PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 15
anasia spune:

Sebastian Stefan 

Darius Daniel, Bianca Maria 

IULENCA 

sa ai o viata plina de bucurii!!!
mishi,
, sigur ca intalnirea ramane la mishi![]()

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste
andreea25 spune:
pupici la mamici si bebici
la multe lunutze sarbatoritzilor de azi si de zilele trecute,sa cresteti mari si sanatosi si norocosi!
la multi ani Iulenca!
slaba miscarea pe aici,se pare ca va distrati de minune...
si eu vreau la intalneala dar inca nu stiu dc pot pe 12 sau 19...mai probabil pe 12,dar anuntz eu cand e sigur.fetele si sa mai ziceti exact unde e si cum ajungem la mishi..
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.
Ramoon spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI! SANATATE SI NUMAI BUCURII!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
dariana spune:
maryion si celelalte fete care ne-au urat la multzi ani,
de la noi.
andreea, poate ne intalnim si mergem impreuna la mishi.
iulenca, LA MULTZI ANI! SA FII FERICITA!
Uram si noi la multzi ani celorlaltzi sarbatoritzi de azi si multzi pupici
.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
andreea25 spune:
quote:sigur ca da!
Originally posted by dariana
[andreea, poate ne intalnim si mergem impreuna la mishi.
ne intalnim in parc si mai discutam detalii pana la intalneala...nu ne am nimerit in parc ,probabil cand ajungeam io tu erai cu Dari la papa.pupici si sa cresteti mariiiiiiiiiiiiiiii

andreea25 mami de ariana-irina(04.08.2006)
Ariana 8 luni.
leistra spune:
Multe salutari din partea noastra, noi nu am mai intrat de mult timp si nici nu am avut timp sa va mai citim, dar ne-a fost dor de voi!
Am aflat ca buli a noastra e tristuta, asa ca primii pupici sunt pentru ea si scumpelul ei, multa tarie si sa treceti cu bine peste toate!

Avem si noi multe vesti sa va dam, am fost de Pasti la bunici in Romania, a fost foarte frumos, in avion ne-am comportat la fel de bine ca si prima data, in septembrie anul trecut, avem doi dintisori, stam in picioare nesprijinite si mergem in jurul mesei sau sprijinite de canapea, spunem tataia, ne place mult sa facem dezordine, nu ne intereseaza jucariile prea mult, ci sa imprastiem ziarele, sa scoatem lucruri din dulapuri si daca mami ne cearta suntem foarte nervoase si tipam, dam din maini si din picioare!
Vad ca sunt multe discutii pe forum despre mersul copiilor, si mie mi se pare ca a mea sta mai mult pe varfuri, dar medicul mi-a zis ca nu am de ce sa imi fac griji, daca era ceva in neregula sigur imi zicea, incerc sa nu imi fac griji!
Pupam toate piersicutele!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si multa, multa sanatate!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
mamaluidavid spune:
Neatza fetele!
Ieri Patriciei i-au mai iesit 2 dintisori deci avem in total 8 dinti ![]()
In sfarsit a inceput si mutulica mea sa vorbeasca,astazi am mers pana la clinica deoarce s-a terminat crema pentru alergii si cat asteptam acolo a inceput sa vorbeasca si asa a tinut-o intr-una.
A zis asa: be-be (sper sa nu fie vreun semn ca eu NU mai vreau
,ciudat insa ca asta sa fie PRIMUL cuvant
)
Asa,a mai zis pa-pa ,ba-ba si intr-un final am auzit si eu MAMA din gurita ei
Apoi au urmat combinatii cu ba-pa, ma-pa
Toate cuvintele prima data si toate astazi 

Stefania,Patricia si David
elena24 spune:
Neata fetelor ! De cateva zile ana nu mai papa mai nimic si nu cred ca e de la dintisori ca la capitolul asta stam destul de bine ! Ma chinui cu ea dar nu dau de capat trebuie sa-i dau fortat orice papa ! Ce spuneti voi ? Credeti ca ar putea fii din cauza viermisorilor sau limbrici ? Este vroe mamica care puiutul ei a avut si care poate sa-mi spuna cum se manifesta bebel daca are?
maryion spune:

9 lunisoare
Mihai Nicolae, baietelul lui Madyn
Maria Claudia, fetita lui Annaa
Ana Maria, fetita lui Louisa
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
nicolica spune:
Salutare!
Toata lumea e la gratare, nu? Ce-as mai manca si eu un mititel....
Noi am fost la bunica lui Philip, langa Stuttgart,de sambata pana azi. Am savurat zile de vara cu plimbari dese, chiar un pic de shoping spre disperarea sotzului ce se plimba cu Philip si cu ochii tot pe ceas.
sarbatoritilor din intreaga saptamana
Pupam toate piersicutele 
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie