Mamici de septembrie - octombrie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

quote:
Originally posted by danielle02
oricum...in planurile noastre sunt vreo 3-4-5 bebelusi,asa ca...avem multa treaba si de redus cheltuieli.

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Caaaaaati?

Rox 21+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

m-ai facut sa rad roxana. o sa fac...numa sanatosi sa fie

danielle 18+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Eu si cu iesitul vineri seara si tot am strans 50%...

Liana, unde te-ai ascuns?

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Carpatino depinde ce fel de iesiri...la o inghetata, terasa...sau restaurant si disco.
In week-end nu rezist tentatie de a pleca la mare-munte, ptr asta ne-am luat un camper(nu rulota), in Ro nu am vazut decat 3...si scap de stresul din oras

Ali

Mergi la inceput

Roxali, era raspunsul "Te intrebi, deloc retoric, ce sa fie: bar, club, multiplex sau Geta?", din testul http://www.viata-dupa-munca.ro/ cu care ne-a "cadorisit" Andries...

16+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
Bebe ne-a aratat putzulica in toata splendoarea lui!!!!!!!!!!! Deci este baietel!!!!!!!!!!!!
Tati este tare fericit!
Sunt asa de emotionata si de fericita ca nu pot scrie mai mult, dar promit ca revin!
Stati ashe sa ma linistesc un pic!
Mi-am tras si super carucior la semnatura, ca tot caut eu de zor carucior!!!!!

Nana, 19+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nana, felicitariiiiiiiiiiiiiiiii!!! Ce frumos! Ma bucur pt voi, sa va bucurati de baietelul vostru!
Si eu vreau sa stiu! Nu mai rezist!!!!!!!!!!!!!!!

Gabriela, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Eu sunt o burtica putin mai mica, de noiembrie, mai exact si ieri am aflat ca s-ar putea sa avem probleme Dr. mi-a zis ca am un hematom retroplacentar; deocamdata e mic, dar poate pune probleme serioase daca nu se resoarbe sau elimina cat mai repede Eu incerc sa raman curajoasa pentru micutzul meu pe care l-am vazut miscand ieri...Totusi, vazand ca aveti ceva programari la dr. Iosup, am indraznit sa va abordez: Va rog mult, din suflet, daca are cineva o programare la care nu ajunge saptamana viitoare sau urmatoarea...eu as avea mare nevoie de ea! Ma tem pentru puiul meu si stiu ca intelegeti asta!...Vreau sa ajung la un ecografist bun, poate imi spune mai exact care e situatia...Iosup, Pop, Herghelegiu...oricare...Sau un alt medic bun...Va rog! E o sarcina obtinuta dupa 2.5 ani de incercari...E minunea mea si nu vreau si nu pot s-o pierd!...
Ma poate ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Annisia draga, te saluta o alta absolventa de Jurnalism, ce-i drept specializata in ale publicitatii si PR-ului, dar si ea obsedata de incrucisarea surselor.

A doua facultate absolvita este relatii publice si comunicare...asa ca nu te mai da desteapta bai, sa ma iei pe mine cu incrucisarea ta... Urato!
Unde stai, in Cluj? Eu am o gramada de rude pe acolo. Am fost anul trecut de Paste. Mi s-a parut un oras atat de aglomerat...

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelamaria

Buna!

Eu sunt o burtica putin mai mica, de noiembrie, mai exact si ieri am aflat ca s-ar putea sa avem probleme Dr. mi-a zis ca am un hematom retroplacentar; deocamdata e mic, dar poate pune probleme serioase daca nu se resoarbe sau elimina cat mai repede Eu incerc sa raman curajoasa pentru micutzul meu pe care l-am vazut miscand ieri...Totusi, vazand ca aveti ceva programari la dr. Iosup, am indraznit sa va abordez: Va rog mult, din suflet, daca are cineva o programare la care nu ajunge saptamana viitoare sau urmatoarea...eu as avea mare nevoie de ea! Ma tem pentru puiul meu si stiu ca intelegeti asta!...Vreau sa ajung la un ecografist bun, poate imi spune mai exact care e situatia...Iosup, Pop, Herghelegiu...oricare...Sau un alt medic bun...Va rog! E o sarcina obtinuta dupa 2.5 ani de incercari...E minunea mea si nu vreau si nu pot s-o pierd!...
Ma poate ajuta cineva?

Incearca la subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98849, am vazut ca erau o multime de programari care se cedau.. poate mai gasesti. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Multumesc Annisia, Roxana si Tzuc.Fata mai are 2 gemeni superrrrrrrrr sanatosi si mintal si fizic, se vede ca prima data cand a ramas nu ia spus nimic doctorita(neglijenta??)...ca de fapt e "normal" sa ramana pozitiva, dar nu poate da ca a fost tratata, dar ii pot iesi alte analize aberante...dar ca poate fii transmisa din generatie in generatie doctorii au negat asa ceva...eu incerc sai repet ce i-au spus doctorii si sa o linistesc avand in vedere ca mai are 2.Boala a contactato in urma unui viol la 15 ani...deci trebuie sa fiu fff precauta cand vorbesc cu ea.

Stai linistita, ca volul nu se ia... Asta daca vrei sa fim badarance, nu te-ai nimerit bine... Nu cu mine!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput