PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

buli, de asta intreb ca si eu tre sa o scot putin ca ma maraie de dimineata si bate in usa de la dormitor....iar daca o duc la geam..urla de nu se poate cand dau sa revin in camera. Uf...vrea afara!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna mamici,

Ne-am intors si noi din vacanta aseara plecati de vineri si a fost fff. bine ca eu aveam stresul asta ca nu ne descurcam, da de unde a fost super si bebe nu a facut fite cu somnul,i-am improvizat din doua fotolii puse cap in cap un patut si a dormit chiar mai bine ca acasa si adormea foarte repede ca aici nu avea loc asa mare de vanzolit si nu s-a mai sculat noaptea pe la 3-4 cum facea pana acum sa pape ci doar la 7 atat ca nu vrea sa pape prea mult la ora aia, da' na acum nu le pot avea pe toate. Vreau sa va spun ca dupa prima zi la mare i s-a desfundat si nasucul ca el era cu nasul infundat cand am plecat si ma gandeam ca daca il mai bate si briza il aduc bolnav acasa.
Deci ce mai...i-a priit de minune vacanta si numai lui si i-au mai iesit si trei dinti in minivacanta asta si toti odata si nu a fost deloc marait.
A... ca se discuta de premergator, eu l-am luat cu mine la hotel si acolo stand la apartament si tot numai cu parchet a facut niste ture pe acolo .....de m-am felicitat ca am fost inspirata sa il iau cu mine, acasa avem mocheta si demareaza mai greu.

Deci ptr. listuta inca trei dinti la 8 luni juma deci avem un total de 8 dintii

Bulinutza pupam fata sa treca mai repede perioada grea si sa iasa floricele si soarele si pe strada ta.

Crissa nu fii amarata ca la mine e prima vacanta de cand am ramas insarcinata nu de cand am nascut, in timp ce alte fete au tot plecat peste tot si gravide si cu bebei cu ele, dar acum am capatat curaj si sa te tii..

si aici:poze de la mare

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

buna fetele

nu am citit din urma ca ni s-a stricat calculatorul si nu stiu cand reusim sa il reparam va scriu acuma de pe calculatorul vecinei mele.
in rest suntem bine fata se simte mai bine i-a trecut dar am racit eu deci din lac in put maine merge la ambasada sa depun pentru certificatul de nastere al fetei si apoi tre sa astept 2 luni dar decat 4 in ro mai bine asa. cu, casa nu mai avem stiri asteoptam sa ne intalnim cu propietarii sa le zicem ce vrem sa modificam si sa negociem chiria si dupa ce stabilim asta ne putem considera ca si mutati tre sa ma apuc de impachetat o sa imi ia o vesnicie creca.

ok sorry da tre sa fug pupici la toata livada o sa imi lipsiti tare mult, ca si daca ne mutam nu o sa avem net o perioada asa ca cine stie cand mai apuc sa trec pe aici.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ramoon eu chiar l-am lasat pe sot cu bianca si a cedat nervos.....dar degeaba.....se pare ca uita repede
azi a venit cu premergator, pentru ca ieri am fost in vizita la o rietena cu o fetita de 6 luni si a auzit-o cand a zis ca ea se duce sa cumpere premergator ca ea nu vrea sa inebuneasca
si uite asa s-a trezit sotul meu de imi vine sa mor de ciuda ca nu ma intelege de la inceput
si bianca e cuminte, numai ca este fffffffffff vioaie si activa si trebuie sa fiu foarte atenta sa nu pateasca ceva

cat lapte mai beau bebelusii vostri??
bianca mai bea doar dimineata si seara uneori 120 ml, uneori 270 ml.....

quote:
Originally posted by Ramoon

Adelapop eu te inteleg f bine! Nici eu nu prea mai pot! nu am mai iesit din casa de nu mai tin minte (in afara de plimbarile cu Timi) si dragutul meu sot la fel crede k e f usor ceea ce fac... k el munceste de dim pana seara si eu stau acasa toata ziua... stiu k s-a mai discutat despre asta (nu mai stiu cine a zis)dar ce sa facem asta e vorba lui Mishi la emisiune: ce bine ar fi daca ar fi si barbatii mamici macar pt o zi, sa vada si ei!
Timi e cumintica in general dar tot asa nu are stare, tre sa stau dupa ea mereu, tot nu bea lapte si de vreo 2 zile nu mai papa asa de bine, sper sa fie doar o faza k
Nicolicagratare??? of ce as merge dar nu am cu cine (tocmai ce spuneam) lenea e maaaaree! dar nici vreme faina nu preaa fost la noi, cel putin azi batut un vant... si acum ploua...Dar poate cand veniti voi la Bv

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

nicolica super tare.....i-am citit si sotului meu si radea

sper sa fi inteles ceva
noi nu avem probleme cu implicatul in crestere si educatie - chiar ma ajuta foarte mult, si nici de reprosat nu imi reproseaza des (mi-a zis o data sau maxim de doua ori), dar eu sunt sensibila si ma simt ranita mult timp
consi si eu ma intorc la munca din iunie si crede-ma ca atunci cand am hotarat acest lucru nu am putut dormi vreo doua nopti

Mergi la inceput

crisa fata rezistenta
lasa ca ne cresc noua copii mari, sa vezi ce-o sa mai umblam
si eu aveam retineri sa plecam oriunde cu bianca , dar daca e odihnita sau ii respect programul, am observat ca e totul bine

PROPUNERE: sa scriem pe prima pagina retete pentru copii
chiar daca nu am facut pentru foecare luna (perioada a bebelusilor), macar sa scriem idei generale
incep eu: piure legume (morcov,ceapa,pastarnac,patrunjel, telina, cartof,dovlecel), fierte cu ulei de masline si mixate toate sau cate doua legume
optional patrunjel proaspat

piure de cartofi , cu unt si iarut

dovlecei umpluti cu carne de pui, si orez

legume la cuptor (toate legumele cu fff putina apa) si ulei de masline

ciorba de loboda, vita, pui curcan acrite cu bors

supa crema de legume

supa de pui, vita

galbenus de ou frecat cu iaurt

spanac fiert cu carne si frecat cu iaurt

ALTE idei???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Adelapop eu azi i-am facut la amiaz tocanita de pui (ceapa, morcovi, carne de pui, faina, smantana si un pic de lapte). Si eu stau prost la capitolul idei de mancare asa ca eu sunt de acord cu ideea ta, cred ca ne-ar fi de mare folos sa adunam undeva retete de papa.

Nu stiu daca mancam mult sau putin (eu sunt multumita), o sa va descriu un pic meniul de azi:
ora 6am 240 ml lapte
ora 10 am o banana+ o para+ o lingura de branza
ora 2pm tocanita de pui (cam 250 gr)+ 120 ml lapte
ora 6pm un avocado+ 1 mango
ora 8.30pm 200 ml lapte

Singurul lucru care-mi da de gandit este ca nu bea alte lichide inafara de lapte. Reusesc cateodata sa mai strecor printre mese 50--100 ml de suc, dar nu se intampla zilnic. Apa nu vrea sa bea mai mult de 2 inghitituri. Oare chiar nu-i e sete?

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

E super ideea cu retetele pe prima pagina,si eu am mare nevoie de asa ceva...
Hai sa le scriem acolo,dar am si eu o rugaminte: sa scriem si cum se prepara "bunatatile", nu doar sa le enumeram,da?Nu de alta,dar eu sunt mai ..si vreau sa fie clar chiar si pentru mine...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Buli:n-am cum sa-l las (pe sot)nici sambata cu Cipic..ca e la lucru...iar duminica se odihneste si mai gateste cateodata...deh..asta e!multi pupici.
Emiliapop:sa va fie de bine!Sa o tineti tot asa cu plimbaritul ca tare bine va prinde!
Adelapop:e...fata rezistenta...sarumana...toate suntem...alte mamici n-au ajuns aici si poate n-o sa ajunga niciodata...deci nu prea sunt rezistenta!!!La mine factorul esential de stres e socru-meu...nu Cipic..!Daca am sta singuri n-as avea probleme!Asta e....dar imi e f.f. greu!Pupici la fata!
In legatura cu retetele..super....ca noi chiar stam groaznic la capitolul asta..
Cand va aud pe voi cum le gatiti la puiuti ma consider o mama denaturata!
Eu ii fac aceleasi pireuri de legume ca acum 3-4 luni...nimic nou, nimic schimbat....saracul copil!
Dar trebuie sa ma mobilizez si cu ajutorul vostru sa-mi hranesc copilul ca lumea ca iar a slabit...deci ceva nu e o.k..
Nici lapte nu prea mai bea(dim.230ml,si seara 200ml!!..cam putin).
Va pupacesc si va doresc o zi buna si insorita sa putem scoate puiutii ca lumea afara!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna dimineata, livada, va invit la !

Rares, Petra, Daria, Rares

Ana-Daria, Radu, Bianca

MARTTA cu intarziere; sa fii sanatosa si fericita!
vad ca vorbiti de vacante si de luat bebeii, va spun din experienta ca doar fac 600 km dus-intors de fiecare data cand plec si ne descurcam f bine amandoi cu Alessia; singura problema instovitoare pt mine este facutul bagajelor pt intreaga familie, apoi desfa-le si iar ...dar m-am obisnuit, ea este in centrul atentiei tati preia stafeta, ca in fiecare week cand este acasa;va arat imediat cum se descurca fata mea cand suntem plecati;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste

Mergi la inceput