***LA REDOUTE(22)***
Raspunsuri - Pagina 27
aissa spune:
Felicia nu pot spune ca sunt deosebit de impresionata de kidex, e slab, mult mai slab ca babyexpo. Dar lucrez in apropiere si am tras o fuga de la serviciu, am gasit si ceva de cumparat (nu ca mi-ar fi greu sa fac asta de obicei)
. Insa tipele astea poloneze chiar aveau niste ciorapei frumosi. Si mai erau unii cu incaltaminte, o firma Melania, am luat sandalute cu 75 ron si mai aveau tot felul de incaltari, sub milion. Piele piele si frumos lucrati.
Poze
claujro spune:
Vad ca au aparut reduceri noi la Aubaines sau doar le-or fi schimbat "fatza"?!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
aissa spune:
Si mie mi se pare ca au mai aparut chestii noi. La costume de baie sigur sunt unele noi, desi nu toate disponibile. Si la Aubaines parca vad noutati, sunt in plina scotocire.
Poze
claujro spune:
vlada, nu ai aplicat nici un cod cu vesela cadou? Inseamna ca e o eroare atunci si "varza" din bucataria lor iese iar la iveala... La suivi ce-ti apare? Distractie placuta si vb cand revii! 
Jasmine, multumesc pentru felicitari!

Felicia, am doar 5 seturi plasticoase! ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
addya spune:
buna fetele!
si eu pe aici, numai necazuri pe capul meu...
sotz bolnav, tzeava sparta la baie=instalator plus faiantza zob (am pus-o acum 3 ani), mi-a venit lumina 2,5 mil...
si aveam si eu 3 dude in cos de vreo 20 euroi si nu-mi vine sa mai iau nimik pana nu mai se reface bugetul...

nu plec nicaieri de 1 mai, poate mai imi creste moralu si bag o comanda mica-mica...
adevarul e ca nu ma incanta nici vreun cadou sau reducere ceva.....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
croco21 spune:
Jasmine, eu port cupa D (la Jolidon de exemplu) si stiu ca cupa se pastreaza in general la conversia in alt sistem. Dar la costumul ala de baie puteam lua si C fara probleme, nu sunt cupe din alea buretate, doar sub sani si pe burta au niste intarituri.
Croco
aissa spune:
Ce ma enervez...am un cod primit pe mail care teoretic merge pe prix vert, am in cos si produse cu pret intreg si nu reduce neam, nici un cent. Si toata dupa amiaza am scotocit.... Uf. Ma bag pe ma-reduc.
Si acum nu ma lasa sa platesc :(( , o las pe maine.
Poze
lilupep spune:
Nu am mai scris demult desi v-am tot citit. Dar acum scriu pentru ca nu ma pot abtine.....cum mai Claudia...5 seturi
...tocmai citisem ca ai primit pilota, iar eu in aceeasi zi mai primisem un set plasticos, dar nu am mai scris pentru ca deja era prea mult...al 4-lea...
Deci...invingator prin numar de seturi plasticoase...CLAUDIA
aissa spune:
A incercat cineva sa comande azi? Eu am tot insistat dar ma las pagubasa. Imi apare mesajul cu payement par carte refuse, desi am sigur pe card dublul sumei din comanda. Insa de regula imi aparea acest mesaj putin mai incolo, adica dupa ce scriam numarul cardului aparea o pagina de validare si abia apoi imi refuza, acum apare acest mesaj deasupra numarului cardului.
Incerc maine....
Poze
catutza spune:
Buna!
Am dat o comanda ieri, dar o ora am incercat sa bag coduri....nimic nu-mi accepta! Decat setul mov, cadou surpriza sau geanta si prosopul de plaja, asa ca...am ales setul de plaja, acum sa vedem cum arata ca in poza era tare dragut prosopul.
Am comandat 2 perechi de adidasi , astia
http://www.laredoute.fr/vente-adistar-80-mesh-d-adidas.aspx?productid=324115308&documentid=449607&categoryid=22927654&single=&hasnext=1&hasprev=1
si inca unii pe care nu ii gasesc acum, dar o sa caut link si pun cand vin
Azi nu am fost acasa deci nu am ajuns la posta sa vad daca a ajuns comanda din 19, asa ca ramane pe miercuri
Va
si intanlire placuta (nu vin ca nu am cu cine sa o las pe Bianca , iar cu ea nu pot veni ca nu sta locului prea mult timp)
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)