PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Bulinutza, esti intr-adevar super tare. Incercam sa mi te inchipui cu carje in fata ofiterului...multe flori de la noi
Sanatate multa tie si iubitului tau mic Timpul le rezolva pe toate, doar rabdare va doresc

mada, chiar ca e grozava paturica! Philip incearca sa-si intoarca bluzele cautand etichetele

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu din casa vad ca e innourat si nu stiu ce sa fac sa ies sau nu cu Alexia. Fetele ati auzit sa ploua azi cumva...la voi in zona nu e innourat?..poate doar mi se pare mie!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Larissa, si la noi e innorat, dar nu s-aanuntzat ploaie azi, eu am fost afara si era bine, nu foarte cald, oricum.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

hai ca ies atunci! pupicei!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

TWEETY,pe copii nostri scrie clar,ALINT.Eu imi dau seama ca nu suge cu asa pofta ca si cum i-ar fi foame.Cred ca asa se intampla cu toti bebeii alaptati.
BULINUTZA,...of!ITI doresc in continuare multa putere,si bulinel sa se faca bine.
Si eu imi fac griji citind cele scrise de BULINUTZA.David are 9 luni si nu se taraste,nici nu merge in patru labe si foarte rar face pasi(doar daca il fortez eu).Doar ca ,am mai auzit de copii care merg in picioare fara sa mearga de-a busilea.Nu stiu ce sa zic!Mi-am mai gasit un motiv de griji!Cand voi veni in tara il voi duce la un consult ca daca spun dr. de aici zic ca sunt dusa...
As vrea si eu la intalnire dar noi ajungem in tara dupa data stabilita de voi.Poate cu alta ocazie.
pupici!

mama de ingeras DAVID(24 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Ia te uita Mada, deci s-au gandit totusi producatorii de jucarii sa faca asa ceva. Acuma ma intreb daca smecherasii se si joaca cu ele, ca poate daca au fost facute cu intentie de joaca nu le mai place . Vazand-o insa mi-a venit ideea sa ii confectionez eu asa ceva, caci am o multime de panglici colorate de matase (eu le mai folosesc pt cadouri)ce seamana cu alea din imagine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Daca cititi mai jos la Taggies Blankets vedeti ca ideea i-a venit, desigur, unei mamici care a observat si ea ca si noi cu ce prefera sa se joace copilul ei. Si uite asa se nasc afacerile de succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Nici Alex nu merge in 4 labe. Mai face incercari dar merge ca racul. El mai mult se taraste si rostogoleste si asa reuseste sa se deplaseze. In schimb vrea tot mai mult sa mearga in picioare si reuseste destul de bine tinut de o manuta.
Ideea e ca nu-mi fac probleme ca am tot citit si e normal sa se dezvolte diferit copii. O sa vina vremea cand nu o sa-i mai putem prinde prin casa.
Bulinuta multa sanatate tie si lui Bulinel. Sa treceti cu bine peste faza asta.
Vacanta placuta la toata lumea ca vad ca plecati care pe unde. Aici nu se tine 1 mai asa ca o sa fie un weekend obisnuit. Macar de ar fi soare ca stam de 3 zile in casa ca ploua intruna.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Avem noutati pt listuta...tocamai am descoperit ca a iesit un dinte sus si se mai pregatesc inca 3. Se vad prin gingie dar nu cred ca e puscata inca. Nu ma lasa sa ma apropii de gurita sa ma uit.
Asadar, la 8 luni si 3 saptamani avem 3 dinti si asteptam zilele astea inca 3. Va tin la curent.
Am tot incercat sa mai scriu zilele astea dar se pare ca forumul a mers f prost si eu incep sa stau tot mai rau la capitolul rabdare. Cata mai am o rezerv pt Alex ca suntem inca la inceput.

Stam pom si mergem tinuti de o manuta dar nu ne stim ridica numai daca-i dau mana sa se tina de mine.In 4 labe ne straduim dar mai mult ne taram asa ca nu se pune.

Ne trece si pe noi cineva in listuta cu noutatile, pleeasee. Asta daca mai e cineva ramas pe langa calculator..

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

michella, e super ideea cu rucsacel,mai ales ca este utilizabil pt mult timp, dar alta culoare, ca albul e mai finut?
tweety, of, mi-a cazut gogoasha din pat si am fost pe ghimpi cateva zile;
bulinuta, de la noi, sa va faceti bine si sa ramana tate necazurile in spate, sa le uitati;
dariana, este ok, si mie imi place ideea cu colajul, am sa intreb la un centru daca pot sa faca;
mamicilor, bine ar fi sa stim cand puteti sa veniti la intalnire, pe 12 sau 19, presupun ca cele care vin pe 12, nu mai stiu daca mai vin pe 19;
larissa, nu poti inversa programarile?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
de Paste

Mergi la inceput