PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

gata, am recuperat!
multumim fetelor pt urarile de azi! LA MULTI ANI SI RESTUL SARBATORITILOR DE AZI
tocmai i-am facut baita lui Timi si nu prea am reusit s-o cantaresc k se tot foia, cantarul arata 7.420-7.440 kg, deci pe acolo...e cam putin nu? la 9 luni?
de 2 zile e cam mucoasa si fornaita, ii bag mereu nazomer si aspir (cam de 3-4 ori pe zi) si karvol, abia miercuri avem progr la dr, sper sa fie ok. nu sta cu sosete, nu le suporta si are mereu piciorusele reci,cred k de acolo i se trage...
oare ce as putea sa-i dau preventiv?
dintii inca nu au iesit! ne chinuie uneori raaau de tot, tre sa iasa al 4 - lea, 5 -lea si al 6-lea , toti o data! dar de mult se chinuie, oare cat mai dureaza? cred k mai bine de o luna...
lapte tot nu vrea, bea doar ~100 ml dimineata si atat! si-a scos o masa, nush sa spun care k ea daca nu bea lapte seara tot pireu ii fac... nu mai papa inainte de iesit afara si e cam nasol k daca stam mai mult sunt stresata sa nu-i fie foame...ii dau legumele cand ne intoarcem de afara.
a inceput sa fie mai sociabila inainte cam plangea la cei care veneau pe la noi.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

cine ma lamureste si pe mine ce inseamna "efect GLOW la nume" k aveam 600 de pct si nu le mai am

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

cine ma lamureste si pe mine ce inseamna "efect GLOW la nume" k aveam 600 de pct si nu le mai am

Ramona si Timeea (04.08)

Efectul de Glow : la numele tau de utilizator ..se vede ..asa ca o umbra roz ...daca te uiti atent ..
odata aleasa optiunea de efect de glow..pierzi punctele ..
dar nu-i nimic ..la cit de activa esti .. aduni tu altele

pentru greutatea piersicutzei tale ..uite un link :
http://www.parin ti.com/modules.php?name=Grafice
(copii rindul si scoti spatiul de la parin ti.com)
pui si tu data ei de nastere si inaltimea ..
si vezi ce rezultate iti arata ..important este sa fie intre limite ..
pina la urma fiecare copilas e unic ..
si are ritmul lui propriu de crestere ..nu te ingrijora

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:
Originally posted by Ramoon

Ramona si Timeea (04.08)

Efectul de Glow : la numele tau de utilizator ..se vede ..asa ca o umbra roz ...daca te uiti atent ..
odata aleasa optiunea de efect de glow..pierzi punctele ..
dar nu-i nimic ..la cit de activa esti .. aduni tu altele

pentru greutatea piersicutzei tale ..uite un link :
http://www.parin ti.com/modules.php?name=Grafice
(copii rindul si scoti spatiul de la parin ti.com)
pui si tu data ei de nastere si inaltimea ..
si vezi ce rezultate iti arata ..important este sa fie intre limite ..
pina la urma fiecare copilas e unic ..
si are ritmul lui propriu de crestere ..nu te ingrijora

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

mersi fumos de rasp!
e in grafic la limita inferioara dar e pe acolo...
ref. umbra: nu vad nici o umbra sau sunt prea obosita...hai k mai uit maine dupa

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de zilele astea.

Azi am fost la controlul de 9 luni cu Alex. Totul a fost f bine, testul de urina i-a iesit ok si hemoglobina la fel. Avem 78 cm si 10 kg fix. Medicul a zis ca arata cam de 1 an. Acum m-am uitat si eu in graficul de care vorbeati si noi suntem iesiti din el (inaltimea max ei zic undeva pe la 75 cm). Oricum la inaltimea lui ne incadram la ideal cu greutatea ceea ce e bine.

De maine incepem sa amestecam formula cu lapte normal (asta la instructiunile medicului, bineinteles). Ne-a spus sa punem 2/3 formula si 1/3 lapte normal, asta timp de o luna, dupa care 1/2 formula si 1/2 lapte pana la 15 luni. Pe urma trece pe lapte normal. Ne-a dat ceva vitamine (pana acum nu a mai luat absolut nimic) ca cica e nevoie datorita faptului ca nu o sa mai bea formmula exclusiv si laptele normal nu are in el vitaminele de care are el nevoie. O sa vedem de maine cum reactioneaza ca put de-ti muta nasu'

Incepem si noi sa ne ridicam in 4 labe dar nu stim inainta. Ne cam chinuie dintii dar dupa cat vad eu nu mai este mult si iese si al 4-lea de sus si mai scapam o vreme.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Miti frumoasa domnisoara mai esti. De cate ori vad poze cu Alex al tau ma minunez ce bine seamana cu Alex al nostru. de la noi.

Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

oanaalex dar de ce incepi de pe acum cu lapte normal ? chiar daca e amestecat cu formula. Adica de ce i-a recomandat medicul asa ? totusi formula are multe lucruri care in laptele normal nu sunt. Eu ma gandeam sa incep cu schema asta de pe la 1.5 ani.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Dupa spusele medicului tr sa se obisnuiasca cu mancare normala. Am o prietena care a o fetita de aceeasi varsta si merge la un alt pediatru, dar aceeasi schema o recomanda pt lapte. Eu credeam ca numai dupa 1 an tr sa incep sa amestec laptele dar se pare ca nu e asa. Eu merg pe mana lui ca pana acum nu m-a dezamagit. A zis si el ca dupa prima luna sti sigur daca e ok culaptele normal sau nu, de aceea dupa aia il dai jumate jumate. Mie mi-a recomandat de la 8 luni sa-i dau inghetata si alte forme de "regular food" tocmai pt a testa daca organismul le accepta. Noi nu am avut niciodata probleme cu laptele sau mancarea, chiar mananca f bine.
Ceea ce nu recomanda medicii de aici sunt sucurile, care zic ei ca au prea mult zahar si scade pofta de mancare. Recomanda sucul diluat cu apa si sa nu depaseasca 4 oz pe zi. Acum vezi tu, cate capete atatea pareri. Nu sunt medic si ii urmez sfatul .

Apropo de lapte, aici daca ai asig medicala de la stat primesti si formula gratuit (de fapt niste cecuri cu care cumperi formula). Asta pana la varsta de 1 an dupa care cecurile respective sunt pt lapte normal. Nu stiu sigur, dar, concluzia mea e ca pe aici asa se procedeaza. Eu sper sa nu avem surprize

M-am lungit de numa, cred ca v-am imbatat de cap

Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Buna dimineata!
Eu sunt zombie din nou, Andreas are un obicei superb, se trezeste odata la 2 noaptea, o data la 5 nici nu stiu de ce, il gasesc urlind intr-un colt al patului fara suzi.Asa ca apuc sa dorm cite 4 ore maxim 5.Tot e bine ca la un mom. dat nu intelegea Adi de ce nu mai vedeam bine ziua pe strada mergeam ca rima.A dormit si el 3 nopti cu Andreas! Acum ma intelege.Plus ca urla toata ziua ca nu stie sa mearga in 4 labe, unde il las, acolo Il gasesc urlind.Vrea numai sus sa se plimbe.Nici in premergator nu-i place, ca nu poate intra peste tot.Cu dormitul noaptea nu stiu ce sa fac, il las sa plinga?
Oanaalex, de sucuri si eu stiam ca au mult zahar, stiam o fetita mica toata ziua bea suc proaspat stors, era plina de energie si refuza mincarea.Ce inseamna 4 oz in ml?
Genie, ma bucur ca Antonia se simte mai bine.Rezultatele analizei pot fi fals negative sau fals pozitive.Si la noi IgE era triplu, dar la proteina de lapte era negativ(0.18).Laptele HA humana noua nu ne-a facut bine.L-am schimbat in final cu alt lapte de tratament dupa care am trecut pe lapte Nestle Nan obisnuit.

Andreas,soarele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Ramoon e posibil ca TU sa vezi un pic mai incolo efectul de glow. Noi il vedem,sa stii,si e frumos..se vede foarte bine,asa ca nu iti face griji.
Stiu despre subiect,ca am citit mai demult pe forum despre oameni care se confruntau cu aceeasi problema.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput