PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
anasia spune:

Alexandra, Michael 

Rebeca, Cristian Andrei 

ancutex, te-am trecut pe lista!
sincer, am auzit de rubarba, daca despre ea este vorba, dar mai multe nu stiu;
lucians, esti pe listuta!
fetelor, cineva a propus sa imprimam pe tricou colajul in loc de poza fiecarei piersicute; ar fi fost super, dar pozele sunt mici si
o sa iasa neclare;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste
michella78 spune:
sotul meu e super dadaca azi. pe langa teodora acum le-a capatat si pe doua nepotele care azi au chiulit de la gradi
cred ca o sa fie zombi cand ajung acasa
michella
michella78 spune:
bulinuta esti o eroina
iar de bulinel nu pot sa iti spun decat
ca ii tin pumnii sa scape cat mai repede
de problemele astea

de la mine si de la teodora
michella
michella78 spune:
idee pentru personalizare : pe un rucsacel alb
micut, cat pentru o fuga in parc unde sa iei cu
tine pt bb canuta cu apa, o banana, un borcanel
cu papa servetele....
ma gandesc ca este si util pt ca multa vreme
de acum incolo nu cred ca o sa mai folosim gentile
mari.
cat despre imprimatul colajului cred ca cel mai bine
e sa discutam cu cineva de de la o firma care face
asa ceva.
ei oricum prelucreaza pozele inainte de a le imprima
si cine stie, poate ca au cum sa ne ajute.
michella
crissa71 spune:
Michella:misto..chiar o sa fie zombi....!!!
Buli:o sa treceti voi peste toate...sanatate si rabdare si putere si sa va ajute dumnezeu!Va tinem pumnii..!

Anasia:imi pare rau sa aud ca ati avut probleme..sper sa nu fie nimic grav..si ca totul e bine.Ce misto ca va intalniti!!!![]()
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
SimonaU spune:
Bulinutza gandeste pozitiv in continuare si va fi totul bine!
Apropo de etichete de jucarii - cred ca ii pasioneaza pe toti copii! ma intreb de ce nu s-a inventat o jucarie numai din etichete. Ai mei sa-u jucat si se joaca cu toate etichetele posibile, de material, de hartie, de la jucarii sau de la haine!
Rares are un ursulet cu carfe doarme de cand era mic. Si pana adormea tot netezea eticheta aia de matase. Acum e varza eticheta. Arata ca o panza de paianjen ![]()
Tweety7 spune:
Miruna, Andreea, Mada 
Ancutex si Clara e pasionata de etichete. Vorba Simonei de ce nu s-or fi gandit producatorii de jucarii sa fabrice una exclusiv din etichete?
Buli "pieptu-n fata si ochii la inamic". Asta-i o vorba de incurajare de-a socrului meu (un trasnit si jumatate). Treceti voi si peste asta! Am totusi o curiozitate. Cum a ajuns dr. neuro la diagnosticul despre care ne-ai vorbit? Adica, ce ar fi trebuit sa faca Bulinel pentru varsta lui si nu face? Lamureste-ma, please!!! Sper ca nu te superi pe mine pentru indiscretie. 
Elyia parca tu intrebai de suptul la tzatzi pe timpul noptii. Noi suntem campioane... Clara o cauta disperata de cel putin 4 ori pe noapte. Rare sunt noptile in care nu suge deloc.
Anasia ce-ati patit, iubitele??? 
Cand v-am povestit ultima oara despre progresele Clarei, am uitat sa mentionez mersul de-a busilea. Insa nu merge inainte, ci inapoi. Un veritabil racusor iubit. ![]()
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
michella78 spune:
ieri teodora s-a ridicat singura in picioare
si mai vroiam sa va spun ca i-a placut foarte mult cand i-am gatit vita cu sos de rosii pe care i-am dat-o cu piure de cartofi.
michella
Tweety7 spune:
Am si eu o intrebare. Mai sunt piersicutze care nu ciocnesc doua jucarii intre ele? Clara loveste cu suzeta in masa sau in cutia cu servetele umede, dar nu apuca doua jucarii pentru a le lovi una de cealalta. E normal sa nu faca asta la varsta ei? O vecina de-a mea are o fetita cu o luna jumate mai mica decat fii-mea si face asta inca de la 6 luni. Ori Clara are 8 luni si aproape 2 saptamani...
Aaaaa, si nici nu se ridica sg in fundulet. Asteapta mainile mele drept suport.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!