***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am plecat la dr. Va pup.

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Am plecat la dr. Va pup.

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Sa vii cu vesti bune...si sa nu uiti cu pozele carutzului.
Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Succes Mica!

Alina-Mirela 31+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Burtici,vin si eu cu vesti bune:
-azi am schimbat saptamana avem 36+ sau 37+(eu inclin sa cred 37).Ma bucur ca in ciuda agitatei de mama lui,Cosmin sta acolo,eu sper ca inca 1-2 saptamani;
-am reusit sa o insriu pe Iris la o gradi de stat inca de acum din mai.Nu e f aprope de casa,dar e bine .Merci Liviana si Andrada de sustinere.

Dianalaura sa stii ca nasc in masina.Nu va spun cat am umblat azi cu masina ca dati cu rosii in mine ,ba am fost sa vad si Opelul Corsa,ca vreau sa schimb masina.Nu aveam rabdare sa-mi povesteasca tipa ce si cum,dar eu eram pe baricade.Ba azi in parc o femeie s-a crucit cand i-am zis cat mai am pana nasc.
Elteka,am niste poze noi,poate reusesc azi sa le pun;
Diana ,hai ca de data asta sta bebe si dupa 34,dar de ce nasti asa devreme?
Cristlina,sa-ti traiasca comoara,e SUPERBA!!!!
Ma duc sa fac galuste la supica si revin

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Cristalina, sa iti traiasca bebelina roz ! E o scumpica si jumatate Bine ai revenit
(poate mai incolo cand ai timp - poti sa ne zici si nou tarifele de la Municipal)

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Cristalina, bine ai venit acasa si ai o scumpete de fetita(sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa)
Manuc, eu maine ma duc la dr si voi vedea daca au terminat de renovat(acum 2 saptamani inca mai lucrau pe acolo)
Mica, bafta la dr. sa vii cu vesti bune.
Luni am fost la dr.de familie si mia facut antitetanos, a zis ca este obligatoriu sa-l fac.
Fetelor din Buc. ce ziceti, ne mai intalnim odata pana nastem?Mai precis la Clubul parintilor in cadrul KIDEX?
Acum primesc detalii si cine doreste sa vina astept mumele si nr. de tel la dideip@yahoo.com.
Acum trimit toate detaliile pe adresa de mail comuna.
Pupici

Paula38+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Gata am clacat,am obosit,ma culc si eu un pic...

poze
Iri 36+ -37+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Dideip, am citit mailul tau de pe contul comun. Eu sambata la ora 13 voi fi inca la Kidex, deci cred ca voi trece si pe la Cafeneaua parintilor. Nu stau mult, caci M nu are stare si in plus va trebui sa-l duc acasa pt nani de pranz. Tu la ce ora vei fi acolo?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

cristalina, bine ai revenit acasa si pe forum! Ce scumpete de fetita ai!Ma bucur ca e mancacioasa si ca ai lapte pt ea! Si ce par mare are....ii poti face codite de pe acum .
Bafta la doctor azi fetelor...vad ca azi e zi de doctor la multe dintre voi! Sa veniti toate cu vesti cat mai bune!

diana 36+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Paula, si eu la fel ca Liviana, probabil ca o sa mai fiu pe acolo la 1 dar numai pentru maxim 15 minute, ca la 2 trebuie ma duc la o cununie religioasa. Ar fi frumos daca ne-am putea intalni un pic inainte :)Eu vreau sa il vad pe Matei ca e asa frumusel in poze

Anca 35+
poze
bebelusa

Mergi la inceput