PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Tweety pup iubita mica si sper sa se faca bine repede,repejor,nu de alta dar maine poimaine veniti la mare si cum o sa se pupe cu Razvan daca nu se simte bine?
Si mie mi-e dor de tine pe mess,va asteptam sa fiti mai bine si sa mai vorbim..
Miti suuper pozele.....ca in filme,nunta asta...m-am uitat la toate...iar tu esti o slabaturaaa...zici ca ti l-a adus barza pe copil...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Gata! Am terminat de citit..sper..mai am de zis doar
Anasia pentru retete..am si inceput sa ii fac de ieri..
LArissa frumoasa fata mai ai...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor! Nu am scris si nu am citit de foarte mult timp dar nu am uitat de voi! Stau foarte prost cu timpul! Parca ieri eram gravidute iar astazi ne gendim deja la ce surprize sa le facem comorilor noastre la prima aniversare! Ce repede trece timpul!

Mergi la inceput

Parca zboara!

Mergi la inceput

O sa incerc sa citesc in urma insa nu stiu cat o sa reusesc! Sper din tot sufletul ca toti, mamici si bebici, sunt sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici la mamici si bebici
la multe lunutze sarbatoritilor,sa cresteti mari!
si La multi ani Irinelor! (azi e Sf. Irina,stiu ptr ca pe Ari o mai cheama si Irina )
miti esti superba,si sunteti o familie frumoasa!
ramoon se vede glow ,e roz pal,si e misto!
noi azi mergem in parc ,cu nasii sa sarbatorim,eu pe fii mea ,si sotul probabil ziua barbatului( dupa mine nu merita nici un barbat o zi speciala,ptr ca ziua lor e de fiecare data cand au ei chef de sarbatorit,asa ca...)
pupici sa aveti un weekend placut
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Tweety daca ti-a dat Romergan inseamna ca suspecteaza o alergie si dupa simptome probabil o rinita alergica. Nu ma bag peste doctorii tai dar Romerganul este depasit demult si cam prea rau. Evident ca tu faci cum simti. Sanatate Clarei. A da si din experienta proprie iti spun ca de alergie am scapat dupa ani de tratamente alopate abia cand am trecut pe cele homeopate, nu pledez pentru ele dar sunt o alternativa.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Aina Mihaela, fetita lui Pika-Pika

Philip, baietelul lui nicolica

Ioanna, fetita lui Ralucaspm

9 lunisoare

Radu Ioan, baietelul lui she_wolf

Alexandru, baietelul lui oanaalex

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragelor multumesc pt aprecierile despre nunta unde am fost.

Eu iar sunt rupta de somn. De vreo saptamana Alex se maraie mereu in somn, se suceste si rasuceste pe toate partile, treb sa ma duc la el sa-l mangai un pic si se linisteste.
Insa azinoapte iar a facut asa, a marait la fiecare ora, m-am uitat la ceasul din camera, l-am culcat la aproape 9 seara ( el care la 8 de obicei doarme dus ) sperand ca o sa doarma macar pana la 6:30-7 dimineata....nici pomeneala, a marait la 11, la 12, la 1, la 2, la 3....pe la 3:30 i-am dat lapte desi doar maraia, dar din ce in ce mai des, si am crezut ca se va liisti, nimic, a marait pe la 5 iar, l-am luat in pat langa mine si l-am mai leganat, a mai atipit pana la 5:45 si gata, era super vioi ...l-am pus iar la el in patut si l-am lasat pana la 6:20 maraind ca vrea afara, a facut si kaka intre timp ( l-am auzit ) ca sa fie sigur ca il iau de acolo sa-l schimb ( glumesc, ca nu cred ca poate face asta special... ).
Asa sunt noptile mele de vreo saptamana. A avut o perioada cand il culcam dupa baie si lapte la 8 seara, pe la 1 noaptea bea 2 guri de apa iar la 3 lapte, apoi la 6:30 se trezea...si ma plangeam ca e rau....acum as vrea macar programul ala...

Cica ori e de la dinti, cum stiati si voi, ori cica atunci cand vor sa mearga singuri ( sau de manute ) sunt f excitati si fericiti si dorm mai prost noaptea...nici nu mai stiu ce sa zic...

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Pupici la piersicutzele harnicutze!

Miti esti o domnisoara pe cinste! Nu s-ar zice ca ai nascut!

Ramoon efectul glow se vede doar daca folosesti Internet Explorer. Daca folosesti Mozilla Firefox nu se vede nik. Si eu am cheltuit punctele fara sa stiu pe ce, pentru ca eu folosesc Mozilla.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput