PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

elena. Imi trag singura suturi. Scuze inca odat era vorba de greiere. Ma duc sa editez si mesajul dinainte. Inca odata scuze.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by Lushk

va salut si eu...tot noaptea noaptea ca ziua nu mai apuc ...dar trebuia sa intru sa fac anuntzul cel mare...puiul meu a facut singurel catziva pasi azi si nu o data ci de vreo 3-4 ori ,ca si-a dat seama ca merge si asa nu numai sprijinit de mobila, peretzi, etc.... gata a luat-o din loc...ce nu am mai intrat eu in ultima vreme da` sa ma vezi de-acum ...Deci pentru listutza daca aveti timp treceti-l si pe Mihaitza cu primii pasi la 8 luni si 2 sapt.
In rest ce sa va zic, suntem toata ziua in parc, venim acasa doar sa mancam... acum vreo 2 zile ne-am intalnit si cu Ariana pitik Andreei...foarte serioasa, nu s-a lasat "sedusa" cu una cu doua desi fiu`miu tot ii facea avansuri, ea nimic o dulceatza...si Ari si mami ...Cu Dariana ma intalnesc destul de des, Darius este deja prieten cu Mihaitza, isi dau mana de cate ori se vad ca 2 barbatzi Vreau sa urez si eu sarbatoritzilor de azi LA MULTI ANI...sa fie sanatosi si voiosi...Ramoon si pentru colaj...SUPER!!!!va doresc o noapte linistita!!!!Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE zis "Electric Baby"
si noi trimitem .pai na nu merge de la prima intalnire,tre' sa ne vedem mai des .felicitari ptr voinicelu' umblaretz...sa vezi de acum alergaturi..
tweety sanatate Clarei si sa treaca repede.
ramoon e misto rau colajul si multumim ptr efort! cum e cu laptiku'? bea Timi?andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

Azi am fost in parc,si a fost taaare frumos...ne-am dat in toate alea...ia uitati cum www.dropshots.com/day.php?userid=249206&cdate=20070425&ctime=112910" target="_blank">se da huta-huta Razvan. A fost vreme frumoasa,desi cam vant.Ramoon foarte frumos colajul..multumim inca o data pentru tot efortul...
Va pup,ca ma uit la Carcotasi...SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

ce haios ...uite ca io nu am incercat deloc cu pitika sa o dau in nimik,sa mi fie rusine.dar maine il luam pe tati si mergem la leagane .andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

quote:
Originally posted by elyia
FETELOR,eu nu pot sub nici o forma sa il dezvat de tzatzi noaptea.Daca nu ii dau urla ,tipa...mai sunt bebei care sug noaptea?Al meu suge cam de 3 ori pe noapte(de foame,de alint...nu stiu)
O zi buna tuturor!

mama de ingeras DAVID(24 iulie 2006)

Hello Elyia! Nu esti singura! Am banuit-o si eu pe a mea ca de foame, dar oricata mancare i-as da tot se trezeste la 2.oo si la 6.oo, de regula, dar putem avea si nopti mai proaste. Ii dau apa si dupa ce se prinde ea ca nu e ce-i trebuie... punete pe urlete! Sunt sigura ca e mai mult alint, si nu vreau sa mai disper, ma gandesc ca totusi nu va continua chestia asta pana la un an si... La o adica o las cateva zile cu tat`su cand o voi intarca, si o sa termine ea si cu tzatzi.

Pai Muuh, te intrebam daca ai fost in parc pentru ca te stiam din pozele gravidutelor care au facut intruniri inainte de a aparea piersicutzele (ca altfel nu ne cunoastem) si am vazut pe cineva care iti semana si chiar m-am intrebat: oare o fi ea? Asta si pentru ca ma gandeam cand am vazut atatea mamicute cu carucioare... cate dintre ele or fi oare mamici de pe ?!

Consi, mare dreptate ai. Am patit la fel, imi ziceam: vai sa mearga fata ca o sa-mi fie mai usor. Acum nu mai vrea sa stea in brate si sunt epuizata, ca stau numai dupa ea sa nu dea cu capul de cate ceva, ca se baga peste tot.

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata,
"La multi tuturor celor nascuti azi!!!!"
Multa sanatate si mult soare ca sa cresteti mari si frumoase.

Consi:
Vineri:..cred ca fost misto in partea cealalta a insulei..Sa va fie de bine!Am reusit sa atipesc...Uraaaaaaaaaa.....
E a doua oara in 9 luni si jumatate cand reusesc sa dorm macar putin ziua!!!
Va sarut..ne auzim mai tarziu.

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena24 spune:

neata fetelor !

LA MULTI AMI CELOR NASCUTI AZI !

RAMOON in ce cartier stai ca poate cine stie stai prin apropiere de zona unde iesim toata ziua afara si asa ne putem intalnii si ne cunoaste !
Noi dormim f bine seara fara trezire doar cateodata sa bem ceiut fapt la care ma face sa ma gandescsi la al-2 lea bebel !
Fetelor daca le-ati da ceuit in loc de tazta cred eu ca i-ati dezvata de tazta noapte !
Eu pot sa zic ca sunt o norocoasa ca de cand o am pe ana-maria nu am avut nici o noapte alba!

MUUH nu-i nici o problema se mai intampla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

elya, Dari se trezesste tot de 2-3 ori noaptea, pt tzitzi, ast'noapte chiar a dormit mai mult la san, a fost f obositor, pt ca ii dau inca niste dintzi si e cam marait.
sarilla, ala era chiar leagan pt bebelusi? aaaaa, noi nu avem asa, dar ne-am dat impreuna in alea obisnuite. eu l-am dat si pe tobogan, dar l-am pus eu de la jumate si l-am tzinut pana jos, era unul micutz oricum.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Si noua ne-a cumparat ta-ta-ta leagan..si ne dam in el..si ne place tare tare mult!!!!Dar uite iar nu m-am gandit sa imortalizez momentul....!
Azi o s-o fac..sper sa nu uit!
Pupici.

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Buna dimineata!
Nu am mai dat niciun semn de viata.
Sunt foarte ocupata si abia reusesc sa citesc ce ati scris.

Felicitari tuturor piersicutzelor pentru performantele lor!

Vad ca listele s-au marit.
Despre Darius ce sa va povestesc? Nu ii place sa mearga de-a busilea, deci nu merge.
Se ridica singur de patutz o sa il trec si eu in listutza.
Primii pasi ce inseamna? Cand pleaca singuri? Sau tinutzi de manutze?

Multumim Ramoon pentru colaj. Nu il punem pe prima pagina?

10 lunisoare

Raluca Ioana, fetita lui Irinuca

8 lunisoare

Christian Alexander, baietelul lui romaniau

Antonia Nicole, fetita lui Cretoiu A

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by elena24

neata fetelor !

LA MULTI AMI CELOR NASCUTI AZI !

RAMOON in ce cartier stai ca poate cine stie stai prin apropiere de zona unde iesim toata ziua afara si asa ne putem intalnii si ne cunoaste !
Noi dormim f bine seara fara trezire doar cateodata sa bem ceiut fapt la care ma face sa ma gandescsi la al-2 lea bebel !
Fetelor daca le-ati da ceuit in loc de tazta cred eu ca i-ati dezvata de tazta noapte !
Eu pot sa zic ca sunt o norocoasa ca de cand o am pe ana-maria nu am avut nici o noapte alba!

MUUH nu-i nici o problema se mai intampla!

elena

salut! eu stau prin gemenii dar ma plimb mai mult pe la Orizont, da-mi PM sa nu se supere fetele pe noi.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput