PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
oanaalex spune:
Buna la toata lumea. Cum a fost in minivacanta?
Am scris un mesaj de cateva zile cum ca mai avem un dinte...dafapt sunt 3 iesiti si urmeaza al patrulea. Nu aparem in lista cu dintele asa ca va rog la cele care stiti cum se face sa ne treceti la 8 luni si 3 saptamani cu inca 3 dinti (in total avem 5).
Ce sa va mai spunem, am invatat sa stam in 4 labe dar de inaintat nu reusim, mergem numai cu spatele. In schimb in picioare daca s-ar puteam am sta toata ziua.
Va pupam si asteptam sa va strangeti pe langa casa sa auzim noutati si sa vedem poze din vacanta.
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
geliza spune:
mishi, am ramas masca....
...am vazut emisiunea concurs, am vazut si finala, am vazut si cand a fost prezentarea revistei (nu sunt fan el emisiunii lui Maruta dar atunci am prins
) ....si nu mi-am inchipuit ca acea Mihaela esti chiar tu, o mamica de piersicuta...am mai vazut eu ceva forumiste DC pe la emisiune, dar chiar nu mi-am inchipuit....![]()
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
adelapop spune:
hello hello
nu stiu voi ce mai faceti insa eu ma simt epuizata
de multe ori pun cate o intrebare si nu apuc sa mai intru sa vad ce ati scris 

eu ma chinui tare cu bianca, pe,tru ca in patut u prea vrea sa mai stea, si daca ii dau drumul pe jos fuge direct la coltul bibliotecii unde e ditamai televizorul DESCHIS sau se repede la coltul unei masute
sunt terminata
premergator nu m-a lasat sotul sa ii iau si chiar imi pare foarte rau, oricum nu apreciaza efortul pe care il depun si i se pare usor ceea ce fac iar eu sunt franta efectiv
am mai citt ce ati scris de cateva zile si niciuna nu se vaita ca ar fi greu..................
in rest avem mari progrese, ne ridicam in picioare si ne invartim in pat pana obosim, avem 2 dintisori si vorbim toata ziua pe limba noastra...ba uneori ne si certam cu mami pe limba noaqstra
o iubesc de numai pot iar din iunie ma intorc la birou

cred ca o sa fie si mai greu, si cu servici, si nopti nedormite....bine macar ca ziua sta cu mama si stiu sigur ca e in siguranta si nu mai am si stresul asta
va pup si sper sa fi inteles ce am scris ca nu mai apuc sa citesc daca am fost coerenta sau nu
Ramoon spune:
Adelapop eu te inteleg f bine! Nici eu nu prea mai pot! nu am mai iesit din casa de nu mai tin minte
(in afara de plimbarile cu Timi) si dragutul meu sot la fel crede k e f usor ceea ce fac... k el munceste de dim pana seara si eu stau acasa toata ziua... stiu k s-a mai discutat despre asta (nu mai stiu cine a zis)dar ce sa facem asta e
vorba lui Mishi la emisiune: ce bine ar fi daca ar fi si barbatii mamici macar pt o zi, sa vada si ei!

Timi e cumintica in general dar tot asa nu are stare, tre sa stau dupa ea mereu, tot nu bea lapte si de vreo 2 zile nu mai papa asa de bine, sper sa fie doar o faza k 

Nicolicagratare??? of ce as merge dar nu am cu cine
(tocmai ce spuneam) lenea e maaaaree! dar nici vreme faina nu preaa fost la noi, cel putin azi batut un vant... si acum ploua...Dar poate cand veniti voi la Bv ![]()

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
nicolica spune:
adela, ramona cred ca textul de mai jos, primit de la al meu barbatel, ar trebui citit si de sotii vostri.
Intr-o zi sotul vine de la servici si nu poate baga masina in garaj
deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeep-ul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copiii se jucau cu furtunul...
Intra in bucatarie nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu
palmute de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot.Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi.Incepe sa isi caute sotia prin toata casa.
Era un vacarm de nedescris - televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum...
Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa
murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti,tavan, prin cada si pe manerul de la usa. In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.
O intreaba ce s-a intamplat.
Ea ii raspunde. "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Ei bine... astazi nu am facut!"
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie
oanaalex spune:
Nicolica super tare, trebuie sa-l dau si la barbatelul meu sa-l citeasca. El nu a indraznit inca sa ma intrebe ce am facut toata ziua dar e bine sa citeasca preventiv sa nu cumva sa-i vina idei![]()
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
Ramoon spune:
F tare!Uite o
k m-ai facut sa rad! o sa ii dau si lui sa citeasca...nici pe mine nu m-a intrebat inca asa ceva, dar....pe mine ma enerveaza k nu participa la cresterea si educatia ei...
va
ma bag la 
Noapte buna!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
nicolica spune:
Buna dimineata!
martta
iti dorim o zi minunata cu cadouri si multe
maria, fetita lui taty
pentru 9 luni
Riana, fetita lui Ralu80
pentru 10 luni
Ce faceti dragutelor, va reculegeti dupa mini vacanta?
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie
Consi spune:
Buna dimineata la mamici si piersicutze!
A trecut putina lume pe-aici semna ca multe dintre voi ati fost in vacanta sau ati stat cu bb-i care pe zi ce trece sunt tot mai activi
.
Adela nu stiu daca te consoleaza ideea, dar eu am premergator si consider ca am dat banii degeaba. Intr-adevar il mai tin in el, cand am treaba urgenta si Luc nu are stare. Dar in rest nu prea sta in el. Eu am urmat sfatul fetelor. L-am lasat pe Luc cu ta'su de vreo 2 ori, asa cam cate 2 ore. De atunci nu am mai auzit nik.
Nicolica 

!
Ar trebui sa-l citeasca toti barbatii! Si la noi, tati e prea putin prezent in viata lui Luca. Sunt si zile cand nu il vede deloc. Uneori ma intreb cum rezista sa nu-l vada, ca eu de luni ma intorc la "scarbici" si sunt deja depresiva. Si la mine vine mama, pentru ca am esuat in incercarile de a gasi o bona.
In rest, toate bune si frumoase, copchilu creste, incepe sa faca cat mai multe lucruri. De ieri a inceput si el sa faca tai-tai. Asta dupa 1 luna de incercari. Tocmai renuntasem la idee, considerand ca pe moment ramanem doar cu bravo-bravo. M-am bucurat ca am mai facut inca un progres. Si de-acum incolo, fetelor cred ca progresele piersicutzelor nostre vor veni intr-un ritm foarte alert.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:

MARTTA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.