***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)
Raspunsuri - Pagina 16
mica0307 spune:
pitica eu vreau sa nasc natural, dar daca se constata la nastere ca e mult prea mare o sa fac cezariana. Dr mi-a spus ca nu ma lasa sa nasc natural daca are peste 4 kg.
dideip am un alt medic de familie. Si chiar el mi-a recomandat-o pe dr pediatru.
Mica
36+
Maya Alexandra
Poze
piticasigogosica spune:
Mica pai daca mai sta acolo 2 saptamani ,e posibil sa ajunga la peste 4 kg
,asta daca si masuratorile sunt exacte.Iris a avut 3,700 kg si epiziotomia pe masura,asa ca mai bine cezariana
.Ai pus poze cu carutul?
poze
Iri 36+ -37+ si Iris
lilky spune:
Buna burticutzelor si mamicilor,
M-am intors si eu de la doctor, n-am avut timp sa citesc din urma.Gata, m-am programat! Duminica pe 29 Aprilie sunt programata la cezariana.Ma prezint la ora 10 la Municipal la camera de garda.
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Liliana
38fix cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
lavini spune:
buna, fetelor!
Astazi am fost si noi la control, bb are 1950 g, e mai mare dupa masuratori cu vreo 2 saptamani, dar in rest e bine.Problema o reprezinta colul meu, care e scurt si cam moale.asa ca m-am hotarat ca de la 1 mai sa imi iau vreo 3 saptamani de concediu ca sa nu am vreo surpriza prea devreme.Dar eu nu vreau sa intru inca in prenatal, de aceea intreb:daca eu saptamana viitoare o sa am 33 de saptamani, medicul de familie imi mai poate da concediu medical sau e obligatoriu prenatalul?Apoi as vrea sa ma intorc la serviciu atat cat se mai poate.Poate ma lamuriti voi, ca sa stiu altfel ce optiuni as mai putea avea.
Cristalina, felicitari si bebita ta e o scumpa!Abia astept sa imi tin si eu puiutul in brtae!
Pt fetele care vor naste zilele astea:

Lavinia, 31+, 
Paflo spune:
Servus!
Ne-am intors si noi de la control...sunt terminata de oboseala - am fost la clinica (de obicei mergeam la cabinet si era superok) si am stat vreo trei ore pana am reusit sa povestesc cu ginecologul (era de garda si a trebuit sa intre de urgenta in sala). In fine, practic am facut doar cardiotocograma, care e in regula. Daca nu nasc pana sapt viitoare miercuri, urmeaza un alt control, de data asta si cu echo si suit pe calul balan.
Liviana, giardia este un parazit destul de pacatatos...pot fi persoane purtatoare, care nu au nici un simptom (mai ales la adulti) sau cu simptome minime (eczeme, prurigo-uri, iritabilitate, scadere in greutate, etc), dar poate da (mai ales la copii) tulburari de tranzit intestinal (diaree, uneori severa) si intarzieri de crestere (datorita tulb de absorbtie). Sfatul meu este sa iei legatura cu un infectionist bun si sa incercati sa scapati de el. Uneori este greu de identificat (trebuie facute minim trei examene coproparazitologice la interval de 5-7 zile - si uneori nici atunci nu poate fi identificat); se mai determinau anticorpii antigiardia din sange (dar analiza nu este considerata foarte concludenta). Chiar daca il ai, atata timp cat esti insarcinata nu-l poti transmite bebeului, dar dupa aceea se transmite usor (mecanismul este cel fecal-oral in principal). Apa curenta poate fi verificata la Institutul de Igiena daca contine sau nu paraziti.
Cristalina, ai o printesa superfrumoasa! Sa-ti traiasca!
Bafta fetelor care urmeaza sa nasca maine!
Va pup,
Florina 38+ si bebelina Sofia
Florina R.
mica0307 spune:
E clar ca nu prea mai ma duce capul de cand cu sarcina asta. Am incercat sa fac poze la carut, da camera mea avea bateriile descarcate. Le-am pus la incarcat, s-au incarcat, am facut poze si cand sa le descarc nu am mai gasit dispozitivul ala prin care sa le descarc pe calculator.
Am luat apoi camera "familiei" am facut alte poze, am incercat sa le descarc pe calculator da nu a gasit programul. Intre timp s-au descarcat bateriile si s-a inchis camera 

. Asa ca le-am pus si pe astea la incarcat.
Asta e. Pana mai tarziu cand vine tati acasa nu o sa reusesc sa pun pozele cu carutul
.
Mica
36+
Maya Alexandra
Poze
eimotto spune:
Cristalina - sa iti traiasca fetitza! E asa de frumoasaaaaaaaaaaa
Ancamari - vezi ca nci eu nu mi-am facut bagajul din superstitie...si cand a fost momentul sa vezi ce rau mi-a parut![]()
Liviana - Iulia nu merge inca la gradi, are bona. Din toamna insa va merge. Deocamdata l-a primit bine pe Yannis, ma gandesc si ca datorita faptului ca e baiat si nu il percepe ca pe o "concurenta" directa. La baie e responsabila cu samponul iar cand ii dau cu bibe completare e batalie mare ca vrea sa il dea ea.
Elteka - il intreb diseara pe sotz care e reteta de fete... sa vedem daca isi mai aminteste
Mica - e adevarat ca e tare greu cu bb in camera din prima zi, mai ales daca faci cezariana (la municipal asa se practica, nici nu te ridici bine din pat si te si parcheaza cu bb). Asa cum a fost la mine a fost perfect (bb in camera cu mine de la 6 dim la 12 noaptea). Apucam sa mai dorm si eu putin ca ziua nu pot dormi deloc.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
dideip spune:
Manuc, ai zis ca vei naste si tu tot la Pantelimon cu Dr.Ancar(care este profesor si dupa cate am auzit esti pe maini foarte bune)
Paula
38+
poze
poze bebe
mica0307 spune:
Asa stiam si eu ca dr Ancar e un dr foarte ok. In plus e seful sectiei de la Pantelimon. Si am aflat acum de Paste ca este nasul nasei noastre de cununie si a fetitei de botez.
Arthurana uite pentru tine daca mai intri azi pe DC 

O sa ne gandim la tine. Te asteptam cat de curand sa ne spui ce usor a fost si ce bebe frumos ai.
Mica
36+
Maya Alexandra
Poze
sadicutza spune:
Buna seara fetele!!!
Am facut programarea pt. provocarea nasterii in 07.05.2007
. Nastere naturala fara epidurala
. Poate ma trece si pe mine cineva in listuta cu programari ![]()
Pupici la burtici si bebici!!!
sadicutza
37+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm