***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 14
michigan spune:
cristalina un
pentru tine si pentru samburelul tau roz
e o bijuterie
sa fiti sanatoase amandoua
mihaela
33 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
michigan spune:
fetelor
daca intrati pe pozele mele o sa-mi vedeti grasunelul la 32 de saptamani(4D)
dar si pulovarasele la care a muncit mami in ultima vreme
(nu prea ma pricep sa mi le sortez pozele
dar va descurcati voi si asa)
mihaela
33 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
poohy spune:
Michigan, sa iti traiasca grasunelul-frumusel, sa creasca maare si sa va bucurati impreuna
Foarte frumoase pulovarasele! Eu nu am mai avut timp sa mai lucrez 
Anca
35+ 
poze
bebelusa
dideip spune:
Liviana si Poohy, este o invitatie din partea revistei Superbebeprimita de mine la care va invit si pe voi, dar ca sa intrati fara sa platiti trebuie sa-mi dati datele(nume si nr. de tel.)pentru a intra cu invitatie, altfel intrarea se plateste.
Paula
38+
poze
poze bebe
lbelciug spune:
Dideip, daca e cu intrare nu cred ca mai intru la Cafenea pt ca nu pot ramane. Poate trec numai prin fatza ei si daca va recunosc (sau voi pe mine), schimbam cateva vorbe.
Elteka, pune te rog o poza si cu CAPUL tau, nu numai cu burta please!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
34s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Elteka, pune te rog o poza si cu CAPUL tau, nu numai cu burta please!
Daaaa si fac pariu cu oricine ca fata asta are un zambet pana la urechi!
plec sa imi salt copilul...vedeti ce faceti pana maine: care nasteti: Nastere usoara! si sa ne auzim/citim cu bine!
Androix spune:
Cheburashka, iti dau maxim o saptamana, neaaa dar e prea mult, cateva zile
... Asa si la mine dupa 2-3 zile dupa ce am pierdut dopul mi s-a rupt si apa. Fii pe faza!
Motannel, ai ridicat o problema interesanta cu 85% + 200 alocatie bebe. Inclin sa cred ca da, le luam pe ambele. Insa alocatia vine ceva mai tarzior, din urma ce-i drept, dar dureaza o luna doua pana vine prima data.
Eu am scris cat am dat acum doi ani cand am nascut prima data, dar nu si-a dat nimeni cu parerea
nici macar Carstea, ca ei ii raspunsesem de fapt ca ea a intrebat, ce sa va mai scriu si la contul comun?
Diana,
da ai calculat niste tarife... Ma rog pana la urma fiecare face cum considera mai bine pentru el, dar eu iti spun sigur ca la fel de crucis se uita la tine si cu si fara bani, cel putin in Elias. Ca aici stiu, am trait pe pielea mea. Si din cauza asta nici nu le-am sufocat cu spaga. In municipal nu stiu cum merge piata, dar eu n-as da nici acolo ![]()
![]()
In ceea ce priveste intrebarea ta referitoare la recoltarea din col, medicul tau trebuie sa stie cel mai bine daca te poate afecta in conditiile in care ai colul scurt. Nu stiu cum se procedeaza cu recoltarea, pe mine nu m-a durut, nu am simtit nimic deosebit nici in momentul recoltarii nici in perioada de dupa.
Madi, la prima sarcina "masurarea" sau mai bine zis evaluarea bazinului s-a facut "manual". Adica la ultimul control la 36 de saptamani, m-a suit pe masa si m-a "masurat" de mi-au iesit okii din cap
Ma rog nu m-a durut dar nici placut n-a fost. A zis ca bazinul e ok. Si atat, gata masuratorile. N-a scos nici o ruleta nik. ![]()
Mica, nasti normal? ca pentru normal e periculos sptretococul asta daca il ai. Poate sa se transmita la bb si poate sa faca printre altele - auzisem eu - meningita si chiar sa moara. Daca faci ceza nu mai ai de ce sa te ingrijorezi. Nu ai facut acum la ultimele analize si culturi din col? Daca nasti normal eu zic sa te grabesti ca daca doamne fereste il ai nu prea mai e timp de tratament.
Cristalina, bine ati venit acasa! Frumusel foc "produsul"!
Didiiii,
ce faci mey? ma spionezi?
Sarumana de sfaturi. Nu e vorba de faliment, e vorba exact de ce ai zis si tu ca o sa vada la sor-sa si mi-e ca nu se mai invata in veci, pana n-o invat pe Georgia la olita o sa faca si el tot in pampersi. De-asta incercam sa grabesc un pic lucrurile. Dar odiseea "chilotelul" abia a inceput asa ca inca mai astept mai ales ca vreau sa-l vad eu daca face sau nu vreun progres. Maine il aduc acasa si stau cu el o saptamana, am liber de la scoala. Aseara am aflat ca de fapt a cerut olita pentru pipi de doua ori
numai ca mie nu mi-a zis nimeni, sotul meu cica mi-a zis dar am uitat eu. Deci ceva progres exista. In schimb s-a prins ca sunt momente in timpul zilei cand are pampers (adik la somn si afara la joaca) si kk executa numai in momentele alea.
Destept baiet, ce sa zic...
Si dau si scriu si raspund si mai dau o pagina si cand sa zic ca am termenat de citit hopaaa mai apare o pagina
luati o pauza 10 minute sa termin si io mesajul asta ![]()
![]()
![]()
Gataaaaa 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
ancamari spune:
Fetelor, ati scris mult de ieri pana azi, foarte greu ma tin cu cititul dupa voi.
Arthurana

Cheburashka

Cristalina, bine ai revenit cu bebeita roz!
Te mai lasam putin sa te odihnesti si dupa aceea te zapacim cu intrebarile. Te rog ca in "povestea nasterii" sa bagi si detalii despre Municipal.
Dideip, mai ai si tu destul de putin si esti asa de activa! Bravo tie!
Lilky, ai totul gata si geanta la usa? Mie mi-e teama sa ma apuc sa impachetez si sa spal lucrusoarele bebicului. Mai aman cateva zile pt ca am devenit superstitioasa.
Dupa vizita de ieri la dr aseara si azi sunt ca si calcata de tanc, stau numai in pat, imi dau lacrimile de durere cand ma intorc de pe o parte pe alta. Ma omoara oasele bazinului! Si abia merg, nu stiu cum mai rezist asa.
Anca, 36s+
Andrei Cristian
burtica
mica0307 spune:
Gata am revenit de la dr. Fi-mea e tot o grasana, am estimat noi de 3.300 - 3.400 gr (a masurat de 2 ori, prima data a iesti de 3,500 si a doua oara de 3,700 +-500 gr). Deci e clar ca erorile sunt mari. COnform masuratorilor azi ar trebui sa nasc
ca e cu 3 saptamani mai mare. Si s-a mai lasat fata de data trecuta.
pitica vrei sa iti iei opel corsa? Eu am avut unul acum vreo 4 ani si am fost tare multumita de ea. Am iubit enorm masina aia, ca de era prima mea masina.
dideip m-au sunat si pe mine sa ma invite da nu stiu daca ajung. Am programat sa mergem pe la 5-6 la targ ca tati are un curs pana la 3.
androix ultimele analize, inclusiv cultura le-am facut acum vreo 3 sapt. Am intrebat azi dr si mi-a zis ca nu e cazul sa mai fac analiza de cultura.
Gata ma duc sa pun camera foto la incarcat sa fac poze la carucior. Fetelor tre sa facem cat mai multe poze in perioada asta la burtica ca vor fi ultimele
.
Mica
36+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Cristalina, bine-ati venit acasa... Ce minune de fetitza ai!!! Sa-ti traiasca!!! E scumpa foooc!!! 
Ioana29, bafta la CONTROL!
Liviana, GIARDIA intr-adevar nu se transmite la BEBE2... atata timp cat sta bine mersi la caldurica... cand apare pe lume...aici alta-i situatia... Dar sunt convinsa ca NU AI NIMIK!!! 
Michigan...deci de-aia intri mai rar???
Sa-ti traiasca grasunelul... Cat despre "LUCRU MANUAL"... ce sa zic... eu nu am mai avut nici rabdare nici stare...
Arthurana

Cheburashka

HAIDETI FETELOR!!!... Maine o sa va tineti in brate copilasii!!! 
Dideip... eu n uam primit tel.... dar am vrea sa venim!!! Si eu si sotul ![]()
Mica, cum a fost la dr.? Cate kg mai are grasuna ta? ![]()
... si sa nu uiti de carut ![]()
PS: Noi acum ne-am intors de la recoltare secretie, cultura de col... etc... Asta pt. ca azi mi-am amintit ca de sapt. trecuta cand am fost la eco nu am sunat-o pe dr. mea sa-i zic ca e bine...
Am sunat azi si m-a trimis rapid sa-mi fac aceste analize... Maine de dimineata le fac si pe cele uzuale de sange... Nu stiu unde mi-o fi fost CAPU' 
Edit: pana am, scris eu... tu Mica deja ai raspuns 
HAINUTZE Antonio
Andrada
37+ cu
Antonio