PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by andreea25

quote:
Originally posted by Lushk

va salut si eu...tot noaptea noaptea ca ziua nu mai apuc ...dar trebuia sa intru sa fac anuntzul cel mare...puiul meu a facut singurel catziva pasi azi si nu o data ci de vreo 3-4 ori ,ca si-a dat seama ca merge si asa nu numai sprijinit de mobila, peretzi, etc.... gata a luat-o din loc...ce nu am mai intrat eu in ultima vreme da` sa ma vezi de-acum ...Deci pentru listutza daca aveti timp treceti-l si pe Mihaitza cu primii pasi la 8 luni si 2 sapt.
In rest ce sa va zic, suntem toata ziua in parc, venim acasa doar sa mancam... acum vreo 2 zile ne-am intalnit si cu Ariana pitik Andreei...foarte serioasa, nu s-a lasat "sedusa" cu una cu doua desi fiu`miu tot ii facea avansuri, ea nimic o dulceatza...si Ari si mami ...Cu Dariana ma intalnesc destul de des, Darius este deja prieten cu Mihaitza, isi dau mana de cate ori se vad ca 2 barbatzi

Vreau sa urez si eu sarbatoritzilor de azi LA MULTI ANI...sa fie sanatosi si voiosi...

Ramoon si pentru colaj...SUPER!!!!

va doresc o noapte linistita!!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"

si noi trimitem .pai na nu merge de la prima intalnire,tre' sa ne vedem mai des .felicitari ptr voinicelu' umblaretz...sa vezi de acum alergaturi..
tweety sanatate Clarei si sa treaca repede.
ramoon e misto rau colajul si multumim ptr efort! cum e cu laptiku'? bea Timi?

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

nu bea. tot asa face... azi am incercat sa-i dau cu cana k asa am citi o data in Capraru tot nu a vrut...mi-am facut o groza de draci!pana la urma tot pireut i-am facut diluat cu laptele ala...vai de capu' meu!
acum se chinuie sa adoarma, atata se foieste offf. cred ca va trebui sa plec de aici...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

bai fetelor eu m-am impotmolit la colaj, daca e Nicolica pe fir sa-mi zica si mie cum fac sa mai adaug doua poze la colaj. eu nu prea stiu sa folosesc paint-ul si acolo mai tre sa pun doua poze

Ramona si Timeea (04.08)

Ramona, felicitari! Suntem bune de cinste pentru minunata munca depusa de tine.
Sa stii ca nici eu nu sunt "as" in acest program. Dar am incercat sa gasesc o cale de a adauga poze in Paint si nu am gasit. Poti in schimb cu Picasa, dupa care salvezi colajul si-l redeschizi cu Paint, singurul incovenient este ca trebuie sa scri iar numele pe toate pozele. E munca multa, dar alta cale nu stiu. Sau ar mai fi o idee sa faci doua colaje. In al doilea, de exemplu, sa apara si piersicutele care se inscriu mai tarziu. Astfel nu trebuie sa reiei munca cu primul salvat deja.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

RAMOON CRED CA NICI NU MAI ESTE NEVOIE SA NE MAI INTALNIM LA ORIZONT CA STAM CHIAR IN ACELASI BLOC DRA DE FIECARE DATA AM EVITAT SA NE VB ! ACUM CA AM VAZUT POZE CU TINE VAD CU SURPOARE CA DEFAPT SUNTEM MAI APROAPE DECAT IMI INCHIPUIAM !
CONCLUZIE : STAM IN ACELASI BLOC !EU LA 9 SI TU LA 6 (CRED) !
CHIAR MI-AR PLACE SA-TI VAD FATA ACUM DUPA CE NE-AM CUNOSCUT !:))))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elena24

RAMOON CRED CA NICI NU MAI ESTE NEVOIE SA NE MAI INTALNIM LA ORIZONT CA STAM CHIAR IN ACELASI BLOC DRA DE FIECARE DATA AM EVITAT SA NE VB ! ACUM CA AM VAZUT POZE CU TINE VAD CU SURPOARE CA DEFAPT SUNTEM MAI APROAPE DECAT IMI INCHIPUIAM !
CONCLUZIE : STAM IN ACELASI BLOC !EU LA 9 SI TU LA 6 (CRED) !
CHIAR MI-AR PLACE SA-TI VAD FATA ACUM DUPA CE NE-AM CUNOSCUT !:))))

elena

f f f taaaaaree!!!
pai as putea sa-ti bat in teava cred (nush daca stai pe aceeasi parte dar ma rog...)

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by dariana
sarilla, ala era chiar leagan pt bebelusi? aaaaa, noi nu avem asa, dar ne-am dat impreuna in alea obisnuite. eu l-am dat si pe tobogan, dar l-am pus eu de la jumate si l-am tzinut pana jos, era unul micutz oricum.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Nu stiu daca exact pentru bebelusi,dar mi-a placut ca avea protectia aia...noi avem aici Tara Piticilor,cu tot felul de distractii pentru copii,si asta printre ele.Asta a fost singurul in care l-am lasat singur,ca l-am mai at in cateva,dar il tineam eu...dar i-a placuuutttt..la maxim..

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

buna fetele!

Mai apuc si eu sa intru pe aici, de citit mai apuc sa citesc dar de scris nema.
Ramoon super colajul, pupici!
Stefania ms si noi speram sa reusim sa ducem la bun sf planul de 5 ani. Pupici de la noi la tot familionul!
Tweety sanatate la pitik!
Noutati despre noi suntem cam maraite creca iar racim, imi vine sa ma impusc atata a racit copilul asta de cand s-a nascut de numa.
In rest am invatat sa ne ridicam daca ne tinem de degetele lui mami, deci eu nu misc degetele i le dau numai ca sprijin, ne chinuim sa mergem si in patru labe dar nu prea ne iese, ori stam bine cu manutzele ori ridicam fundul ambele deodata nu reusim. Si noua ne place in leagan, tre sa mai pun poza ca ne-am cam plimbat zilele astea cat a fost cald, azi e mai racoare.
ne zbatem cu casa sa terminam hartogaraia si sa semnam odata comtractul numai ca propietarii au fost in vacanta si nu au reusit astia de la agentie sa vb cu ei, si asa ne tine si pe noi in loc ca tre sa negociem chiria cu ei si aia din casa ne tot lungesc si ei ca nu stiu exact cand se muta ba e 6 sapt ba e 8 ba o sa vedem, mor de draci dar sper sa reusim odata sa ne mutam.
Si am hotarat cu Flo ca mai bine vine mama sa ma ajute cu fata ca sa pot sa ma apuc si eu de studiat ca sg cu ea si cu Flo nu reusesc el munceste pana tarziu si nu avem cum sa sacrificam o zi ca sa merg si eu la scoala plus ca imi trebuie si timp sa studiez acasa si cu fata full time si cu reparatiile din casa chiar nu am cum. Tot vrem si baby 2 dar daca e mama va fi mai usor pana atunci sper sa reusesc sa studiez cat mai mult, is 2 cursuri care trebuie sa le fac si de acolo tre sa vad ce si cum, faza e ca eu sunt considerata adult learner si nu pot merge zi de zi ci numai o zi pe sapt si asa ma lungesc 33 de sapt cu un sg curs. Da na tre sa ne descurcam cumva.
Sper sa fie bine cu toate cate am planuti e cam scump sa facem pasul asta dar nu ma putem amana, tre sa intram la economisire la sange ca sa reusim in 5 ani sa ne luam o casa plus tre sa studiez si eu cat mai mult ca sa reusesc sa ma angajez cat de curand si cu doua salarii va fi mult mai usor.
Uff hai ca am scris de numa, va innebunesc cu pb mele. Sorry!

|Pupici la toata lumea si incerc daca apuc sa mai pun niste poze mai recente sa ne vedeti si pe noi cum am crescut.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

OK hai sa incercam!eu stau pe partea cu intrarea din fata!u?

Mergi la inceput

quote:

OK hai sa incercam!eu stau pe partea cu intrarea din fata!u?

elena

stau pe partea cealalta, adica in spate.
eu acum ma pregatesc sa ies pana nu se strica vremea de tot, merg pana la piata k iar nu mai am nimic prin casa. tu iesi?

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

da acum am terminat de papat
o imbrac si cobor !
ne astepti?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oky2003/album?.dir=/82e5scd

Mergi la inceput

quote: