PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

michella, crissa, simonaU, tweety va multumesc mult ptr cuvintele frumoase si va pe fiecare in parte
tweety i-a facut mai multe teste neurologice...nus cum sa iti explic exact plus o echo tranfontanelar ca la el inca se mai putea...el nu merge deabusilea si nici nu poate sta in 4 labute, nu se ridica, isi foarfeca picirusele daca incerci sa il pui in picioare si se apleaca in fata, nu prea foloseste mana si piciorul drept etc
fetele va pup caci azi am zi scurta si ne revedem miercuri ca la noi e liber si luni
va doresc distractie placuta in weekendul prelungit si cate o ptr fiecare

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

tweety poate ca pur si simplu nu i se pare interesant.
copila mea dispretuieste orice jucarie care nu face zgomot. adica nu ii capteaza atentia prea mult. de multe ori am surprins-o cum le face proba. adica le ridica cu manuta si le scutura. daca se sude cva le pastreaza, daca nu, le da drumnul instantanei. sa vezi cand aplica acelasi tratament si biscuitilor!!!
cu ciocnitul jucariilor una de alta am invatat-o eu.... si s-a prins repede de smecherie. dar ii place tocmai pentru ca este o metoda sigura de a face zgomot. nu cred ca ai motive sa iti faci griji.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

alexiei i se par jucariile interesante daca sunt la mine in mana...dupa ce i le dau se plictiseste relativ repede...le mai izbeste una de alta...dar asa aiurea sa faca zgomot..nu cred ca..ea constientizeaza ce face!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

larissa mi mi se pare ca teodora este foarte constienta de ceea ce face fiecare jucarie in parte adica papusii incearca sa ii dea suzeta, cu zornaitoarele v-am povestit, are o ferma muzicala pe care i-o tin tot timpul in tarc. daca se joaca cu ceva care nu face zgomot din cand in cand apasa pe butoanele de la ferma ca sa cante. sincer, eu chiar cred ca a invatat ce fac acele obiecte

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by maryion

Nicolica dar ce de bunatati cu rhabarbar-ul acela!
Eu nici nu am auzit pana acum de asa ceva.
Tu ai preparat ceva cu el?
Ce este? o frunza?

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Eu am facut doar prajitura si compot.
PRAJITURA CU RABARBAR SI SPUMA

blat:
4 galbenuse
100 gr unt
200 gr faina (chiar si mai putina)
100 gr zahar
un pliculet praf de copt
esenta de rom
gris foarte putin

Deasupra:
rabarbar taiat in bucati de ca 2cm cat sa acopere suprafata tavii
spuma din cele 4 albusuri ramase batute cu 2-3 linguri zahar

Din ingredientele amestecate de face un aluat care se intinde in tava cu mana pe hartie de copt (e mai lipicios). Se presara un pic de gris pe toata suprafata aluatului, deoarece rabarbarul lasa un pic de zeama cand e in cuptor, dand astfel posibilitatea aluatului sa se coaca.
Rabarbarul se spala, se cojeste, se taie in bucati de ca 2 cm si se aranjeaza bucata langa bucata peste gris. Se coace ca. 20-25 minute la temperatura medie. Intre timp albusurile se bat spuma peste care se adauga zaharul, batandu-se incontinuare pana ce se topeste acesta.
Peste prajitura aproape coapta, se toarna spuma si se mai da la cuptor ca. 15 minute la foc mai mic ca la inceput, iar daca se vrea spuma rumenita se face focul mare la final.
E foarte buna dupa ce a stat putin la frigider, adica sa fie rece.

Compotul se face la fel ca si celelalte.

Sarilla, s-ar putea sa ai dreptate ca se numeste rabarba, eu am auzit doar de rabarbar.

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ioanna a inceput sa mearga dea busilea de la 9 luni si jumatate. Pana atunci se tara pe burtica.

Maryion si eu am auzit ca nu e bine sa le dam pepene, dar nu-mi aduc aminte de ce.

Sarilla si Ioannei ii place mult in leagan. Eu nu pot sa-i fac filmulet sau poze pt ca cum ma vede pe mine vrea in brate si daca nu o iau incepe sa planga . Am invatat-o rasfatata, dar nu pot sa o vad necajita sau sa o aud sa planga si fac imediat ce vrea ea

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by Tweety7

Vorba Simonei de ce nu s-or fi gandit producatorii de jucarii sa fabrice una exclusiv din etichete?

Aici este asa ceva se cheama www.babyzoop.co.uk/taggies.htm" target="_blank">Taggies Blanket si sunt si carticele asa, nu le-am vazut decat in catalog, nu stiu cum sunt la atingere dar par simpatice.
Pupici si de la noi! Asa cum am prezis printesa a racit e bocna aseara nu a dormit mai deloc a si vomat cam urat din cauza mucisorilor din gat nu poate respira bine deloc degeaba pompez mucisori la greu se aduna rapid la loc.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Bulinutza pupici multi de la noi sa va faceti bine si tu si Bulinel!
Tu sigur meriti un premiu Bravest Mummy Award, prin cate ati trecut sunteti niste eroi. Va tinem pumnii sa fie toate bine sa se insanatoseasca si mamica eroina si bebe-ul sa creasca mare si voinic. Multa multa sanatate si hugs and kisses de la noi!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Buli, Michella, Larisa saru'mana pt. raspunsuri!
Mada super paturicile astea. Vreau si eu pt. C a mea, dar am cautat pe site-uri romanesti si n-am dat de ele. Ai fi de acord sa cumperi tu una de-acolo si mi-o trimiti? Nu sunt inca foarte convinsa c-o vreau printr-o procedura asa complicata. Vorbim pe PM, cand si daca ma hotarasc. Nu in ultimul rand: sanatate la iubita de Ari.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Bulinutza, sper sa va facetzi bine cat mai repede, tzine-te de tratamentul lui bulinel neaparat, chiar daca urla, sa nu renuntzatzi

Maryion
, pepene rosu nu se da la varsta asta ca pot face diaree, de cel galben nu stiu.

Anasia
, eu propusesem sa imprimam colajul pe tricouri, dar daca nu se poate renuntzam; ma gandeam ca putem imprima si o palariutza sau bandana, ceva, cu cate o piersicutza.

Si o intrebare: foloseste cineva scutece happy si are din intamplare un pachet de pampers? am luat de curiozitate happy sa vad cum sunt si nu ne miltzumesc, asa ca am ramane fideli pampersilor si am vrea sa-i schimbam.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput