Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by pussi

BB felicitari pt. verisoara ta! cu antibioticele, unele sunt admise in sarcina, depinde ce a luat!

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

stii cumva ceva despre zinat?

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu stiu ca-i admis in sarcina, la fel ca augmentinul-penicilina
eventual da-i o cautare pe google

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stii cumva daca poate influenta testul de sarcina?

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

12+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Petronela, cand mai intri pe forum trece-ma si pe mine pe lista mamicilor de decembrie. datele mele sunt : UM 10.03.2007, DPN:15.12.2007, data mea de nastere e 20.04.1979. Merci mult.
Mirela, ma bucur mult ca barza a ajuns si la tine. Felicitari!
Bb_yasmi, despre zinat pot sa-ti spun ca stiu ca e un antibiotic destul de puternic. mama mea e asitenta medicala si stiu ca atunci cand eram racita ma tinea departe de acest medicament. L-am luat o singura data, cand se parea ca raceala mea nu mai trecea nici cum dupa mai multe incercari cu alte antibiotice. Eu ce pot sa-ti spun? nu stiu daca e bun pentru sarcina, dar din cate imi amintesc exista zinat de 2 tipuri, ma refer concentratii diferite, iar eu cand l-am luat mi-a dat dureri de stomac incredibile. bine, stomacul meu e mai sensibil. cred ca cel mai bine ar fi ca verisoara ta sa consulte un medic. oricum, felicitari pentru sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

fetelor, eu cred ca ies. am avut niste scurgeri maronii, am fost la medic la urgente, dar nu mi-au dat sa iau nimic, cum li s-au dat multora dintre voi utrogestan. aici medicii din sistemul public sunt incredibil de pasivi. sigura recomandare a fost repaus la pat. asa ca nu-mi ramane decat sa urmez acest sfat si in rest ... ce o vrea Dumnezeu.
va doresc o seara placuta, fara greturi si dureri de cap. va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dragi mamici,
Imi pare tare rau sa vad ca am fost inteleasa asa gresit!
Tin sa va aduc la cunostinta faptul ca,am citit capitolele din urma sa va cunosc in oarecare masura inainte de a face orice pas si,am aflat ca s-a aplicat pentru un user comun insa, nu a mers.
Eu am deschis un astfel de user la una din sarcinile pierdute, mamicilor de "mai-iunie2007" si a mers! Asa dar, am incercat sa fac un lucru bun in folosul tuturor.Am incercat sa ajut si nici de cum sa dau cu parul asa cum am gasit scris in mesajul cuiva.
Vai de mine fetelor, departe de mine aceasta! Nu sunt o asa persoana si nu am un astfel de obicei.
Atunci cand aplici pentru un user nou, este nevoie ca acesta sa aive si o adresa e-mail.In acest scop am creat: novdec2007@yahoo.com si nu am impus nimanui sa foloseasca aceasta adresa.
Referitor la adresa dupa prima pagina am spus doar ca, mi se pare a fi una lunga insa aceasta nu imseamna ca, ma deranjeaza sau ca, nu o voi folosi. Le pot folosi foarte frumos daca este nevoie pe, ambele.
Daca ar fi un comun acord atunci ar fi alta poveste si asa cum a spus Ramonella pozele s-ar putea schimba. Insa,aceasta era doar o parere si nu inteleg de ce s-a facut atata valva pentru nimic!
In fine, noi oamenii suntem diferiti si fiecare poate vedea lucrurile printr-o prisma total diferita iar eu, respect curtoazia.
Sunt aici deoarece port in burtica un copilas pentru care am luptat mult si greu.Sunt aici sa ne bucuram ,sa ne sustinem si sa formam o odisee frumoasa impreuna.
Odiseea nu este doar a lui X, Y, sau Z.Aceasta este a noastra, a tuturor gravidutelor si fiecare poate avea ceva de spus,imbunatatit,etc. Aceasta era si este ideea.
Sper ca am fost destul de explicita si ma veti putea intelege.
Va pe toate.Aaaasaaaaa.....

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Am revenit ... da' nu pt. mult timp ca ma duc sa lenevesc pe canapea.

crisstiana - gata, esti si tu pe listuta . Numai bine !!!

pussi - am inteles acum ce vroiai sa spui cu pag. de mai-iunie. Cred ca acum nu mai pot imparti pagina in 2 ... doar cine o va face dupa mine ... sa tinem cont de asta.

Deci cum ramane cu contul comun de forum? Numele adica ... ca sa trimitem mail la admin sau la vreun moderator ...

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

gina - ma bucur ca ai revenit si ca nu te-ai suparat pt. discutiile ce au fost pe-aici. Deja tonul de acum mi se pare fff pacific si mult diferit fata de prima data. Daca ai fi prezentat situatia asa de la inceput, cu siguranta toate fetele ar fi fost de acord cu propunerile tale pt. ca asta e si scopul nostru sa fie o atmosfera cat mai placuta in aceasta aventura a noastra. Si vazand ca ai citit capitolele din urma, atunci cand ai incercat sa creezi un user comun pt. odiseea noastra nu cred ca era nevoie de o alta adresa de yahoo, fiind deja una cu care fetele erau obisnuite si pe care o foloseau deja.. Ok, acestea fiind clarificate, ai primit vreun raspuns de la adimin in ceea ce priveste contul odiseei noastre?

Te asteptam cu drag printre noi si sa stii ca nimeni nu are nimic cu nimeni ... imi dai, te rog, datele tale ca sa te trec pe lista?

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

Deci cum ramane cu contul comun de forum? Numele adica ... ca sa trimitem mail la admin sau la vreun moderator.

Petronela, am trimis mesaj catre Admin iar acum,astept aprobarea si in functie de aceasta si de comunul vostru acord,o vom putea folosi.Daca voi primi raspuns si userul Nov-Dec2007 va deveni functionabil, am sa va anunt la cerere parola acestuia.

POZE +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Astazi am sunat la cabinetul Dr. Tutunaru si m-am programat pentru vineri la un consult. Cu ajutorul acestui forum am aflat ca dl. Dr. Tutunaru are mari competente in sindromul antifosfolipidic, sindrom de care sufar si care anul trecut m-a facut sa pierd o sarcina in 8 luni. Asa ca tineti-mi pumii pentru maine cand merg la Fundeni sa imi iau rezultatele si pentru vineri la Dr. Tutunaru. Imi doresc din tot sufletul si eu si sotul meu acest copil si facem tot ce putem pentru a-l aduce pe lume cu bine si sanatos.

(As dorii sa fiu si eu trecuta pe lista gravidutelor UM 10 Martie DPN 15.12.2007)

Mergi la inceput