***LA REDOUTE(22)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Numai noi am mai ramas pe baricade/pe redouta zilele astea... Ce bine de fete..munte, mare!!!

Copiii sunt cu ta-su in Herastrau (sau Ferastau- cum ii zice Matei ) si eu am ramas sa gatesc...

Ati reusit, fetele, cu comanda?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Am reusit, cu cardul sotului. Mai bine ca nu merge al meu, mai mica paguba. Banuiesc ca nu a mers cardul meu pentru ca am facut ieri alimentarea si cei de la Raiffeisen inregistreaza tranzactiile de sambata in urmatoarea zi lucratoare.

Mergi la inceput

viairo, bravo! Ce ai comandat? Pune si tu niste linkuri, poate ne mai inspiram si noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hielau!
Eu nu sunt plecata, dar am fost cu familionul in poli. Dupa amiaza mergem undeva la leagane.
M-am uitat ieri pe Redoute si am vazut ca lucreaza la site. De comandat - nu, ca e cardul goooool!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna, nici io nu sunt plecata, am fost la Metro sa-mi caut pantofi, mi-am luat unii Lambbertazzi destul de draguti. Mie imi place sa cumpar pantofi de la Metro ca pot sa cotrobai singura si sa probez in voie dar oferta era destul de subtirica azi.

Croco

Mergi la inceput

Si tu pe baricade..cu noi... Clar, pantofi nu ma mai risc sa iau de LR decat poate balerini de plastic, bascheti..desi nici d'astia nu mai am curaj. La cat m-au batut porcariile alea cu siret pe picior..ca de 1 saptamana nu ma mai pot incalta cu nimic...

Mergi la inceput

Pai am luat adidasii nike la 15 euro marimea 39,

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7658303&SizeCode=00036&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 rochita de vara, e perfecta pentru la mare

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9693327&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=12&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 pentru mama sau soacra

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8387389&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=14&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 pentru sora pe negru, daca e faina imi iau si mie pe rosu

si setul de genti rosii, ne pregatim pentu sezonul calatoriilor.

Mergi la inceput

mada e plecata? Cine ne deschide capitol nou?!

Eu ma bucur ca l-am intolit cu tricouri pe barbata-miu, pt cel putin 1 an. Cred ca o sa dau o raita si pe la camasi..in vara, la reduceri, pentru el. Pentru mine, 1-2 fustize, am mai pus ochii pe niste genti...camasile sunt interesante si tricouri cred ca am sa mai comnad. La pantaloni nu mai am curaj sa ma bag: prea mic/prea mari/prea lungi...mai bine iau de la noi...

Mergi la inceput

Ultima rochitza mi-a placut si mie de cand a aparut si era la pret intreg. A luat-o cineva si spunea ca materialul nu e lucios ca in poza si ca e urata, ca la sani are elastic si materialul e incretit si-ti face sanii si mai mari decat in realitate...ceva d egenul asta.....m-a dezamagit, hai sa vedem ce parere ai si tu desprea ea si daca imi dai ok-ul mi-o iau si eu...imi place tare mult...

Mergi la inceput

ok, fac o poza cand primesc rochita, imi place si mie tare mult sper sa fie ok.

Mergi la inceput