Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
MIKUTA4 spune:
Buna fetelor vreau si eu sa fiu trecuta pe listuta voastra,ptr ca o sa fiu si eu o mamica de decembrie.
Deci UM:4.03.2007;DPN:9.12.2007,data de nastere 15.03.1977,va multumesc si daca imi dati voie v-as da un sfat nu va mai suparati ptr orice,si bucurativa de minunile care le aveti in burtici va pe toate
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 7+
VINE
pet.cost2005 spune:
Ok, mikuta, esti pe lista ... bun venit si sarcina usoara !!!!!!
Woooww ... inca o "italianca" ... am zis eu ca barza si-a facut drum pe-aici .
10+
Petronela
pet.cost2005 spune:
Gata, va las si eu pe ziua de azi !!!! Ies ca am putina treaba si dupa aia la odihna ... ma cam doare capul ...
Pe maine si o seara buna tuturor !!!!!!!!!
10+
Petronela
bb_yasmi spune:
fetele sunt asa de bucuroasa , akuma am aflat ca o verisoara de a mea e gravi, akuma ia iesit testu pozitiv!!! noi tot radeam mai de mult ca vom face deodata bebei!! ma bucur enorm pt ea! doar ca e ff stresata ca a luat antibiotice akuma o sapt. oare o fi ok?
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
MIKUTA4 spune:
Multumesc din suflet si voua la toate la fel si sanatosi,
Da Petronela a trecut si pe aici numai ca pe mine ma gasit dupa ceva timp,dar important este ca ma gasit
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 7+
VINE
pussi spune:
petrola mamicile de mai-iunie prima pagina e formata din 2 postari, prima cu linkurile utile parca si a doua postare din listele de fete si zile nasteri etc. E mult mai usor asa, pentru noi cand da-mi raspunsuri la subiect ca nu mai trebuie sa dam cu "scrolul mouse-ului" asa de mult ca sa vedem ultimele 15 postari! Daca si restul sunt de acord, atunci te-as ruga sa faci operatiunea!! Cu medicii..ar fi bine sa ii trecem, cel putin fetele din Buc., de acolo sunt cele mai multe poate merg la acelsi medic sau spital ..si pot schimba pareri! Vor deveni mai utile informatiile pt. mai tarziu..sau pentru momentul nasterii!
alfa_ancaeu consider normal ca fiecare sa-si spuna parerea si din toate aceste pareri sa facem ce e mai bine! din acest motiv ...am zis ce a fost bun din ideile ginei dupa parerea mea! sper sa-ti treaca greata
ancutae ok si cu medicii
PUSSI 6 +
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
MIRELA, FELICITARI!!!!!! ai vazut ca sa intamplat minunea si la tine???
12+
creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
MIRELA, FELICITARI!!!!!! ai vazut ca sa intamplat minunea si la tine???
12+
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
BB felicitari pt. verisoara ta! cu antibioticele, unele sunt admise in sarcina, depinde ce a luat!
PUSSI 6 +
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
MIKUTA4 spune:
b-b yasmi intr-adevar sa intimplat si minunea la mine,chiar daca aceasta minune imi mai da ceva emotii(cu scurgeri si alte neplaceri)dar sint fericita.MULTUMESC SI PTR FELICITARI DIN INIMAtie si
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA 7+
VINE