***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

A, sa va intreb ceva ca am uitat sa imi intreb dr. Am facut de 2 ori pana acum dozarea de anticorpi pentru grupe de sange diferite (eu 0, tati AB). De fiecare data au iesit negative si m-au mai chemat in sapt 36-38 sa mai fac o data. Am uitat sa imi intreb dr daca sa o mai fac sau nu, avand in vedere ca nu exista tratament sau altceva pentru anticorpi daca ii fac. Voi ce ziceti???
Ideea este ca nu mai suport sa imi mai iau sangele. Am luat toata sarcina in fiecare luna cam de vreo 2 ori si acum nu vreau sa mai aud de asa ceva.
Referitor la anticoagularea sangelui am renuntat acum 1 saptmana la aspenter stabilind sa urmarim sarcina saptamanal. Azi dr gineco mi-a zis ca bebe e absolu ok si sa nu mai ma duc la Fundeni sa trec pe clexane.

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Androix,acele tarife sunt orientative dupa ce am citit pe forum. De aceea le-am si postat ca sa vad parerea voastra. Ca, sincer, chiar nu as vrea sa arunc cu banii...Pe de alta parte ai vazut ca si in Constanta/Mangalia se poarta 200-400 euro la medic. Oricum merci ca mi-ai deschis ochii...Poate posteaza si fetele care deja au nascut ceva...legat de aceasta parte a problemei.
Eu am nascut la Municipal acum 5 ani..asa ca informatiile nu mai sunt de actualitate...
Si zici ca la Elias...nu te baga in seama personalul medical?...Ca imediat o cotesc spre Municipal..unde in principiu eu am fost multumita de personal
Va pup
Diana 34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am stat in pat,dar nu am dormit,mi-am adihnic incheieturile,oasele...
Mica,bravo tie si felicitari grasunicii!Da vreau sa-mi schimb masina,de fapt e un schim cu sotul.Ai dau lui Honda CRV(din anul 2000 e) fiindca el a ramas fara masina si nu are bani de ce vrea el si imi schimb imi cumpara mie alta,mai mica.Am vazut NOUL Opel Corsa si e frumusel foc si destul de spatios.E adevarat ca e mult mai mic decat Honda,dar ne vom adapta si in 3 (eu si copii).Acum ce masina ai?

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

poohy
andrada tu ai dat tonul la tricotat

mihaela
33 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

manuc1010 nu stiu daca s-au terminat renovarile la et 2, sper ca da. Eu nu merg la dr in spital merg la o clinica privata, la Medical City. Ultima data cand am fost la spital (prin februarie) inca mai lucrau la et 2, dr insa mi-a spus ca sunt sanse foarte mari sa termine pana nasc eu in ritmul in care lucreaza. Am vizitat insa rezervele de la parter si sunt foarte ok. Rezerve cu 3 paturi f f curate. La et 2 vor fi rezerve cu 2 paturi si cu bebe in camere, ceea ce nu prea imi doresc si nici dr nu mi-a recomandat.

pitica acum am un renault clio symbol care mi se pare super jeep pe langa tico pe care l-am avut de la serviciu pana la 1 aprilie cand am intrat in concediu. Sa nu iti iei insa cu 3 usi (2 + haion) ca o sa fie tare incomod sa bagi copii in spate.

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Fetelor, stiu ca trebuie sa stau in pat sa ma odihnesc, dar....nu poooot, nu am stare.
Maine merg la dr, sa vedem ce ne spune, cat mai avem.
Mica, ce ti-a spus doctorul cand nasti??Ar fi tare sa ne ia pe amandoua si sa nastem impreuna

Paula38+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

dideip mi-a zis ca o saptamana mai sta, dupa nu mai garanteaza. Ai primit nr de tel al dr Taropa?

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Da Mica, iti multumesc si maine ma voi duce sa vb cu ea.Asistenta ma intrbat daca vreau sa ma inscriu si eu la ea, dar eu am deja medic de familie. Tu esti inscrisa la ea?

Paula38+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Androix
Madi, la prima sarcina "masurarea" sau mai bine zis evaluarea bazinului s-a facut "manual". Adica la ultimul control la 36 de saptamani, m-a suit pe masa si m-a "masurat" de mi-au iesit okii din cap Ma rog nu m-a durut dar nici placut n-a fost. A zis ca bazinul e ok. Si atat, gata masuratorile. N-a scos nici o ruleta nik.

Androix multumesc pentru raspuns O sa o intreb si eu maine pe doctorita ce parare are de bazinul meu

Cristalina sa-ti traiasca puiul roz! E o scumpa!

Madi 37+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mica,clar ca vreu cu 5 usi.Inainte am avut un volkswagen Polo cu 3 usi si o aveam si pe Iris mica,era ingrozitor,de aceea am si renuntat.Practic asta va fi prima mea masina noua.Initial am zic ca,cumpar Renault Clio 3,tot nou,dar am retineri cica au probleme dupa 50.000 km in plus sunt f scumpe piesele.Oricum ca si clasa si dmensiuni=Opel Corsa nou.
Mai da micuta ta e mare,adica durdulie.E posibil sa fie chiar mai mare ca varsta decat credeai.E adevarat ca se spune ca femeile inalte fac copii mari .Nasti natural?

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput