Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Nana, felicitari!

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mamaaa, ce ma doare capul... De buna la suflet ce sunt, cred... Ma mai enerva si Roxali asta, ce se da ia desteapta pe aici bre, pe la noi prin cartier... Pe mine de ce nu m-a violat nimeni pe la 15 ani? ... Nici nu stiam cum se fac copiii pe atunci...Jucam fotbal cu baietii si ii bateam de-i rupeam. Veneau parintii lor zilnic la tata la usa sa se planga. El, saracu, le zicea ca o sa ma pedepseasca aprig, iar dupa ce inchidea usa imi zicea sa dau mai tare data viitoare, ca el nu e cu mine la joaca sa ma apere...
Offf, ce vremuri....

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabriela, nu uitasem ,dar ma napadise munca si nu voiam sa stau peste program ca vezi ce se intampla. Uite aici link cu fie-mea. http://community.webshots.com/user/Roxana_G

Carpatina, pai eu ma gandeam ca si cu 2 copii o sa fie greu, nu mai ies nici la filmele astea de ies acuma din cand in cand. Da-poi cu 2. De 3...nu mai zic.

Danielle, pai sa stii ca asa undeva in sufletel am lasat si eu loc de numarul 3, dar sa vad daca ma mai tin nervii si balamalele dupa 2. Insa tocmai ca daca faci 3, poti sa cheltui oricat acum ca le amortizezi cu siguranta. Noi am tot luat jucarii mai scumpe in ultima vreme, in special de gradina, insa am zis ca nu e bai, ca oricum le va folosi cel mic.

Ali, tu faci direct amnio?

Nana, hai felicitari pentru baietel, sa fie sanatos! Baga si un nume acuma.

Adelamaria, sa dea Dzeu sa fie totul bine. Ancasilv parca ceda o programare saptamana viitoare.

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Iete mai nene ce de baieti pe la noi. Am tot sperat si eu ca se vor arata si fetele, dar nimic, mai, nimic.... Nana sa-ti traiasca, sa-nfloreasca si strasnic fecior sa creasca. Bine, putin mai uratel asa decat Yannis al meu, ca pe al meu vreau sa il fac gagicar mare. Si apoi direct ministru de externe. M-am gandit!
Apropo de gandit si de hacuit baieti, mi-am adus aminte de primul meu sarut. Eram in vacanta la bunici si imi tot tragea clopotele un baiat blondut, frumusel foc. Ma prinde el la o inghesuiala si imi vara o limba in gura, mai frate, de am zis ca nu exista umilinta mai mare... I-am aruncat o pisica intre ochi (care era la mine in brate) si asa i-am ars un pumn, de si acum ma doare incheietura cand se schimba vremea. A ras tot satul de el o saptamana cum umbla saracul scrizelit si vanat pe fata... Ehheee, nu stiam eu cum e cu morfoleala asta pe atunci... Acum nu mai vine nimeni sa ma mai prinda la inghesuiala...
Vedeti mai fetelor cum suntem? Cand avem ceva nu stim sa apreciem si apoi ii ducem doru'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Carpatina, Roxana, multumesc mult! Le-am scris Ancai si lui Toma_lly cate un PM si astept...poate am noroc...
Multumesc inca o data si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

quote:
Originally posted by Gabriela77

Annisia draga, te saluta o alta absolventa de Jurnalism, ce-i drept specializata in ale publicitatii si PR-ului, dar si ea obsedata de incrucisarea surselor.

A doua facultate absolvita este relatii publice si comunicare...asa ca nu te mai da desteapta bai, sa ma iei pe mine cu incrucisarea ta... Urato!
Unde stai, in Cluj? Eu am o gramada de rude pe acolo. Am fost anul trecut de Paste. Mi s-a parut un oras atat de aglomerat...

Tulai fata, haioasa mai esti!
In Cluj stau in Manastur, dar nu in aglomeratie, ci mai retras inspre padure, pe strada Campului. Apoi e mai aglomerat Clujul ca Bucurestiul???? O fi....
Aha, deci, cald-fierbinte cu jobul tau! Trebuia sa ma gandesc.... ca doar ai un papagal. Si eu tot PR fac. Si urata, esti tu, na! Glumeam ca esti chiar draguta si ma enervezi cu burta aia a ta mare!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Of,ca m-a mai enervat netul de duminica incoace!Dar am vazut ca nu am fost singura care a avut probleme de genul asta.

Sunt fericita,aseara ne-a salutat puiutul nostru pentru prima data.Stateam intinsa pe pat,si tineam mana pe burtica.Prima data am simtit mai slabut,apoi l-am simtit bine.L-am chemat repede si pe sotior,si l-a simtit si el.Apoi,gata...cred ca a mers la somnic,si ala a fost salutul lui(ei) de noapte buna.

Felicitari NANA!
Nu mai am rabdare pana merg la urmatoarea eco(peste 5 sapta).Stiu ca am zis ca prefer sa nu stiu pana nasc ce va fi bb,dar am fost prin magazine,si e rau,ca nu stii ce sa cumperi.Asa ca sper sa ne zica si noua cum va fi caruciorul nostru.

ROXANA,vad ca pe langa gusturile muzicale,ne place la amandoua si Coca-Cola.Si eu as bea un litru pe zi,dar nu ma lasa sotiorul.Zice ca poate imi face rau,si are dreptate.Eu am avut ulcer,si pana acum o vreme ma durea stomacul de la Cola,acum s-a mai obisniut;deci,beau cu limita.

Azi sunt libera si singurica acasa.Acum merg sa dorm putin,ca mi se inchid ochii.Sper sa ma lase perusii mei,sa nu ii apuce concertele tocmai acum.

berarpiri16+

berarpiri

Mergi la inceput

Gabrielleo, fata nu vrei sa cari tu burta mea si sa mi-l dai pe Yannis gata fatat? Eu una abia mai pot sa respir. Deja mi-a ajuns bebe la stomac si ma roade si ma ustura, iar cand mananc am impresia ca mi se opreste totul in gat, ca nu mai are unde sa se duca. Acum vad ca au inceput si durerile de cap. Stai ca vine al meu acasa, sa il zapacesc si pe el nitel, ca sa ma mai racoresc.
Fetita, facui facultatea asat pentru mintea mea mai mult, ca nu are mare legatura cu meseria mea. Sau are? De cand nu am mai fost la munca...am si uitat neicuta...Da' eu lucrez undeva? Credeam ca sunt casnica... Ma si vad cu basmaua legata in crestetul capului, invartind in ceapa din cratita, cu unghiile scorojite si par pe picioare... Doamneeee, asa arata o casnica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Hei bei, nu va mai enervati ca faceti rau la bebei.

Gabriela, Carpatina, Roxana, Annisia, Berarpiri
, mercic de urari!

Roxule
, am scris si numele provizoriu. Sa vedem daca ramane pana la final, cine stie ce ne mai trazneste prin minte!
Pana atunci ne bucuram de ce ni se intampla!

Nana, 19+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, adorabila Alex a ta! Sa va traiasca printesa! Si ce de-a cadouri! Foarte frumoasa si vivace pare! Asa haioasa, cum e ea pictata!

Annisia draga, nu se poate si burtoasa si sa nu te doara nimik. Pe toate nu le poti avea! Nici chiar tu! Apoi numai casnica nu te vad! Desi imaginea cu basmaua era chiar plastica! Cu o mana invartind lingura in oala si cu Yannis agatat de picior! He????
Hai sa treaca durerea si toate cele, ca stiu cum e!
Gata! Oficial, am inchis usa! Plec acasa! Adica cum? numai altii sa leneveasca???

Bye!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput