PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Fetelor, tot recuperez cu cititul, mai am capitolul asta si ajung la zi.

Pana atunci dragelor iata si cateva poze de la nunta din New Haven, pe coasta de est a SUA ( undeva la o ora si ceva de NY ):

http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762400116370/photo/294928804360342314/0

2 din ele sunt cu Alex super-fresh duminica dimineata la 6, ora lui obisnuita de trezire, noi fiind rupti de somn dupa nunta...
Am fost una din domnisoarele de onoare ( prietenele miresei ), am avut toate rochii verzulii din acelasi material, dar modele diferite. Cavalerii de onoare au fost prietenii mirelui, asa ca sotul meu s-a multumit sa-mi faca mie poze .
Evident mi-am imbracat si eu barbatii ( adoca sotul si Alex ) cu papion, ca altfel nu ne "potriveam"....

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Si acum cateva raspunsuri pt capitolul trecut:

Geliza sa stii ca nici Alex nu e prea fashnet, e mai bleg la progrese, insa ne straduim...asa ca nu numai voi sunteti mai lenese...

Doniro pt spalatul pe dinti cauta pasta fara flour. Iar cu mesele, eu zic ca 4 mese pe zi e f bine daca asa vrea ea si daca le papa cu pofta.

Martta si eu as vrea sa stiu ce facem daca ne inteapa albina ( adica pe bebei, nu pe noi )...poate s-a raspuns deja, dar inca nu am citit capitolul asta.

POZE_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramoon

quote:
Originally posted by elena24

RAMOON CRED CA NICI NU MAI ESTE NEVOIE SA NE MAI INTALNIM LA ORIZONT CA STAM CHIAR IN ACELASI BLOC DRA DE FIECARE DATA AM EVITAT SA NE VB ! ACUM CA AM VAZUT POZE CU TINE VAD CU SURPOARE CA DEFAPT SUNTEM MAI APROAPE DECAT IMI INCHIPUIAM !
CONCLUZIE : STAM IN ACELASI BLOC !EU LA 9 SI TU LA 6 (CRED) !
CHIAR MI-AR PLACE SA-TI VAD FATA ACUM DUPA CE NE-AM CUNOSCUT !:))))

elena

f f f taaaaaree!!!
pai as putea sa-ti bat in teava cred (nush daca stai pe aceeasi parte dar ma rog...)

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

hahaha, chiar ca asta-i fff tare ! Super !, va invidiez...

POZE_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ancutex

Si noi venim la intalnire. Nu avem nimic programat nici pe 12, nici pe 19, asa ca oricare e ok. Suntem ok si cu pizzeria lui mishi. Abia astept sa vad piersicutzele live. Sa vedem cum se imprietenesc intre ele.
Am si eu o curiozitate - mai exista bebei care sa fie atrasi nu de o jucarie ci de eticheta ei? Mariuca mea e fascinata de etichetele prinse de jucariile de plus, le studiaza cu atentie, de prinde intre degetele, le roade in schimb la jucarii nu se prea uita.
Maine vreau sa-i dau cartof la cuptor. Voi ati dat? ati pus ceva pe cartof sau pur si simplu pe tava in cuptor?

Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

NOI, NOI, NOI, suntem innebuniti dupa etichete, de pe jucarii, haine, sticlele de apa minerala, dupa orice, eticheta sa fie !

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Martta si eu as vrea sa stiu ce facem daca ne inteapa albina ( adica pe bebei, nu pe noi )...poate s-a raspuns deja, dar inca nu am citit capitolul asta.

POZE_Alex

Miti : in mod normal, nimic. Numai daca e alergic bb, pot aparea probleme(soc anafilactic). In cazul asta, ar trebui sa avem printre medicamente si Anapen junior, care contine adrenalina. Nu l-am luat inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Simona, Larisa

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by anasia

tweety, off, mititica; eu i-am dat Alessiei nazomer, apoi curatat nasucul si alternativ pivalone cu ophtamesone; oricum cantitatea de mucisori a scazut, dar n-a disparut; stiu ca alte fete au pus vibrocil, parca, sau sterimar (apa de mare); n-am incercat humex, nu stiu daca este pt copii mici;cert e ca ii las sa treaca , curat nasucul si atat, deocamdata;aerosoli pt muci? nu stiam;
larissa, super drumetie!
greiere, da, o rugam pe ramoon sa trimita colajul pe contul comun sa-l putem copia;
babee,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

il pot trimite asa cum e k nu terminat am tot zis k-l fac dar cu asa vreme faina stam muuult afara.

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tweety7

Katik, Genie chiar ca sunt in ceata. Nici unul dntre medici nu mi-a pomenit de alergie si inca nu am cumparat medicamentul pt ai citi prospectul. Dubioasa treaba... Hmmmmmm.... E posibil ca cel de-al treilea ser sa fie cel efedrinat, cum spui tu katik. Deci, serul efedrinat o agita si Romerganul o adoarme... Mama mama... Gata, iar m-am nelinistit. Desi, medicul de fam. a zis ca in cantitatile prescrise (Romergan 2,5 ml/zi) nu are cum s-o afecteze negativ. Tu cat ii dadeai puiului Genie?

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

cand a facut Timi alergie de la Danone in loc de Romergan mi-a dar Zyrtec, dr mi-a zis k Romergan se dadea pe vremea...noastra, Zyrtec e varianta moderna...a fots bun pt Timi, dar daca imi aduc aminte si pe ala scria o gramada de chestii socante dar eu am mers pe mana pediatrei...

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

quote:
Originally posted by Ramoon

quote:
Originally posted by elena24

RAMOON CRED CA NICI NU MAI ESTE NEVOIE SA NE MAI INTALNIM LA ORIZONT CA STAM CHIAR IN ACELASI BLOC DRA DE FIECARE DATA AM EVITAT SA NE VB ! ACUM CA AM VAZUT POZE CU TINE VAD CU SURPOARE CA DEFAPT SUNTEM MAI APROAPE DECAT IMI INCHIPUIAM !
CONCLUZIE : STAM IN ACELASI BLOC !EU LA 9 SI TU LA 6 (CRED) !
CHIAR MI-AR PLACE SA-TI VAD FATA ACUM DUPA CE NE-AM CUNOSCUT !:))))

elena

f f f taaaaaree!!!
pai as putea sa-ti bat in teava cred (nush daca stai pe aceeasi parte dar ma rog...)

Ramona si Timeea (04.08)

hahaha, chiar ca asta-i fff tare ! Super !, va invidiez...

POZE_Alex

bai ma simt datoare cu o explicatie sa nu credeti k suntem (nici eu si nici ea) din alea care au nasu' pe sus, dar ea s-a mutat la sf. sarcinii in bloc asa k de aia nu ne stiam

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

la ceas de seara ..

Fetelor se pare ca nu m-am indurat ..sa ma intorc la job ..
asa ca iata-ma ca am ramas inca alaturi de puiul meu
cel putin pentru inca o luna ..
Si totusi ...cu timpul stau destul de prost ...ca am ceva examene de dat...si incerc sa ma tin si de invatat

De citit ...recunosc ca va citesc ...dar cind e de scris ..cam greu ma mobilizez ...
mai ales ca inca incerc sa tin pasul cu fetele
de la SUPERDIETA.

In rest..Stefan se mentine destul de sanatos ..DOAMNE AJUTA...
se tine bine pe picioruse ...si in patru labe ...dar mai dureaza pina o ia din loc ..
zice ta-ta de vreo 2 saptamini ...si deja si-a diversificat repertoriul si cu da..a...e.....
insa eu il astept nerabdatoare pe MA-MA ..
si am ajuns pe la 9.7kg ..ceea ce e destul de bine pentru 8 luni jumate ..parerea mea

Pupici .. la toate piersicutzele si la mamicile lor .

Aaaaa...era sa uit ...am sa incerc sa ajung si eu la INTILNIREA DE PE 19 MAI ..
daca ramine sa fie la MISHI ...adica linga policlinica TITAN .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput