***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Salut!
Am primit adidasii Nike la 15 euro, astia:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6553850&SizeCode=00039&Quantity=1&PersText=&ItemId=16&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
port 37, am comandat 38 si sunt mici, scrie pe ei 38 dar sunt cel mult 36. am scapat rapid de ei la pretul asta, acum caut cod de fdp gratis si surpriza!!! nu mai sunt coduri care scad fdp, Clau ai epuizat stocul de seturi plasticoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura83 spune:

Buna fetelor,
va multumesc mult de ajutor. Dupa lungi asteptari am reusit sa imi creez cont si sa depun comanda. Am comandat o pereche de adidasi pt sotul , o pereche Raisei si un set de trei tricouri piticei. Doamne ajuta sa fie bune.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data de ajutor.
revin cu noutati cand vine primul colet.
Vreau sa va intreb, daca in dreptul produselor comandate apare a domicile inseamna ca le-au trimis.

Laura ,mami de Karina si Raisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cum sa fac ,sa vad daca coletul meu a ajuns la destinatie ,in Franta?L-am cautat pe colissimo si nu-l gaseste,nu ma descurc ce sa fac!Ma poate ajuta cineva?Sau e furat(pierdut) si sa-i pun cruce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Viairo, pai nu ne spui cum sunt adidasii aia de 15 euro? In afara ca sunt mici, cum sunt?

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu va propun o a doua solutie...un loc de joaca pentru copii gen: Arlechino, Boo-boo, Happy Kids, Balonul Copiilor...si atunci va fi toata lumea multumita. Ce ziceti? Cele care nu au cu cine sa lase copiii dar si celelate?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
M-am sculat cu noaptea in cap sa vad daca acum merge...nu merge, la pasul 4 ma opreste (desi cand nu aveam bani si nu puteam plati ma refuza dupa pasul 5 de validare). Ma duc mai tarziu sa verific cardul desi joi l-am alimentat special ca sa comand si nu stie nimeni de cardul asta (decat LR ). O fi de la ei.
Eu la coduri am renuntat aseara si bagasem ala pt setul de masa roz ca tot nu-l aveam. Prosopul de plaja e dragut dr gentuta e infima (in poza), eu merg cu 2 saci dupa mine .
Viairo naspa...eu abia asteptam coletul cu adidasii aia, de aia or fi asa redusi? Port tot 37 si am comandat tot 38....ooof. Si ii vroiam special ca sunt gri pt groapa cu nisip. Sa vad cand ii primesc, poate imi tai din calcaie.

Edit: ciudat...am avut ideea sa incerc sa comand pe contul sotului....surpriza, a mers din prima. Sa imi fi blocat astia contul? desi am comandat saptamana trecuta pe el.

Poze

Mergi la inceput

Daaa, sigur au umblat la contul meu. Am dat ok comanda pe numele sotului si apoi am incercat iar pe contul meu. Nu a mers, desigur. Am incercat apoi si pe al 3-lea cont, fara sa validez comanda, doar sa vad daca trec de pasul 4 si a mers. Numai la contul meu au facut ceva de dupa ce scriu nr de card ma refuza. Tot e bine ca m-am lamurit, sper sa fie insa inregistrata (ea asa apare in suivi) comanda din 21 aprilie, ca imi fac alt cont....

Poze

Mergi la inceput

Neata!
Adidasii Nike la 15 euro sunt ok, comozi, au si piele zic eu. Foarte potriviti pentru plimbari sau pentru sala. Nu merg pentru jogging pentru ca au talpa f. subtire. Daca purtati 36 spre 37 poate vin bine 38. Am incercat sa fac o comanda pentru un 39, dar refuza cardul, scrie: Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

Mergi la inceput

Viairo asta patesc si eu, dar spune-mi te rog unde iti da acest mesaj, dupa ce scrii numarul de card te duce in pagina urmatoare, pasul 5 de validare sau iti apare acest mesaj pe pagina cu cardul?
Acum nu mai am ce face, daca sunt asa mici nu imi vin, eu port 37 spre 38.

Poze

Mergi la inceput

Imi da mesajul dupa ce scriu numarul de card.

quote:
Originally posted by aissa

Viairo asta patesc si eu, dar spune-mi te rog unde iti da acest mesaj, dupa ce scrii numarul de card te duce in pagina urmatoare, pasul 5 de validare sau iti apare acest mesaj pe pagina cu cardul?
Acum nu mai am ce face, daca sunt asa mici nu imi vin, eu port 37 spre 38.

Poze

Mergi la inceput