***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna ziulica. Si eu tot la prima pagina dau prima oara sa vad daca apar bebei noi. pana acum e pauza.
se pare ca si eu ma inscriu pentru azi la control.
Madi, mie mi-a zis ca azi imi va spune cum e bazinul .sper din tot sufletul ca fie cat mai lat. E pentru prima oara cand m-am bucurat ca nu ma mai incap blugii, deci inseamnna ca bazinul s-a latit sau cel putin asa sper. in rest bebelusa e tare activa. Am discutat cu ea sa mai stea pana saptamana viitoare linistita si dupa aia poate sa vina la fel de linistita sa o tin in brate.
Felicitari la fetele care deja ii au in brate si ii pot simti altfel. Ce frumos trebuie sa fieeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eimotto, scrii tare frumos. Spune-mi te rog, fetita ta cea mare merge la gradi? Cum l-a primit pe BB2?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by vas
Madi, mie mi-a zis ca azi imi va spune cum e bazinul .sper din tot sufletul ca fie cat mai lat. E pentru prima oara cand m-am bucurat ca nu ma mai incap blugii, deci inseamnna ca bazinul s-a latit sau cel putin asa sper. in rest bebelusa e tare activa. Am discutat cu ea sa mai stea pana saptamana viitoare linistita si dupa aia poate sa vina la fel de linistita sa o tin in brate.

Vas sa imi spui si mie, te rog, cand te intorci, cum iti spune cum e cu bazinul...adica cum isi da seama!

Madi 37+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebelusii si voua refacere rapida!
Multumesc pentru suport, mesaje, urari si felicitari!

Mie mi-au spus ca ma trimit acasa la nici 48 de ore de la cezariana, cand am ajuns eram cam terminata dar acum incep sa-mi revin.
La Municipal politica este sa iti aduca bebelusul in camera inca din post-operator, asa ca nu ma dezmortisem bine de la cezariana si au adus bebe in patut sa fie langa mine.
Io acum am un stres cu laptele, mananca botoshul doi de sparge, baga o ora jumate (schimbam tzitzi intre ele de 4 ori!) si apoi doarme 2-3.
Sper sa nu incepem cu biberoanele!

Iata aici produsul:
http://family.webshots.com/album/558803539zFcsok

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ok, Madi , am sa intru si iti povestesc. stiu ca suntem cam pe la aceeasi inaltime si cred ca de aia ne tot streseaza chestia cu bazinul. Dar si mama mea e la fel si m-a nascut foarte repede, asa ca sa speram ca va fi totul ok.
Cristalina bine ai revenit. lasa ca e mai bine sa pape decat sa fie mofturos. Si e bine ca are de unde.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristalina bine ai venit acasa si sa iti traiasca mica printesa . Cum doarme ea picior peste picior .
Cand ai timp sa ne povestesti cum a fost.

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

cristalina, ce dulce e micutza ta! Iti vine s-o mananci, nu alta! Ce fericita trebuie sa fii, sa-ti traiasca botoshul roz! Pupici de la mine!
Mica, eimotto, merci pt raspuns!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 34s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare!

Eu azi ma simt ciudatel, in sensul ca am impresia ca-mi cade burta, ca e foarte grea si ma trage in fata! Sper din tot sufletul ca pana la sf lunii viitoare sa nu am nici o surpriza.

Fetele o intrebare: azi am spalat si am calcat cam jumatatate din lucrusoarele papusii si i-am cumparat si un dulapior , mai micut din plastic. Dulapiorul l-am sters cu apa si detergent si la urma l-am dat cu o solutie antiseptica (ceva asemanator spirtului). Dar miroase ingrozitor in continuare!!! ( nu a plastic, ci a ceva aiurea!) Cum scot mirosul din dulapior?? De nervi l-am mai spalat inca o data cu apa si cu detergent, si la urma l-am "clatit" cu balsam de rufe. Chiar nu stiu ce sa mai fac.

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cristalina i se potriveste de minune "samburel"! E asa gingasa! Sa fiti fericiti!

Alina-Mirela 31+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Cristalina Buna,bine ai venit acasa tu si bebelina.Ai o minune de fetita!Bine ca mananca si ai lapte zic eu, care sunt speriata ca nu o sa am.Sa fiti sanatoase amandoua si sa-ti aduca numai bucurii.
Vroiam sa te rog cand ai timp, ne povestesti si noua cum a fost nasterea, cat de repede ti-ai revenit, cate zile te-a tinut in spital, ca incep deja sa am emotii?Ca stii ca eu nasc tot la Municipal, cezariana pe 29 Aprilie, cel tarziu, daca nu se rupe apa intre timp…Sotul tau a fost de fata la nastere, se poate filma?Te pot vizita rudele, sau care e politica in Municipal?Ce poti manca dupa nastere? Ma rog, scuza-ma, cred ca prea vreau sa le aflu pe toate.Ai grija de tine si de minunea mica.Pupici!

Liliana 38fix cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput