PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
doniro spune:
Lipseste omu' cateva zile si ia uite cata treaba are cand revine. Am reusit in sfarsit sa recuperez ce ati citit.
Noi ne-am distrat de zor in week-end (sambata la nunta, duminica la botez). Am luat-o si pe Daria la botez, unde a dat spectacol, ca de obicei. A zambit la toata lumea, a aplaudat de zor (ii place la nebunie si orice vede ii starneste dorinta de a aplauda) si mai nou a inceput sa danseze. Daca a tot vazut ea pe toata lumea ca danseaza, a inceput sa se bataie si ea. E super haioasa; cum aude muzica, cum incepe.
Noutati nu avem. Mancam bine, dormim bine, imitam toate cele si ne place in picioare. Ne agatam de toate alea. Atat despre noi. Va pupam!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
emiliapop spune:
Bravo mai fetelor stati pe aceeasi scara si nu vorbiti, hai ca sunteti de coma !
Cine ma ajuta si pe mine cu ceva lista sau sfaturi ca vrem sa plecam si noi cu asta mic de 1 Mai vreo cinci zile la mare si e prima plecare si am niste emotii si imi vajie capul de teama sa nu uit ceva ca daca nu iese bine tot eu sunt de vina.
De papa ii iau borcanele si dimineata am incercat ce ii place si vad ca papa bebe yogourt de la Nestle si alte combinatii pe care le-am gasit in carefour si sunt asa la borcanele cate 4 ca de iaurt.
Alte sugestii?
Atat ca asta micu e mucios dar atat nu stiu de ce face muci noaptea,ziua e ok.
O fi rau ca il duc la briza aia care bate la mare ?
Off sper sa iasa bine, ce emotii am.....
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate
Ramoon spune:
quote:da, asa e ne-am amuzat si noi de faza!
Originally posted by emiliapop
Bravo mai fetelor stati pe aceeasi scara si nu vorbiti, hai ca sunteti de coma !
Cine ma ajuta si pe mine cu ceva lista sau sfaturi ca vrem sa plecam si noi cu asta mic de 1 Mai vreo cinci zile la mare si e prima plecare si am niste emotii si imi vajie capul de teama sa nu uit ceva ca daca nu iese bine tot eu sunt de vina.
De papa ii iau borcanele si dimineata am incercat ce ii place si vad ca papa bebe yogourt de la Nestle si alte combinatii pe care le-am gasit in carefour si sunt asa la borcanele cate 4 ca de iaurt.
Alte sugestii?
Atat ca asta micu e mucios dar atat nu stiu de ce face muci noaptea,ziua e ok.
O fi rau ca il duc la briza aia care bate la mare ?
Off sper sa iasa bine, ce emotii am.....
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate
i-am dat si eu cocktail din ala de la nestle lui Timi si e taaaare buun, numai k e cam putin, Timi papa mai mult.
nush ce sa zic sa mai iei k noi nu am fost plecati niciodata. primul lucru la care ma gandesc e "farmacia bblusului"
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
quote:mersi mult! hai k vad cum fac...
Originally posted by nicolicaquote:
Originally posted by Ramoon
bai fetelor eu m-am impotmolit la colaj, daca e Nicolica pe fir sa-mi zica si mie cum fac sa mai adaug doua poze la colaj. eu nu prea stiu sa folosesc paint-ul si acolo mai tre sa pun doua poze
Ramona si Timeea (04.08)
Ramona, felicitari! Suntem bune de cinste pentru minunata munca depusa de tine.
Sa stii ca nici eu nu sunt "as" in acest program. Dar am incercat sa gasesc o cale de a adauga poze in Paint si nu am gasit. Poti in schimb cu Picasa, dupa care salvezi colajul si-l redeschizi cu Paint, singurul incovenient este ca trebuie sa scri iar numele pe toate pozele. E munca multa, dar alta cale nu stiu. Sau ar mai fi o idee sa faci doua colaje. In al doilea, de exemplu, sa apara si piersicutele care se inscriu mai tarziu. Astfel nu trebuie sa reiei munca cu primul salvat deja.
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie
Ramona si Timeea (04.08)
maryion spune:
Am si eu o intrebare.
Putme da la copii pepene galben? sau rosu?
Poate ati mai vorbit despre asta, dar nu am fost pe faza.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
martta spune:
quote:
Originally posted by maryion
Am si eu o intrebare.
VARSTA DARIUS-THEODOR
Intamplator am citit chiar azi despre asta in cartea Ginei Palicari.
Pana la 1 an, nu!
Pepenele galben se digera greu, iar cel rosu are un gust greu agreat de catre bebelusi.
Explicatia asta am gasit-o.
Colajul e excelent. Toate piersicutzele sunt dulci, insa Darius mi-a placut "din prima", cum s-ar spune...E asa de dragalas!
ps: Katik, sa nu ma! Alexiei tot Robert ii place cel mai mult!
martta spune:
Sa va mai spun despre noi! Cu exceptia episodului cu febra f. mare, Alexia a fost o.k. Ulterior, am discutat si cu alti medici si am dedus ca am facut o mare prostie ca am plecat cu ea la spital. Din greselile mele, va spun ce am invatat:
1) Cand copilul are febra f. mare, e important sa incerci sa o scazi cel putin pana la 38,5 inainte de a pleca cu el cu masina catre spital.
2) Decat sa ajungi in garda, mai bine faci tot posibilul sa il consulte acasa un pediatru de incredere.
3) De evitat tratament injectabil pana la varsta de 1 an. Pot fi urmari nefaste.
4) Fara gentamicina la sugari! In timp pot surzi. In afara Rom. medicii isi asuma riscul de a face inchisoare pt nereusita tratamentului cu gentamicina.
Sa va mai spun ceva despre nelinistile mele?
Mai bine, nu!
Ramoon spune:
quote:eu i-am dat pepene galben nu am stiut k nu e prea bine, dar i-am pus asa cateva bucatele in pireul de fructe nu i-am dat simplu.
Originally posted by marttaquote:
Originally posted by maryion
Am si eu o intrebare.
VARSTA DARIUS-THEODOR
Intamplator am citit chiar azi despre asta in cartea Ginei Palicari.
Pana la 1 an, nu!
Pepenele galben se digera greu, iar cel rosu are un gust greu agreat de catre bebelusi.
Explicatia asta am gasit-o.
Colajul e excelent. Toate piersicutzele sunt dulci, insa Darius mi-a placut "din prima", cum s-ar spune...E asa de dragalas!
ps: Katik, sa nu ma! Alexiei tot Robert ii place cel mai mult!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
vroiam sa va intreb daca stiti ceva de rabarbar? k azi am luat din piata pt compot...oare sa-i fac?
Ramona si Timeea (04.08)
anasia spune:
buna, piersicutelor!
felicitari piersicutelor care au facut primii pasi!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
noi am lipsit cateva zile de pe forum, v-am citit, dar am avut un mic accident cu Alessia si n-am avut starea necesara sa scriu, a trebuit s-o tin sub observatie;
haideti sa ne mobilizam pt intalnire; sunt fete care nu pot veni pe 12, 19 mai ar fi bine?; ramane la mishi?cine se inscrie? va dau bataita daca nu veniti
ma gandeam pt 1 anisor sa facem bandane pe care sa scriem "piersicuta de 2006" pot sa iau legatura cu o firma care produce asa ceva, precum si tricouri;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste