PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia eu sunt perfect de acord cu toate propunerile. Dar pe 19 la intalnire facem control la buletine cine a fost si cine nu la referendum. Glumeam fetele va rog frumos sa nu va suparati.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu imi planificasem deja sa vin pe 12 si pe 19 mi-am programat alteva...deci poate facem doua intalniri. Eu vreau neaprat sa va vad..la ultima intalnire am fost foarte putine...deci poate ne intalnim si pe 12 si pe 19!
Ramoon, am trimis poze cu Alexia pentru colaj. Pupicei

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salutam si noi si uram La Multi Ani sarbatoritilor de luna aceasta-pentru ca nu ajung sa spun fiecaruia in parte

Rebecca nu are inca nici un dinte, nici semn s-apara vreunul curand, nici excesiv de maraita nu e...asteptam.A inceput sa se rostogoleasca bine, dar doar cand vrea.Sta si se tine de mobila, face usurel pasi daca e tinuta de mana si nu mai vrea sa stea decat asa, in fund sau culcata doar cand doarme.Si-a scos o masa , acum are 4.Mananca bine si sunt tare fericita ca a inceput sa manance mancare normalaCa tot ma vaitam eu ca nu mananca nicicum , intr-o zi am pasat cu furculita o banana si i-am dat.A mancat spre uimirea mea..apoi cate un fruct, cate altul si as putea spune ca e hopul sarit.Incerc de saptamana viitoare si cu legume si sper sa nu mai cumparam borcanele ca sila mi-e de ele
Nu zice nici mama, nici tata nimic, dar e topita dupa Phillip.Se iubesc si se joaca foarte frumos si eu sunt fericita.

Sanatate tuturor si numai bine

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Si noi venim la intalnire. Nu avem nimic programat nici pe 12, nici pe 19, asa ca oricare e ok. Suntem ok si cu pizzeria lui mishi. Abia astept sa vad piersicutzele live. Sa vedem cum se imprietenesc intre ele.
Am si eu o curiozitate - mai exista bebei care sa fie atrasi nu de o jucarie ci de eticheta ei? Mariuca mea e fascinata de etichetele prinse de jucariile de plus, le studiaza cu atentie, de prinde intre degetele, le roade in schimb la jucarii nu se prea uita.
Maine vreau sa-i dau cartof la cuptor. Voi ati dat? ati pus ceva pe cartof sau pur si simplu pe tava in cuptor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ancutex, stai linistita, eticheta e si jucaria preferata a Alessiei;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Ancutex Alex papa cartof de o vreme dar nu i-am facut niciodata in cuptor asa ca nu stiu ce sa zic. Eu il fac fiert si cu alte legume ca numai asa gen pireu nu-i place. Daca il fac gen tocanita de cartofi se linge pe buze. Eu pun un cartof, un sfert de adreu rosu, o rosie fara seminte si puina ceapa si ulei de mazline. Uitesem de carnita. Din ce am scris mai sus mananca 2 zile ca iese destul de mult. Eu le fac pasate cu furculita orice i-as da de mancare. Acum o luna si ceva nu credeam ca o sa ajunga sa manance asa pt ca-si facea greata cum simtea o bucatica mai mare in gurita. Trebuie rabdare pana se obisnuiesc. Cel putin noi asa am patit.

Avem noutati pt listuta...tocamai am descoperit ca a iesit un dinte sus si se mai pregatesc inca 3. Se vad prin gingie dar nu cred ca e puscata inca. Nu ma lasa sa ma apropii de gurita sa ma uit.
Asadar, la 8 luni si 3 saptamani avem 3 dinti si asteptam zilele astea inca 3. Va tin la curent.

Am tot incercat sa mai scriu zilele astea dar se pare ca forumul a mers f prost si eu incep sa stau tot mai rau la capitolul rabdare. Cata mai am o rezerv pt Alex ca suntem inca la inceput.

Stam pom si mergem tinuti de o manuta dar nu ne stim ridica numai daca-i dau mana sa se tina de mine.In 4 labe ne straduim dar mai mult ne taram asa ca nu se pune.

Pup pe toata lumea si sper sa reusesc sa intru mai des.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Ramoon multumim pt super colajul facut si munca depusa.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, am deschis o lista cu cine vine la intalnire,sper sa nu fi uitat pe cineva; ramane atunci pe 12 prima intalnire?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu vin pe 12 mai la intalneala...daca mai o a treia pe 26 vin si atunci...doar ca pe 19 chiar nu pot!
Si la noi tot ce e eticheta este foarte interesant...ca sa nu mai zic de imprimeurile de pe tricourile lui mami sau tati!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

si Timeea e atrasa de etichetele de la jucarii...
hai mai fetelor nu-mi zice nimeni daca ii pot da rabarbar?

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput