru?
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
GETY spune:
Mexxa, suntem alaturi de tine.
Mirabelac, fruntea sus, o sa treci si peste asta, ai sa intri in ritmul de la servici si o sa zboare orele.
Xandrutza, pana la 1 an am inteles ca nu se da albusul de ou. Eu acum mi-am adus aminte ca am citit pe foile trimise de mamici pe mail-ul comun.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Gety, am folosit doar galbenusul, amestecat cu branza calcica, mamaliguta si cateva picaturi de zeama de lamaie. Albusul il pap eu...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Xandrutza, din descriere reiesea un ouletz gatit asa, ca la carte.
La noi ploua, asa ca deocamdata stam in casa.
Maria iarasi face bulbuci cu buzele si cu limbutza. Se joaca, ii ies dintisorii, nu stiu.
POZE MARIA DIANA
Sephora spune:
Va pup fetelor
Io sunt la tara.Andra ti-am trimis un PM ,acum am spicuit cate ceva si am vazut ca Vladut e bine,sincer m-a bucur din suflet.
Mexxa imi pare rau,sincere condoleante si sanatate lui Sebicu.
Am reusit sa intru de la o matusa.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
GETY spune:
Mirabelac, cum au evoluat bubitele lui David?
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
Hai, salutare!
EU rapid ca intotdeauna, dar prezenta
.
Am fost dimineatala Ikea. Dragut, Ana s-a distrat cel mai bine fiindca a incercat toate canapelele, paturile, scaunele, chiar si decorul...
o chitara agatata de un perete si televizoarele cu care erau garnisite "sufrageriile". In plus, acolo e un loc de joaca supravegheat, plin de jucarii, tobogane etc, unde iti poti lasa copiii o ora si jumatate. Daca se plictisesc (ceea ce nu a fost, fireste, cazul) te cheama prin megafon. Copilul are lipit un biletel pe tricou cu numele si nu mai stiu ce, in fine, totul e bine pus la punct. Maruca s-a cam plictisit si a trebuit la un moment dat sa o cam port in brate, deci mie nu mi-a tihnit prea tare. Dar una peste lta a fost dragut, am vazut multe lucruri atragatoare, dar si chestii prost facute.
Cu toata busculada asta nu am prea reusit sa ii servesc pana acum Marucai decat tzitzi. Piureutzul mi l-a refuzat (am o banuiala ca nu ii place morcovul...in plus e si constipata rau de tot...of, nu trebuia sa ii reintroduc morcovul. Om vedea, marul l- papat cam jumate. Acum e cu tati la plimbare, desi e o vreme incerta...parca sta pe ploaie.
Mira, te intelg foarte bine, noi am mai vorbit despre asta, ti-m spus ca si eu m-am intors la serviciu cand era Ana mica, dar am avut un program flexibil si am putut lucra si acasa in mare parte. Chiar si asa am fost tare necajita si am ajuns sa URASC orele de la serviciu (mai putin cele de la facultate care erau placute si treceau repede...
- nu aveam decat 4 ore pe zi, doua zile pe saptamana) si....un pic si pe cei de pe acolo
Nu e bine, stiu, dar parca cand venea cineva si imi mai dadea ceva de lucru, eventual si peste we (caci se practica, daca lucrezi acasa - asta e cercetarea) imi venea sa il iau la pumni. Cel mai bine ar fi sa incerci sa te calmezi, sa te gandesti ca nu ai de ales (fiindca am inteles ca aveti sau veti avea rate) si sa te impaci cu gandul, fiindca altfel iti va fi tare greu si vei ajunge ca mine sa ai tot felul de sentimente negative fata de niste oameni care de fapt nu au nici o vina si poate si fata de meseria ta (care, banuiesc, ca iti place). EU nu am putut si nu am avut decat de pierdut, fiindca situatia nu s-a schimbat cu nimic. Acum am decis sa stau 2 ani cu Maruca fiindca nu am vrut sa mai trec prin ce am trecut.
si fruntea sus! 6 ore vor trece repede, repede, probabil vreo 2 ore le va dormi David, una va manca, deci nu vei pierde mult. Of, stiu ca e greu. Cu alaptatul nu iti face pr, o sa reusesti sa o faci si pe asta. Daca ii dai dim si seara (noaptea daca se scoala) si dupa ce vii de la serviciu e arhisuficient la 8, 9 luni. Chiar te poti mulge la serviciu, nu pt a-i da lapticul dupa aia, ci pt intretinerea lactatiei.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
Cand se intoarce oare Lili??? Poate se mai anima forumul asta ca...mai are un pic si se stinge ![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Cucuoancea, lumea e plecata de acasa, de asta e pustiu pe aici. La noi a plouat pana pe la 16 si dupa ce s-a oprit, am iesit cu Maria o ora si un pic afara.
Azi Maria a facut 3/4 dintr-o miscare sa se rostogoleasca pe burta. In sfarsit, incepe si Maria mea sa se rostogoleasca.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Haidetzi ca de la 3/4 ne-am apropiat de 9/10. Progresam rapid.
POZE MARIA DIANA