PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Riana, fetita lui Ralu80

9 lunisoare

Maria, fetita lui Taty

LA MULTI ANI! Martta

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

buna fetele!

noi chiar am fost la gratare; sambata la padure, soare, gratar, f frumos; luni in gradina botanica, o plimbare scurta, iar ieri in herastrau, terasa, plimbare, jucarii, aer liber.nu in ultimul rand fff obositor pt mine (apropo de ce zicea adelapop); chiar ieri am fost nevoita sa gasesc o bancutza mai retrasa sa-i dau sa suga pt ca nu vroia borcanel si incepuse sa urle....greu, f greu.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Neata fetele!
Mai dar ati petrecut nu gluma...si eu....sambata acasa...duminica acasa...luni...ati ghicit ...acasa si ieri la fel ...de...asa e cand nu te uiti pe unde mergi...
mada esti mortala...ce ideii ai tu ...te pupam si pupa gazuta mica sa se fac bine repede
dariana fara discutie ma tin...nici nu m-am gandit sa las gimnastica...e greu...de fapt e ffff greu dar nu renunt pana nu il vad bine
nicolica o sa pun ceva poze...a fost de rasu-plansu
elyia multumim mult si nu te speria...ca la el mai sunt si alte semne...a si inca ceva: nu forta tu...lasa-i ritmul lui...asa mi-a zis si mie...sa nu il pun eu in picioare sa nu fortez
oanaalex
amami esti o draguta...multumim
anasia
Ramoon multumim frumos...hai sa iti zic ceva...sa nu te superi pe mine...pe rares l-au vazut si neurologi si ortopezi si toti 4 dr au zis acelasi lucru: nu premergator chiar daca copilul e perfect sanatos...exista ortoped pediatru la budimex sau la grigore alexandrescu sau la victor gomoiu. La Budimex iti pot spune de dr. Ionut Secheli si de dr Burnei ca sunt ff buni....va pupam
she-wolf multumim
[red]mamaluidavid e mortala piticuta...deci nu alearga asa in vazul lumii
[red]lesitra si noi va pupam mult si balenica dragutica

citeam de problemele voastre cu sotii: la noi e invers: i-am zis ca sunt geloasa pe Rares ...toata ziua l-ar pupaci...dimineata cand plecam la serv abia il desprind de el...io am un sfat daca imi permiteti: lasa-ti cu ei o zi: inventati un motiv: mers la dr, o problema urgenta la serv...etc si faceti in asa fel sa nu aveti nici tel la indemana tot timpul ...sa vedeti voi ce se descurca ei de nu o sa va vina sa credeti si atunci o sa va inteleaga si pe voi

acu sa nu da-ti cu rosii si uite cat va pup sa nu va suparati

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!
Sa creasca frumosi,sanatosi si voiosi! Si mamicile sa sebucure de ei!
Mai intram si noi,in fuga....sa va spunem ce mai facem!!
De 2 zile am invatat sa spunem ba-ba-bu su ma-ma si cand vrem in brate sau ne e somn, numai dupa mama strigam. Asa ca pentru listuta...ne treceti si pe noi,va rugam frumos ca am zis mama la 8 luni 1/2.Ieri l-am trimis afara cu mama ca eram super-obosita si vroiam sadorm si eu putin,si dupa 2 ore m-a sunat mama de afara sa vin ca nu mai vrea sa se joace si plange dupa ma-sa!!
Am avut o noapte cam alba de la 2 la 5...cu smiorcaieli din 1/2 in 1/2 de ora...cred ca de la ginigi...pentru ca nu avem inca nici un dintisor!
Il dau cu calgel si se linisteste momentan, doarme 1/2 de h si dupa aceea incepe iar smiorcaiala.
De mancat...cu chiu cu vai...numai daca avem vreo indeletnicire care sa-i acapareze atentia. Ieri ammancat la pranz in picioare cu mainile in chiuveta....si eu tineamdeel cu o mana,si cu alta ii dadeam cu lingurita.
Mergem de-a busilea de la 8 luni si 1 sapt,(tot pentru listuta) si in rest...vremnumai in picioare...sa umblam...sa stam in afara premergatoruluisi sa ne suim pe cadrul dejos sca sa butonam la muzicutele de la premergator.
Am inceput sa-i dau sa guste din toate mancarurile pe care le manac eu...e foarte incantat ca papa ce papa si mama. Asta pentru ca am vazut ca nu-i mai place sa manance pasat ce manca pana acum...
Hai ca m-am intins destul azi...
Sanatate multa la piersicutele bolnavioare....

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata tuturor,
La multi ani si la multe lunute tuturor celor nascuti ieri si azi!!
Sa fiti sanatosi si bucurosi toata viata!

La noi nimic nou...decat ca la fel ne trezim noaptea plangand...
mami are nervi...multi...n-am iesit din casa...ca voi la gratare sau alte chestii...!Probabil de-asta(am nervi!)...se vede puternic aratura..Inca ma zbat sa n-o iau pe-acolo...!
In fine...m-a apucat si-o masea..nu stiu daca m-o primi ala fara programare...!o sa-ncerc azi sa vad!
Azi e frig si urat...naspa..!
Iar cu sotii..ce sa mai zic!!!
Aceeasi poveste..."da ce mare lucru..stau eu acasa cu Cipic...du-te tu la servici!!"
N-am unde sa plec...si chiar daca plec ..el e f. ocupat..e la servici..deci nu pot sa-l las cu Cipic!!!
hai ca va pup si va doresc o zi buna!

Sa auzim de bine!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

crissa hai fruntea sus ca nici io nu am fost nicaieri si pe mine ma mai zapaceste si piciorul asta plus frustrarea mea ca sunt legata de toata lumea...ia baga tu un weekend fara cipic...sau macar sambata sau duminica...sa vaza si sotu care e treaba...hai pupici

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Buli:te iubesc...!Esti o dulceata de femeie!Esti numai buna de pus la rana!!
Stiu..."Fii barbata Zoe!"
Da..auzi..daca tot noi suntem barbatoase..ei cum mai sunt?!!
Aveti grija de voi!Sanatate multa!!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

crissa am io niste cuvinte da' nu le pot spune cum sunt unii din ei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

afara e vant...scoateti bebeii afara azi?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

larissa io am zis sa il scoata mama putin ca altfel nu te intelegi cu smecherica

Poze

Mergi la inceput