Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Buna seara fetelor

eu nu reusesc sa inteleg problema cu userul comun. Daca avem un user a carui parola o cunoaste toata lumea la ce avem nevoie de aprobari de la admin?

Nicoleta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ok, gina. Deci asteptam ... dar in conditiile in care forumul merge extrem de greu iar fetele deja au cerut explicatii (la anunturi) despre asta si nimeni din conducere (admini sau moderatori)nu a dat nici un raspuns, de parca am vorbi la pereti.... cred ca vom avea de asteptat muuult si bine. In fine ... asteptam, rabdare si tiutun ... pardon, tiutun, nu ca nu e voie.

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

quote:
Originally posted by crisstiana

fetelor, eu cred ca ies. am avut niste scurgeri maronii, am fost la medic la urgente, dar nu mi-au dat sa iau nimic, cum li s-au dat multora dintre voi utrogestan. aici medicii din sistemul public sunt incredibil de pasivi. sigura recomandare a fost repaus la pat. asa ca nu-mi ramane decat sa urmez acest sfat si in rest ... ce o vrea Dumnezeu.
va doresc o seara placuta, fara greturi si dureri de cap. va pup pe toate.

Parerea mea este sa nu te inspaiminti ca si eu am avut la fel,si doctarita mea mia spus ca daca colul este inchis,copilul sta bine nu avem de ce sa ne facem griji ca in sarcina se poate intimpla sa ai scurgerile astea.Doar daca nu ai singe,si asa mau linistit si fetele pe mine carora le multumesc.
Asa ca stai linistita si nu te neglija,si stai in patut cit poti de mult si ai sa vezi ca totul o sa fie bine te si multa sanatate tie si

VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 7+
VINE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nrl

Buna seara fetelor

eu nu reusesc sa inteleg problema cu userul comun. Daca avem un user a carui parola o cunoaste toata lumea la ce avem nevoie de aprobari de la admin?

Nicoleta 9+

nico- nu vorbim de adresa de yahoo comuna, unde fiecare isi poate pune poze, aia e deja ... noi vorbim de un cont comun aici, pe DC, pt. ca astfel capitolele sa fie deschise de acest user comun si fiecare sa poate face modificari atunci cand este cazul. Si ca sa avem un nou cont de DC ... trebuie sa fie aprobat, activat de directiune ... m-am facut inteleasa?

10+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

bb-yasmi un antibiotic nu are cum sa influenteze testul de sarcina. Testul de sarcina, de urina mai exact..e influentat de medicamente care contin hormonul HCG.
petro eu zic ca merge schimbarea, hai ca incerc

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany2007

Astazi am sunat la cabinetul Dr. Tutunaru si m-am programat pentru vineri la un consult. Cu ajutorul acestui forum am aflat ca dl. Dr. Tutunaru are mari competente in sindromul antifosfolipidic, sindrom de care sufar si care anul trecut m-a facut sa pierd o sarcina in 8 luni. Asa ca tineti-mi pumii pentru maine cand merg la Fundeni sa imi iau rezultatele si pentru vineri la Dr. Tutunaru. Imi doresc din tot sufletul si eu si sotul meu acest copil si facem tot ce putem pentru a-l aduce pe lume cu bine si sanatos.

(As dorii sa fiu si eu trecuta pe lista gravidutelor UM 10 Martie DPN 15.12.2007)

Eu iti doresc din tot sufletul ca totul sa fie bine si sa ai sa vezi ca Dumnezeu este mare si va face ca acest copil sa vina pe lume sanatos si voinic te si pe

VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 7+
VINE

Mergi la inceput

si ca sa vezi pozele cum faci?iertatimi ignoranta,dar sint noua si nu stiu

VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 7+
VINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

petronu merge ca a doua postare nu a ta ar fi bine sa deschizi tot tu urmatorul capitol ca sti ce e de facut, iar fetele sa aiba rabdare pana faci cele 2 postari si sa nu intre peste tine

PUSSI 6 +

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna seara, fetelor. Petro, multumim pentru noul capitol. Eu nu prea reusesc sa tin pasul cu voi la scris. Doar seara pot intra pe DC si cateodata sunt atat de obosita, incat doar intru sa va citesc si atat. Petro, te rog sa ma introduci si pe mine pe listuta de decembrie: UM 01.03.2007; DPN: 18.12.2007 ca sa ma privesc cu mandrie. Eu ma simt super bine. Cateodata am senzatia ca nu as fi insarcinata. Am inceput sa mananc destul de mult si imi fac grija ca o sa ma fac cat un purcel. Mananc f multi struguri si branza. Azi am facut primele analize (calciu, glicemie, RH) si astept cu nerabdare rezultatele. Sper sa fie ok. In rest, oboseala obisnuita. Va pup. Nu uitati sa ma treceti pe listuta.

Mergi la inceput

pussi - pai de aia spuneam ca nu merge ... 1 parte, da, dar a doua parte ar veni ca ultimul mesaj, nu imediat dupa prima. Ma gandiesm deja ... acum nu se mai poate.

dany - te-am trecut pe lista ....

Eu renunt in seara asta ca mi-am facut 1000 de nervi cat de greu merge forumul ... ne mai auzim maine !!!!!! O seara placuta tuturor !!!!!!

10+
Petronela

Mergi la inceput